Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kustavi

Meiltä saat käyttöösi parkkiintuneet huopakatto-osaajat, jotka laittavat kattosi uusiksi. Tällä porukalla olemme asentaneet, uusineet ja remontoineet erilaisia huopa- ja bitumikattoja monet kerrat aiemminkin. Tunnemmekin läpikotaisiin niin tiivissaumakatteet kuin palahuopakatot – kolmiorimakattoja tietenkään unohtamatta.

Tyypillisiä remonttikohteitamme ovat esimerkiksi…

 • Omakotitalot
 • Kesämökit
 • Autotallit ja katokset
 • Varastot ja konesuojat
 • Karjasuojat
 • Pihasaunat ja rantasaunat
 • Aitat
 • Liiterit/puuvajat

Timantinlujaan kokemukseemme vedoten voimme luvata, että meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta. Meiltä kattosi saneeraustyöt sujuvat alusta loppuun kiistattoman ammattitaitoisesti!

Emme petä luottamustasi, vaikka kattosi olisi tuhannen päreinä rajun syysmyräkän jäljiltä tai katon välistä paljastuisi pahamaineinen kosteusvaurio. Taitavan tiimimme käsissä kattosi korjaantuu kuin taikaiskusta, ja pian vanhan katon tilalla komeileekin jo upouusi, entistäkin parempi bitumikate.

Kun huopakattoremontti Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, kannattaakin ilman muuta pyytää meiltä tarjous. Olemme käytettävissäsi koko Kustavin alueella – jopa saarikohteissa!

Huomioithan, että olemme valmiit palvelukseesi myös Kustavin naapurikunnissa. Käytännössä koko Varsinais-Suomi kuuluu palveluverkostoomme, eli kipaisemme mielellämme avuksesi mm. näille paikkakunnille: Taivassalo, Vehmaa, Uusikaupunki, Parainen ja Masku.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kustavissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kustavissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kustavin alueella!

Palahuopakattoremontti Kustavi, palvelumme kattaa kaiken mitä kattosi vaatii

Palahuopakattoremontti Kustavi – tilaa meiltä, ja köllähdä itse sohvalle urakan valmistumista odottelemaan! Asiakkaanamme voit ottaa rennosti sillä välin, kun me huhkimme katolla puolestasi.

Toteutamme näet huopa- ja palahuopakattoremontit Kustavissa ”avaimet käteen”-palveluna. Palvelumme kattaa käytännössä kaiken tarvittavan kattosi uusimiseksi.

 1. Laadimme vedenpitävän suunnitelman kattosi remontoimiseksi, ja hankimme sopivan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia ja -tuotteita.
 2. Tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavan kaluston, kuten rakennustelineet ja jätelavat.
 3. Puramme pois vanhan katon kattotuotteineen.
 4. Suoritamme mahdollisesti tarvittavat korjaustyöt yläpohjan puolella.
 5. Asennamme uudet kattohuovat ja kattotuotteet visiosi mukaisesti.
 6. Siistimme paikat urakan jäljiltä, ja toivotamme katollesi pitkää ikää.

Sinun tehtäväksesi jää vain kertoa meille omista ajatuksistasi ja toiveistasi käsillä olevaa urakkaa koskien. Muista myös hakea työstämme kotitalousvähennystä urakan päätyttyä.

Jos tällainen diili kuulostaa mielestäsi houkuttelevalta, älä epäröi soittaa tai laittaa viestiä kattoremonttipalveluumme. Vuodessa pystymme suorittamaan vain rajoitetun määrän huopa- ja palahuopakattoremontteja Kustavissa, joten varmista paikkasi jonossa jo tänään!

Huopakaton uusiminen Kustavi, milloin se on ajankohtaista? Nyt vai vasta ensi vuonna?

Huopakaton uusiminen Kustavi, oikealla ajoituksella voit säästää paljon aikaa, Euroja ja hermoja. Kun ajoitat huopakaton uusimistyöt Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi fiksusti, hoituu homma nopeasti pois päiväjärjestyksestäsi, eikä urakan hintakaan kipua turhan korkealle.

Yleisesti ottaen huopa- ja bitumikatteiden uusinta olisi hyvä tehdä siinä vaiheessa, kun katon huolto- ja korjaustyöt alkavat menettää tehonsa. Jos esimerkiksi huopakaton puhdistus, sammaleenpoistokäsittely ja/tai tiivistys on tarpeen tämän tästä, kannattaisi rahat todennäköisesti laittaa ennemmin katon uusimiseen.

Toisaalta myös katon ikävuodet kertovat jotain siitä, olisiko katon uusiminen jo tarpeen. Esimerkiksi 10-vuotias huopakate pysyy luultavasti vielä tyytyväisenä huoltamalla ja korjaamalla, eikä se välttämättä kaipaa remonttia vielä 20-vuotiaanakaan. Jos kattosi ikä lähentelee kuitenkin jo neljääkymmentä vuotta tai on jopa ylittänyt tämän merkkipaalun, alkaa huopakaton uusiminen Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi häämöttää horisontissa väistämättä.

Saadaksesi täysin varman arvion kattosi tarpeista, kannattaa tosin kutsua asiantuntijamme paikan päälle kurkkaamaan kattoasi omin silmin. Meiltä saat aina luotettavan ja rehellisen ammattiarvion kattosi tämänhetkisestä terveydentilasta!

Palahuopakaton uusiminen Kustavi, ei aina edellytä koko katon purkua – arvioimme kattoremontin laajuuden tapauskohtaisesti!

Palahuopakaton uusiminen Kustavi, ei välttämättä niin iso urakka kuin ehkä luulit. Arvioimme kattoremontin laajuuden aina tapauskohtaisesti, ja hyvällä tuurilla huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi ei edellytä koko katon purkua.

Osittainen huopakattoremontti voi tulla kyseeseen esimerkiksi siinä tapauksessa, että katon päälle kaatui puu. Tällöin katon vauriot eivät välttämättä kosketa kuin pientä alaa katosta, ja se voidaan kenties remontoida vain muutamien neliöiden alalta.

Aurinkoisella tontilla myös runsas UV-säteily voi tehdä katolle tepposet, saaden katemateriaalin ikääntymään etelänpuoleisella lappeella muuta kattoa aiemmin. UV-säteily aiheuttaa kattohuopien halkeilua ja haalistaa niiden väriä. Tällaisissa tilanteissa huopakaton uusiminen voidaan mahdollisesti suorittaa vain yhden lappeen alalle.

Minimissään huopakattoremontti voidaan toteuttaa yhdelle ruodevälille. Toisin sanoen kahden kattoruoteen väliselle alalle.

Tärkeintä on kuitenkin se, että kattoremontin yhteydessä katolta poistetaan ja uusitaan kaikki huonokuntoiset rakenteet. Näin varmistetaan siisti, kestävä ja turvallinen lopputulos. Älä pihistele kattoremontin laajuudessa liikaa, jotta huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi ei olisi hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa!

Tiesitkö, että huopakattokin voi kaivata kattoturvatuotteita? Huopakattoremontin yhteydessä katon varustusta on helppoa ja edullista täydentää!

Moni kustavilainen erehtyy luulemaan, ettei huopakatolle tarvittaisi kattoturvatuotteita. Siis esimerkiksi lumiesteitä, lapetikkaita tai kattosiltoja. Katon karhea pinta saa helposti kuvittelemaan, että lumi ja jää sekä nuohoojat, kattotarkastajat ja muut katolla vierailevat ammattilaiset pysyvät katolla ilman mitään varusteita.

Kuitenkin myös huopakatolle voi olla tarpeen asentaa kattoturvatuotteita. Oikeastaan vain loivemmilla tiivissumakatoilla ja tasakatoilla kattoturvatuotteet voidaan jättää pois turvallisin mielin. Jyrkillä palahuopa- ja kolmiorimakatoilla kattoturvatuotteet ovat ehdottomasti tarpeen.

Jos kiinteistösi kattoturvassa olisi nykyisellään parantamisen varaa, huopakattoremontin yhteydessä voimme täydentää kattosi varustelua helposti ja edulliseen hintaan. Asennamme ammattitaitoisesti kaikki huopakaton kattotuotteet kattoturvatuotteista lähtien!

Ethän jätä kattosi varustelua vaillinaiseksi edes taloudellisilla perusteilla? Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton remontointiin Kustavissa. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta hyödyntämällä voit maksella kattosi saneeraustyöt rennosti erissä niin halutessasi. Pitkässä juoksussa sijoitus uusiin katto(turva)tuotteisiin maksaa itsensä takuulla takaisin.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt