Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kuhmoinen

Huopakattoremontti Kuhmoinen, sata hyvää syytä laittaa katto uusiksi ja pyytää meidän ammattilaisemme töihin! Moni kuhmoislainen arastelee huopakattoremonttia, mutta tietyssä pisteessä katon elinkaarta on parempi luovuttaa katon huolto- ja korjaustöiden kanssa.

Huopakattoremontin myötä…

  • Katon kunnossapito helpottuu huomattavasti. Esimerkiksi katon puhtaanapitoon ja kasvustonhäätöön ei tarvitse jatkossa käyttää niin paljon aikaa ja varoja, eikä katon tiivistyskään ole aiheellista vuosikausiin kattoremontin jälkeen.
  • Katon ilme kirkastuu kerta laakista. Parhaimmillaan huopakattoremontti voi raikastaa koko kiinteistön ilmeen kun syyspuhuri!
  • Voit nukkua yösi huolettomin mielin säällä kuin säällä. Uusi huopakatto puolustaa suojattejaan vesisateelta, lumituiskuilta, tuulelta, ilmansaasteilta ynnä muilta sää- ja ilmastorasitteilta sitkeästi kuin sissipataljoona.
  • Kiinteistösi arvo kohoaa silmissä. Olipa kyseessä sitten omakotitalo, kesämökki tai vaikkapa autotalli, ammattitaitoisesti toteutettu huopakattoremontti nostaa rakennuksen arvoa muhkeilla summilla.

Älä siis suotta lykkää huopakattoremonttia Kuhmoisissa sijaitsevassa kohteessasi, jos vanha kattoparka anelee jo päästä eläkkeelle. Ota yhteyttä kehuttuun kattoremonttipalveluumme ja päästä maineikkaat huopakatemestarimme kattosi kimppuun! Olemme käytettävissäsi koko Kuhmoisten alueella, ja myös muu Pirkanmaa (esim. Orivesi, Juupajoki, Pälkäne, Kangasala ja Tampere) kuuluu toimialueeseemme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kuhmoisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kuhmoisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kuhmoisten alueella!

Palahuopakattoremontti Kuhmoinen, kokeneet huopakatemestarit valmiina palvelukseesi

Palahuopakattoremontti Kuhmoinen, vaatii varmat otteet onnistuakseen odotusten mukaisesti. Huopakattoremontilla voidaan saavuttaa paljon positiivisia asioita, mutta kehno urakoitsijavalinta saattaa pilata yhtälön pahemman kerran.

Juuri siksi kannattaakin tilata huopa- tai palahuopakattoremontti Kuhmoisissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä. Kattoremonttipalvelumme kautta saat käyttöösi kokeneet huopakatemestarit, jotka laittavat kattosi uusiksi käden käänteessä!

Huippuosaavalla tiimillämme on runsain mitoin aiempaa kokemusta erilaisten huopa- ja bitumikatteiden asennuksesta, uusimisesta ja saneerauksesta. Myös palahuopakaton remontointi on meille tuttua puuhaa.  

Voimmekin luvata, että kattosi lähtökunnosta riippumatta kattoremontin lopputulos on viimeisen päälle onnistunut. Jäljiltämme tiedät uuden kattosi olevan takuulla siisti, tiivis, kestävä ja turvallinen.

Koska voimme aloittaa? Laita meille viestiä tai soita, niin singahdamme pian paikalle käsi lipassa – tarvittaessa vaikka saareen venematkan taakse!

Ethän tyydy B-luokan palveluun tai ryhdy remontoimaan kattoasi omin voimin edes rahasyistä? Pitkässä juoksussa huopakatemestareidemme tuntipalkka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti, joten maksa laskumme ennemmin vaikka osissa yhteistyökumppanimme tarjoamaa joustavaa rahoitusta hyödyntäen.

Huopakaton uusiminen Kuhmoinen – 2 varmaa merkkiä urakan ajankohtaisuudesta

Huopakaton uusiminen Kuhmoinen, missä vaiheessa se kannattaa toteuttaa? Mistä tietää, että katon huolto ja korjaus on syytä jättää sikseen ja laittaa rahat ennemmin kattoremonttiin?

Yleisesti ottaen huopakaton uusiminen Kuhmoisissa sijaitsevassa kohteessasi on hyvä ottaa työn alle siinä vaiheessa, kun huomaat katemateriaalin menettäneen elinvoimansa. Ajan hammas puree ennen pitkää kaikkein laadukkaimpiinkin kattohuopiin ja bitumilaattoihin, aiheuttaen niihin selkeitä ikääntymisestä kieliviä merkkejä.

Ensimmäisiä signaaleita kattohuopien vanhettumisesta on katon itsepintainen sammaloituminen. Kuluessaan kattohuovat muuttuvat karheammaksi ja huokoisemmaksi, tarjoten koko ajan paremman tarttuma- ja kasvualustan sammaleen itiöille. Aluksi ilmiö saadaan kuriin sammaleentuhoaineella ja pinnoittamalla kattohuovat uudelleen, mutta seuraavaksi on fiksumpi investoida vesikatteen uusimiseen.

Sammaloitumisen ohella myös kattohuopien halkeilu ilmiantaa tarpeen huopakatteen uusimiselle. Vuosien vieriessä kattohuovat menettävät elastisuuttaan esimerkiksi UV-säteilyn vaikutuksesta, jolloin katemateriaaliin saattaa ilmestyä ruman näköisiä railoja. Yksittäinen halkeama saadaan kenties vielä paikattua massaamalla, mutta lukuisia halkeamia ei enää auta tilkitä.

Kuulostaako tutulta? Ota yhteyttä, ja tilaa huopakaton uusiminen Kuhmoisissa sijaitsevaan kohteeseesi ennen kuin vanha kattoparka prakaa kokonaan!

Palahuopakaton uusiminen Kuhmoinen, uusitaanhan samalla myös katon varusteet lapetikkaista ränneihin?

Palahuopakaton uusiminen Kuhmoinen, ei yleensä tarkoita pelkkää kattohuopien tai bitumilaattojen vaihtoa. Useimmiten vähintäänkin kattotuotteet on hyvä uusia samalla sykkeellä.

Kattotuotteet ovat sekalainen joukko katolle ja talon seinustalle asennettavia varusteita, jotka mm. tukevat katon toimintaa ja parantavat kattoturvaa. Kattotuotteita ovat esimerkiksi lapetikkaat, lumiesteet, piipunhattu, sadevesijärjestelmä, pieneläinesteet ja kattoluukut.

Aivan kuten kattohuovat, myös kattotuotteet tulevat jossain vaiheessa tiensä päähän. Ikäloput kattotuotteet eivät enää suoriudu tehtävistään niin kuin kuuluisi. Lisäksi ne voivat aiheuttaa katolle vakavia vaurioriskejä, sillä esimerkiksi kattoluukkujen tiivisteet hapertuvat ja alkavat tihuttaa vettä katon väliin.

Edellä mainituista syistä vanhojen kattotuotteiden asennus uudelle katolle ei ole yleensä hyvä idea. Vaikka ”kierrätys” onkin sinällään erittäin suositeltavaa, tässä tapauksessa on parempi pelata varman päälle ja kruunata uusi huopakatto uusilla kattotuotteilla.

Huomaa, että huopakaton uusiminen Kuhmoisissa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden myös täydentää katon varustelua. Huopakattoremontin yhteydessä voimme asentaa katollesi esimerkiksi aurinkopaneelit tai kattoikkunan helposti ja huokeaan hintaan!

Kuhmoislainen, aprikoitko huopakattoremontin kustannuksia? Hintatiedot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

”Mitä maksaa uusi huopakatto vanhan tilalle?” ”Minkä hintaista on huopakaton uusiminen Kuhmoisissa?” ”Onko huopakaton saneeraus kallista?”

Tämän tyyppisiä kysymyksiä asiantuntijoillemme esitetään hyvin usein. Kun omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti lähestyy, alkaa urakan hintalappu pyöriä mielessä väkisinkin.

Onneksi huopakattoremontin hinta Kuhmoisissa on hyvin helppoa ja nopeaa selvittää. Otat vain yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyydät tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kuhmoisissa sijaitsevassa kohteessasi!

Hintatiedustelun voit tehdä joko perinteisesti soittamalla tai vielä näppärämmin sähköisellä lomakkeellamme. Sähköisen lomakkeen täyttämiseen menee vain joitakin minuutteja kullanarvoista aikaasi. Löydät sen esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Tarjouspyyntösi perusteella lähetämme asiantuntijamme arvioimaan kattosi uusimiskustannukset mahdollisimman pian. Eipä aikaakaan, niin saat meiltä urakasta luotettavan kustannusarvion ja kilpailukykyisen tarjouksen. Summa viivan alla saa taatusti sukat pyörimään jaloissasi!

Muistathan, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennys voi keventää huopakaton uusimisen vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi lopulta varsin sievoisilla summilla.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt