Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Lapinlahti

Huopakattoremontti Lapinlahti, joko se olisi tarpeen sinunkin kohteessasi? Tilaa ammattilaisemme paikalle!

Katto sammaloituu vinhaa vauhtia, kattohuovat halkeilevat kuin autiomaa ennen sadekautta, yläpohjassa on kosteutta tai katto painui notkolle lumikuorman alla?

Jos talosi, mökkisi tai vaikkapa autotallisi kaipaa (syystä taikka toisesta) huopakattoremonttia, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Meiltä saat huopakattoremontit Lapinlahdella sekä lähipaikkakunnilla osaamisella vailla veroistaan!

 • Käsittelemme tottunein ottein kaikkia huopa- ja bitumikattoja tiivissaumasta kolmiorimaan ja palahuopaan.
 • Saneeraamme sujuvasti suuretkin kattopinta-alat, mutta toisaalta myös tonttisi pienimmät huopakatteet saavat meiltä ansaitsemaansa A-luokan käsittelyä.
 • Meillä on rahkeet laittaa kattosi uusiksi yläpohjaa myöten, jos katon välissä on vaikkapa lahoja puurakenteita tai homeisia eristeitä.
 • Suoriudumme selkein askelmerkein jopa vaativista kattomuodon muutoksista (esim. tasakatosta harjakatoksi) ja energiaremonteista.

Lämpimästi tervetuloa osaksi jo ennestään huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

Lapinlahden ohella myös muu Pohjois-Savo kuuluu toimialueeseemme. Toisin sanoen saat etevät huopakate-eksperttimme avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille Lapinlahden lähiseudulla: Kuopio, Sonkajärvi, Siilinjärvi, Rautavaara, Pielavesi ja Iisalmi. Kipaisemme mieluusti avuksesi niin taajamiin kuin haja-asutusalueille – tai vaikka saareen keskelle Kallavettä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Lapinlahdella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Lapinlahdella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Lapinlahden alueella!

Palahuopakattoremontti Lapinlahti – näin etenemme yhteydenottosi jälkeen…

Palahuopakattoremontti Lapinlahti, hoidamme hommat puolestasi ammattitaitoisesti alusta loppuun! Käytännössä huopa- tai palahuopakattoremontti Lapinlahdella sijaitsevassa kohteessasi tulee etenemään maaliin kaikkiaan seitsemän vaiheen kautta.

 1. Lähetämme asiantuntijamme tutustumaan kohteeseesi ja kartoittamaan vanhan katon kunnostustarpeet. Heti alkajaisiksi kuuntelemme myös omat toiveesi uuden katon suhteen.
 2. Annamme yksilöllisesti räätälöidyn ”avaimet käteen”-tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Lapinlahdella sijaitsevassa kohteessasi.
 3. Hankimme sopivan määrän tilauksesi mukaisia materiaaleja, tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavan kaluston ja suojaamme ympäristöä tarpeen mukaan.
 4. Puramme pois vanhan katon kattotuotteineen niiltä osin kuin katon kunto sitä edellyttää.
 5. Kunnostamme yläpohjaa tarpeen mukaan (esim. lahovauriokorjaukset, kastuneiden eristeiden vaihto, notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu, pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus).
 6. Asennamme uuden vesikatteen sekä kattotuotteet ja -läpiviennit.
 7. Siivoamme paikat, ja suoritamme lopputarkastuksen.

Tämän prosessin jälkeen kiinteistösi lakea komistaa upouusi, lujarakenteinen ja tyylikäs huopa- tai palahuopakatto. Se kirvoittaa kateellisia katseita kenties aina naapuripitäjissä asti!

Huopakaton uusiminen Lapinlahti, entä lasku? Mitä maksaa huopakaton uusiminen Lapinlahdella?

Huopakaton uusiminen Lapinlahti, millainen mahtaa olla laskun loppusumma? Paljonko on esimerkiksi omakotitalon, kesämökin, autotallin tai rantasaunan huopakaton uusimishinta Lapinlahdella?

Huopakattoremontin hinta on monipiippuinen juttu. Viivan alle muodostuva summa on kiinni monista asioista, kuten katon pinta-alasta. Esimerkiksi omakotitalon ja varaston huopakattoremontin hinta on yleensä ihan eri.

Katon neliöiden ohella huopakattoremontin kustannuksiin vaikuttaa katon muoto ja varustelu. Esimerkiksi autokatoksen simppeli pulpettikatto ilman minkäänlaisia kattotuotteita on lähtökohtaisesti edullisempi uusia kuin kartanon tai huvilan hulppea mansardikatto kattoikkunoineen ja kattolyhtyineen.

Luonnollisesti myös katon kunto on otettava laskukaavassa huomioon isolla painoarvolla. Vaatii huomattavasti vähemmän työtunteja ja materiaaleja uusia pelkkä vesikate ja kattotuotteet kuin saneerata katto läpikotaisin yläpohjaa myöten.

Kun haluat tietää huopakaton uusimiskustannukset Lapinlahdella sijaitsevassa kohteessasi, kannattaakin ottaa meihin yhteyttä ja kysyä asiaa suoraan huopakate-eksperteiltämme. Kunhan olemme keränneet urakasta tarvittavat pohjatiedot, annamme mielellämme loistotarjouksen kattosi uusimisesta!

Palahuopakaton uusiminen Lapinlahti, muista hakea urakasta kotitalousvähennystä!

Palahuopakaton uusiminen Lapinlahti, kelpaa kotitalousvähennykseen. Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Lapinlahdella sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, voit vähentää urakkaan liittyviä kustannuksia jälkikäteen verotuksessa kotitalousvähennyksen alla.

Kotitalousvähennys on verovähennys, josta pääsee nauttimaan jokainen lapinlahtelainen veronmaksaja. Sen ideana on karsia harmaata taloutta, tukea suomalaista yrittäjyyttä ja samalla kannustaa hakemaan ulkopuolista apua kodin kunnostukseen ja kunnossapitoon liittyviin askareisiin.

Mitä kotitalousvähennyksen määrään tulee, sitä emme valitettavasti ihan vielä osaa sanoa Eurolleen. Usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lapinlahdella sisältää kuitenkin paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä töitä ja näin ollen vähennyksestä voi olla tuntuvaakin taloudellista etua. Älä jätä tätä rahanarvoista etuutta hyödyntämättä!

Pidä mielessä, että kotitalousvähennykseen oikeuttaa vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilattu työ. Esimerkiksi meidän tekemämme työ kelpaa verotuksessa vähennettäväksi ilman mukinoita, kun taas itse tehtyä työtä et voi vähentää verotuksessa millään muotoa. Jos haluat päästä osingoille tästä mahtavasta verohelpotuksesta, kannattaakin huopa- tai palahuopakattoremontti Lapinlahdella sijaitsevassa kohteessasi jättää suosiolla meidän huoleksemme.

Vinkki: huopakattoremontti on hyvä tilaisuus myös parannella katon ulkonäköä ja teknisiä ominaisuuksia!

Tiesitkö, että huopakattoremontin yhteydessä voidaan tehdä paljon muutakin kuin vain katon kunnostavia toimenpiteitä? Toki huopakattoremontti otetaan yleensä työn alle ensisijaisesti katon kunnostusaikeissa, mutta samalla tarjoutuu loistava tilaisuus päivittää katon ulkonäköä ja teknisiä ominaisuuksia.

Useimmat muutostoimenpiteet onnistuvat kattoremontin yhteydessä huomattavasti tavallista helpommin. Näin ollen töiden hintalappukin muodostuu normaalia edullisemmaksi.

Kaipaisiko esimerkiksi kattosi varustelu täydennystä? Monella huopakatolla on liian vähän kattoturvatuotteita, ja joissakin kohteissa piipunhattu ja kattotarkastusluukkukin odottavat vielä asennustaan. Aurinkopaneelit ja kattoikkunat puolestaan ovat mukavia lisävarusteita, joista on paljon iloa niin kotona kuin mökillä.

Myös katon lisäeristystä voimme suositella lämpimin mielin, jos kattosi eristys on tätä nykyä puutteellinen. Katon lisäeristys tilkitsee ikävät lämpövuodot, jotka heikentävät rakennuksen energiatehokkuutta ja kasvattavat lämmityskuluja ihan turhaan.

Ota yhteyttä, ja kerro meille rohkeasti toiveistasi uuden katon suhteen. Olemme pelkkänä korvana!

Huomaa, että kauttamme on saatavilla myös reilua rahoitusta huopakaton remontointiin Lapinlahdella. Rahoituksen avulla voit jakaa kattoremontin loppulaskun kätevästi pienempiin eriin ja teettää katosta kerralla mieleisen vähän tiukemmassakin taloustilanteessa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt