Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kivijärvi

Huopakattoremontti Kivijärvi, joko se olisi paikallaan sinunkin kohteessasi? Tälläkin hetkellä moni tiivissaumakatto, palahuopakatto ja kolmiorimakatto Kivijärven seudulla olisi vailla uusimista, mutta valitettavan usein kattoremontin tarpeesta kielivät oireet jäävät havaitsematta.

Tässä joitakin merkkejä, joista tiedät talosi, mökkisi tai piharakennuksen vanhan huopakatteen olevan mahdollisesti jo remonttia vailla:

 • Katto sammaloituu ”kuin viimeistä päivää”.
 • Kattohuovat halkeilevat sieltä täältä.
 • Katto kupruilee tai on painunut kuopalle.
 • Katto vuotaa tai sen tiiviyteen ei voi enää täysin luottaa (tiivistyksestä ja paikkauksesta huolimatta).
 • Katon välistä tulvii perunakellarin hajua.
 • Katenaulat ovat nousseet ylös asemistaan.
 • Katon ikä lähentelee neljääkymmentä vuotta (tai on jopa ylittänyt tämän virstanpylvään).
 • Katon muoto on tasainen – tasakatto on riskirakenne!

Mikäli vähääkään epäilet katosi kaipaavan remonttia, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Meiltä saat huopakattoremontit Kivijärven alueella varmalla ammattitaidolla ja kilpailukykyisin hinnoin! Myös muu Keski-Suomi (esimerkiksi Kinnula, Pihtipudas, Kyyjärvi, Kannonkoski, Viitasaari ja Karstula) kuuluu toimialueeseemme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kivijärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kivijärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kivijärven alueella!

Palahuopakattoremontti Kivijärvi, remontoimme kattosi pitkällä kokemuksella!

Palahuopakattoremontti Kivijärvi, tätä urakkaa ei kannata antaa tehtäväksi ihan kelle tahansa. Huopa- ja palahuopakattojen remontointi kysyy nimittäin rautaista osaamista, jotta uusi katto olisi varmasti odotusten mukainen.

Pienetkin virheet esimerkiksi katon saumojen, jiirien ja läpivientien tiivistyksessä voivat johtaa siihen, että katto joudutaan pian remontoimaan uudelleen. Eritoten suurikokoiset läpiviennit (esimerkiksi savupiippu) saattavat vuotaessaan aiheuttaa katon väliin mittavia kosteusongelmia lyhyessäkin ajassa, mutta toisaalta ongelmia voi aiheuttaa yhtä hyvin myös pikkurillin pään kokoinen ruuvinreikä.

Meiltä voit kuitenkin tilata huopa- ja palahuopakattoremontit Kivijärvellä huolettomin mielin. Remontoimme kattosi pitkällä kokemuksella!

Delegoi huopa- tai palahuopakattoremontti Kivijärvellä sijaitsevassa kohteessasi meille, niin tiedät kaiken hoituvan alusta loppuun pilkulleen oppikirjan mukaisesti. Jäljiltämme voit olla varma, että uusi kattosi on siisti, kestävä ja toimiva – parasta A-luokkaa.

Koska voimme aloittaa? Laita viestiä tai soita, niin kattosi pääsee pian kautta Keski-Suomen tunnettujen huopakatemestareidemme käsittelyyn! Huipputaitava tiimimme on käytettävissäsi jopa saarikohteissa.

Huopakaton uusiminen Kivijärvi, tarjoamme katollesi laatupalvelua – kohtuulliseen hintaan!

Huopakaton uusiminen Kivijärvi, arveluttavatko urakan kustannukset eli hinta? Ei syytä huoleen, sillä meiltä saat huopakaton uusimistyöt Kivijärvellä korkealla laadulla ja kohtuulliseen hintaan!

Pitkän kokemuksemme ansiosta suoriudumme kattosi saneeraustöistä yhtä aikaa sekä kiistattoman ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti. Emme laskuta turhista työtunneista, ja meillä on taito pitää myös materiaalikulut aisoissa lopputuloksen laadusta tinkimättä.

Jos kattosi ei esimerkiksi kaipaa kokonaisvaltaista kattoremonttia, emme ryhdy suotta ruoppaamaan sitä eristeitä ja kattoristikkoa myöten. Kenties uusi huopakatto voidaan jopa asentaa suoraan vanhan päälle – näin säästyy roppakaupalla työtä ja tykötarpeita.

Kannattaa ilman muuta pyytää meiltä ainakin tarjous huopakaton uusimisesta Kivijärvellä sijaitsevassa kohteessasi ennen kuin menetät yöunesi urakan hintalapun vuoksi. Voit tehdä sen kätevästi joko soittaen tai sähköisen yhteydenottolomakkeemme avulla. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä vastauksemme on iloinen yllätys!

Vinkki: mikäli et jostain syystä vielä rohkene kysyä meiltä hintaa talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontille, kokeile virtuaalista kattoremonttilaskuriamme. Syötä laskuriin kattosi koko ja valitse katemateriaaliksi ”huopa”, niin saat arvion huopakattoremontin minimikustannuksista näppärästi vain sekunnin murto-osassa.

Palahuopakaton uusiminen Kivijärvi, muista hakea kotitalousvähennystä!

Palahuopakaton uusiminen Kivijärvi, kauttamme urakka hoituu huippuhyvällä hinta-laatusuhteella. Ja mikä parasta, jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme kotitalousvähennystä!

Kotitalousvähennys on yksityishenkilöille suunnattu verokevennys. Sitä myönnetään monista kodin kunnostukseen ja ”perusparannukseen” liittyvistä töistä, kunhan työt vain tilaa ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä (esimerkiksi meiltä). Useiden muiden kattotöiden tavoin myös huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kivijärvellä sisältää yleensä runsaasti kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä askareita.

Kotitalousvähennyksen tarkka määrä riippuu muun muassa kattoremontin hinnasta ja sisällöstä. Myös vähennyksen omavastuuosuus ja vuotuinen maksimimäärä sekä remontin maksamiseen osallistuvien henkilöiden lukumäärä vaikuttavat siihen omalta osaltaan. Parhaimmillaan voidaan kuitenkin puhua jopa tuhansien Eurojen arvoisesta verokevennyksestä.

Kun huopakattoremontti tulee päätökseensä, muista siis hakea urakasta asiaankuuluvat verovähennykset. Näin minimoit huopakattoremontin vaikutukset henkilökohtaiseen talouteesi!

Huom. kotitalousvähennystä voit hyödyntää myös vapaa-ajan asunnollasi. Esimerkiksi kesämökin huopakattoremontista voit siis saada kotitalousvähennystä ihan normaaliin tapaan, tilatessasi huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Kivijärvellä kattoremonttipalvelumme kautta.

Joskus huopakaton saneeraus Kivijärvellä voi vaatia luvan – tässä katon remonttilupaan liittyvät pääasiat pähkinänkuoressa:

 • Huopakaton uusiminen tai remontointi Kivijärvellä vaatii useimmiten luvan, jos urakan yhteydessä on aikomus tehdä katolle tiettyjä muutostöitä. Tällaisia muutostöitä voivat olla esimerkiksi huopakaton värin vaihto, kattomuodon muuttaminen tai katon energiaremontti. Nyrkkisäännön mukaan kaikki rakennuksen ulkonäköön, energiatehokkuuteen sekä asuinpinta-alaan vaikuttavat toimenpiteet ovat luvanvaraisia.
 • Lupa huopakaton uusimiseen tai remontointiin Kivijärvellä haetaan alueen rakennusvalvonnalta, ja luvan myöntää rakennusvalvontaviranomainen.
 • Lupa voidaan tarvita myös kesämökin tai piharakennuksen (kuten autotallin, pihasaunan tai varaston) huopakattoremonttiin!
 • Jos huopakattoremontti Kivijärvellä sijaitsevassa kohteessasi edellyttää lupaa, hoida lupa-asiat kuntoon hyvissä ajoin ennen remontin alkua. Ilman lupaa ei ole syytä remontoida, sillä siitä voi seurata ikäviä selkkauksia viranomaisten kanssa, viivästyksiä urakan aikatauluun ja pahimmillaan myös taloudellisia tappioita.

Kuulostaako turhan monimutkaiselta? Älä huoli! Tilatessasi huopakattosi saneeraustyöt Kivijärvellä meiltä, asiantuntijamme neuvovat mielellään myös urakkaan liittyvissä lupa-asioissa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt