Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Koli

Huopakattoremontti Koli, kolkutteleeko se jo ovellasi? Kun huopakattoremontti Kolin alueella sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme hetkeäkään epäröimättä.

Me saneeraamme kattosi vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Jäljiltämme voit luottaa siihen, että uusi kattosi on taatusti huippulatua räystäältä räystäälle ja yläpohjasta piipunhattuun!

Voit kääntyä puoleemme korkein odotuksin kattosi tyypistä riippumatta. Meillä on runsain mitoin kokemusta kaikista huopa- ja bitumikatteista, joten uusimme rutiinilla niin tiivissaumakatot (tiivissumaiset bitumikermikatot), palahuopakatot (bitumilaattakatot) kuin kolmiorimakatot.

Otamme ilomielin käsittelyymme kaikki tontillasi olevat rakennukset ja katetut rakennelmat. Tyypillisiä remonttikohteitamme ovat esimerkiksi omakotitalot, kesämökit, autotallit, autokatokset, piha- ja rantasaunat sekä varastot, mutta tarvittaessa voit tilata meiltä huopakaton uusimistyön vaikka huussille tai leikkimökille.

Laita viestiä tai soita, jotta päästään pian käsiksi tositoimiin. Sana vain, niin hurautamme avuksesi osoitteeseen kuin osoitteeseen Kolin alueelle tai lähipaikkakunnille (esim. Juuka, Kontiolahti, Lieksa, Outokumpu, Kaavi) – toimialueeseemme kuuluu koko Pohjois-Karjala taajamista takametsiin ja aina saarikohteisiin saakka!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kolilla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kolilla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kolin alueella!

Palahuopakattoremontti Koli, näistä merkeistä tiedät urakan olevan ajankohtainen

Palahuopakattoremontti Koli, kannattaa toteuttaa mieluummin vähän etupainotteisesti kuin jättää ihan viime tippaan. Tällä taktiikalla huopa- tai palahuopakattoremontti Kolilla sijaitsevassa kohteessasi onnistuu helpommin, eikä urakan hintakaan kipua niin korkealle.

Mutta… milloin huopakaton uusiminen oikeastaan on ajankohtaista? Missä vaiheessa huopa- tai palahuopakattoremontti Kolilla kannattaisi ottaa työn alle?

Jokainen huopa- ja palahuopakatto tulee tiensä päähän yksilölliseen tahtiin. Täsmällistä ”parasta ennen”-päiväystä on mahdotonta sanoa.

Tässä kuitenkin muutamia merkkejä, joista voit päätellä huopa- tai palahuopakattoremontin Kolilla sijaitsevassa kohteessasi olevan mahdollisesti jo hyvä ajatus:

  • Katon raju sammaloituminen ja jäkälöityminen.
  • Kattopinnan halkeilu.
  • Kattoläpivientien toistuvat vuodot.
  • Katon välistä leijaileva ”perunakellarin haju”.
  • Pehmeät kohdat katolla.

Saadaksesi täysin varman arvion kattosi kunnosta, kannattaa silti kutsua huopakate-eksperttimme käymään ja vilkaisemaan kattoasi ammattilaisen silmin. Meiltä saat aina luotettavan ja pitkään kokemukseen nojaavan ammattiarvion kattosi kunnostustarpeista. Visiitin jälkeen annamme tarvittaessa mielellämme loistotarjouksen kattosi remontoinnista!

Huopakaton uusiminen Koli, minkä hintaista se on? Paljonko maksaa omakotitalon, kesämökin tai autotallin huopakaton uusiminen Kolilla?

Huopakaton uusiminen Koli, mietitkö hintaa? Aprikoitko, mitä mahtaa maksaa esimerkiksi Kolilla sijaitsevan omakotitalosi, kesämökkisi tai autotallin huopakaton uusiminen?

Älä huoli, sillä hinta selviää hyvin helposti. Otat vain huopakate-eksperttimme langan päähän tai laitat viestiä kattoremonttipalveluumme, niin pian saat käsiisi tarkan kustannusarvion huopakaton uusimiselle Kolilla sijaitsevassa kohteessasi.

Tarjouksemme loppusumma perustuu käytännössä siihen, paljonko työtä ja materiaaleja kattosi uusimiseen tarvitaan. Myös kalustotarpeet vaikuttavat jonkin verran siihen, mitä huopakattosi saneeraus tulee maksamaan.

Huomioithan, että tarjoukseemme sisältyvästä työstä voit hakea jälkikäteen kotitalousvähennystä. Työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua, ja normaalisti esimerkiksi omakotitalon tai kesämökin huopakaton uusiminen Kolilla sisältää runsaasti kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä askareita.

Pahan päivän varalta kannattaa toki laittaa korvan taa myös kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Mikäli huopakattoremontin hinta jostain syystä ylittää budjettisi rajat, luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella voit jakaa huopakattoremontin kulut kätevästi pienempiin eriin. Tällä tavoin isompikaan remonttirupeama ei aiheuta turhaa rahastressiä!

Palahuopakaton uusiminen Koli, massiivinen ikuisuusprojekti? Ei sinne päinkään!

Palahuopakaton uusiminen Koli, ei välttämättä puoliksikaan niin rasittava ja pitkäkestoinen urakka kuin ehkä luulit. Moni kolilainen ajattelee huopakattoremontin olevan suoranainen ikuisuusprojekti, mutta itse asiassa urakasta voidaan selvitä hyvinkin vähällä vaivalla.

Yleensä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kolilla voidaan tehdä uusimalla vain vesikatto eli katon näkyvät osat sekä kattotuotteet. Normaalitilanteessa tämä on täysin riittävä tapa huopakaton uusimiseksi.

Joissakin tapauksissa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kolilla voidaan jopa toteuttaa niin, että uusi katto asennetaan vanhan päälle. Tällä taktiikalla huopakattoremontista selvitään suorastaan naurettavan helposti!

Alempiin kattorakenteisiin meidän ei sen sijaan tarvitse koskea oikeastaan muuten kuin siinä tapauksessa, että niissä on jotain vikaa. Mikäli katon välissä on esimerkiksi lahoja puuosia tai kastuneita eristeitä, tietysti kunnostamme myös yläpohjan tarvittavilta osin. Jos kattoremontin kanssa ollaan ajoissa liikkeellä, todennäköisesti välikatto on kuitenkin kunnossa ja syvemmät kattorakenteet voidaan jättää rauhaan.

Kolilainen, älä siis turhaan pelkää kattosi saneerausta. Tilaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kolilla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, niin urakka voi olla ohi ennen kuin huomaat sen edes alkaneen!

O-ou, kaatuiko puu katon päälle? Ei syytä paniikkiin – me remontoimme myös myrskyn vaurioittamat huopakatot Kolilla rutinoitunein ottein!

Jos puu kaatui katon päälle, voi tilanne näyttää aluksi hyvinkin toivottomalta. Kattoparka voi olla tuhannen päreinä, ja vauriot saattavat ulottua syvälle yläpohjan puolelle.

Ei kuitenkaan syytä paniikkiin. Me otamme pallon haltuun tottunein ottein! Kolin luonto on vehreää ja puita kaatuu kattojen päälle aina silloin tällöin. Pitkän uramme varrella olemme kohdanneet vastaavia tilanteita monet kerrat aiemminkin, joten tiedämme täsmälleen mitä tehdä.

Puramme pois kaikki vaurioituneet rakenteet katolta ja katon välistä, ja asennamme tilalle uudet kermit, kattotuotteet, alusvanerit ja eristeet yhdessä hujauksessa. Pian kattosi onkin taas jo täydessä iskussaan – jopa entistä ehompi.

Tarvittaessa autamme ilomielin myös katastrofiin liittyvissä vakuutusasioissa. Jos puu kaatuu katon päälle Kolin alueella, voi vakuutusyhtiö joskus tulla vastaan katon remonttikuluissa. Teemme kaikkemme, jotta tämä tukala tilanne aiheuttaisi sinulle mahdollisimman vähän stressiä ja taloudellisia tappioita!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt