Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kymenlaakso

Huopakattoremontti Kymenlaakso – Meiltä saat huopakattoremontit koko Kymenlaakson alueella (Kotka, Kouvola, Hamina, Virolahti, Miehikkälä, Pyhtää, Anjalankoski, Kuusankoski, Valkeala, Elimäki…) pitkällä kokemuksella ja hyvään hintaan. Tervetuloa huipputyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

 • Käsittelemme tottunein ottein kaikkia huopa- ja bitumikatteita tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan. Tunnemme erilaiset huopakattotyypit läpikotaisin, kaikkine hyvine puolineen ja heikkouksineen.
 • Emme kavahda suuriakaan kattopinta-aloja, mutta toisaalta paneudumme hartaudella pienempiinkin remonttiprojekteihin. Tyypillisiä saneerauskohteitamme ovat esimerkiksi seuraavat: omakotitalot, maatalot, kesämökit, autotallit, autokatokset, varastorakennukset, kone- ja karjasuojat, pihasaunat, rantasaunat, aitat ja liiterit.
 • Uusimme ammattitaitoisesti kaikki kattomuodot tasakatosta pulpettiin, harjasta aumaan ja mansardista säteriin.
 • Meiltä huopakattoremontti Kymenlaaksossa sijaitsevassa kohteessasi hoituu raudanlujalla ammattitaidolla alusta loppuun, vaikka kattosi välistä paljastuisi se pelätty kosteusvaurio, viheliäisiä rakennusvirheitä, kylmiä onkaloita tai muita vastaavia vikoja. Tiimillämme on runsaasti kokemusta myös yläpohjan korjaustöistä.

Kuulemmehan sinusta pian? Tavoitat palvelualttiit eksperttimme kesät, talvet sekä soittaen että sähköisesti.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kymenlaaksossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kymenlaaksossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kymenlaakson alueella!

Palahuopakattoremontti Kymenlaakso, rennosti ”avaimet käteen”-palveluna

Palahuopakattoremontti Kymenlaakso, älä ota siitä turhaa stressiä! Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Kymenlaaksossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, hoituu tämä vaativa savotta pois päiväjärjestyksestäsi yllättävän rennosti.

”Avaimet käteen”-palvelumme kattaa kaiken, mitä kattosi uusiminen vaatii. Mitään et joudu tekemään tai hankkimaan itse.

Tässä palvelumme sisältö pähkinänkuoreen rutistettuna:

 • Työt suunnittelusta vanhan vesikatteen purkuun, yläpohjan kunnostustöihin (esim. lahovauriokorjaukset ja kastuneiden eristeiden vaihto), uuden katon ja kattotuotteiden asennukseen ja aina säntilliseen loppusiivoukseen asti.
 • Materiaalit, kuten kattohuovat ja kattotuotteet sekä eristevillat ja alusvanerit tarpeen mukaan.
 • Työkoneet ja -kalut rakennustelineistä vasaroihin.

Kun delegoit huopa- tai palahuopakattoremontin Kymenlaaksossa sijaitsevassa kohteessasi meille, ei sinun tarvitse huolehtia itse edes logistisista järjestelyistä. Sijaitsipa kohteesi sitten taajamassa, maaseudulla tai vaikka saaressa tiettömän taipaleen päässä, me tuomme mukanamme kaikki kattosi remontointiin tarvittavat tykötarpeet ja viemme pois mennessämme.

Tehtäväksesi jää oikeastaan vain kertoa meille, millainen uusi katto saisi olla vanhan tilalle. Muista myös hakea työstämme kotitalousvähennystä urakan päätyttyä!

Huopakaton uusiminen Kymenlaakso, paljonko siitä saa pulittaa? Mitkä asiat huopakattoremontin hintaan vaikuttavat?

Huopakaton uusiminen Kymenlaakso, hinta on monella ensimmäisiä mieleen pulpahtavia asioita urakkaan liittyen. Usein kuulemmekin kysymyksen ”paljonko maksaa huopakaton uusiminen?”

Entäpä vastauksemme? Se vaihtelee tilanteen mukaan. Meillä jokainen huopakaton uusimisprojekti Kymenlaaksossa hinnoitellaan täysin yksilöllisesti, sillä emme halua tulla veloittaneeksi senttiäkään ylimääräistä.

Muun muassa näillä asioilla on valtaisa merkitys tarjouksemme loppusumman kannalta:

 • Katon koko.
 • Katon varusteet ja läpiviennit
 • Katon muoto (lähtökohtaisesti esimerkiksi yksilappeinen pulpettikatto on edullisempi uusia kuin vaikkapa nelilappeinen aumakatto tai mansardikatto).
 • Katon tyyppi (tiivissaumakatto/palahuopakatto/kolmiorimakatto).
 • Remonttikohteen korkeus.

Lisäksi on tietysti otettava huomioon vanhan katon kunto. Hyvällä tuurilla huopakaton uusiminen Kymenlaaksossa sijaitsevassa kohteessasi voidaan toteuttaa uusimalla vain vesikate, jolloin urakan hinta on tietysti huokeampi kuin siinä tapauksessa, että meidän on remontoitava katto ruoteitaan myöten.

Kun huopakaton uusimishinta Kymenlaakson alueella sijaitsevassa kohteessasi alkaa askarruttaa, kannattaakin ottaa suoraan yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyytää tarjous. Kunhan olemme keränneet urakasta tarvittavat pohjatiedot, teemme siitä mielellämme loistodiilin!

Palahuopakaton uusiminen Kymenlaakso, ole ajoissa – voit säästää rahat vaikka skootteriin tai lomamatkaan!

Palahuopakaton uusiminen Kymenlaakso, haluaisitko selvitä siitä mahdollisimman edullisesti? Arvatenkin! Siinä tapauksessa kannattaa laittaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kymenlaaksossa sijaitsevassa kohteessasi tilaukseen mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Kun et anna kattosi ajautua rapakuntoon yläpohjaa myöten, onnistuu huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kymenlaaksossa sijaitsevassa kohteessasi melko vähällä vaivalla. Mikäli katon välissä ei ole mitään problematiikkaa, riittää pelkkä vesikatteen uusiminen ja kattotuotteiden päivitys nollaamaan kattosi kilometrimittarin. Tämä ei ole kallista.

Yleisesti ottaen huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kymenlaaksossa on suositeltavaa ottaa mietintämyssyyn viimeistään siinä vaiheessa, kun katto täyttää neljäkymmentä vuotta. 40-vuotias huopakatto alkaa olla ”riskirakenne”, vaikka kate näyttäisi vielä silmämääräisesti hyvältä. Tämän merkkipaalun jälkeen todennäköisyys vakaville kattovaurioille kasvaa kohisten.

Voi kuitenkin olla, että kattosi kaipaa remonttia jo ennen 40-vuotispäiväänsä. Paras mittari kattoremontin ajankohtaisuudelle on katon kunto, eikä niinkään ikä. Esimerkiksi katon kiihkeä sammaloituminen ja halkeilu sekä lukuisat vuodot tai vuotoriskit ovat merkki siitä, että kattosi kaipaisi uusimista. Älä viittaa kintaalla näille oireille – voit säästää rahat vaikka skootteriin tai lomamatkaan!

Kun huopakattoremontti Kymenlaaksossa sijaitsevassa kohteessasi otetaan työn alle, teetä katosta kerralla mieleinen – kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta!

Kun Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa tai muualla Kymenlaakson alueella sijaitsevan kohteesi huopakattoremontti lähestyy, teetä katosta kerralla mieleinen. Kattoremontin yhteydessä voimme parannella kattosi teknisiä ominaisuuksia ja varustelua erittäin helposti ja huokein kustannuksin.

Oletko jo pitkään unelmoinut esimerkiksi kattoikkunasta tai kattovalokuvusta? Tai aurinkopaneeleista? Nämä kattotuotteet kruunaavat modernin huopakaton kuin kirsikka täytekakun!

Vai kaipaisiko kattosi sittenkin lisää eristettä? Katon lisäeristys (ns. energiaremontti) vähentää sisätilojen vetoisuutta ja voi lisäksi poikia huomattavia säästöjä kiinteistön lämmityslaskuihin. Samalla katon lisäeristys on myös iso palvelus Kymenlaakson luonnolle.

Ota yhteyttä, ja kerro meille rohkeasti toiveistasi uuden katon suhteen! Olemme pelkkänä korvana, sillä meille tyytyväisyytesi on ykkösasia.

Ethän tyydy kompromisseihin edes Matti kukkarossa? Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta, jonka avulla voit toteuttaa kaikki kattohaaveesi vähän tiukemmassakin taloustilanteessa. Pitkässä juoksussa investointi täydelliseen kattoon maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt