Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Lappi

Huopakattoremontti Lappi, laatutyötä alusta loppuun! Meiltä saat huopakattoremontit Lapin alueella vuorenvarmalla osaamisella kaikille tonttisi asuin- ja piharakennuksille – niin kotona kuin mökillä.

Meillä on huopakattoremonteista vankka kokemuspohja, johon nojaten uskallamme luvata sinulle ja katollesi mitä parasta palvelua läpi projektin. Pitkän uramme varrella olemme saneeranneet tusinoittain tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakattoja keskinkertaista paremmalla menestyksellä. Kerta toisensa jälkeen olemme jättäneet jälkeemme hymyileviä asiakkaita, joten onnistumme taatusti sinunkin kohteessasi!

Emme käännytä sinua muiden firmojen pakeille, vaikka kattosi olisi rapakunnossa alusvanerointia ja eristevilloja myöten. Me suoriudumme selkein askelmerkein jopa yläpohjan kunnostustöistä (lahovauriokorjaukset, homeisten eristeiden vaihto, notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu, pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus jne.).

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä, ja pyydä ihmeessä tarjous huopakattoremontista Lapissa sijaitsevassa kohteessasi! Olemme käytettävissäsi koko Lapin alueella (esim. Rovaniemi, Kemi, Tornio, Sodankylä, Keminmaa, Kemijärvi, Inari, Kittilä, Ylitornio, Ranua) keskusta-alueilta takametsiin ja aina saarikohteisiin saakka.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Lapissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Lapissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Lapin alueella!

Palahuopakattoremontti Lappi, teemme kaiken puolestasi – keskity itse tärkeämpiin asioihin elämässäsi!

Palahuopakattoremontti Lappi, hoidamme hommat puolestasi ammattitaitoisesti alusta loppuun. Tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti meiltä ”avaimet käteen”-pakettina, niin voit keskittyä itse ihan rauhassa tärkeämpiin asioihin elämässäsi!

Näin urakka käytännössä etenee:

 1. Kuuntelemme omat toiveesi, ja kartoitamme kattosi kunnon.
 2. Hankimme tarvittavan määrän toiveidesi mukaisia materiaaleja, kuten kattohuopia ja kattotuotteita.
 3. Valmistelemme kohteesi remonttia varten; pystytämme rakennustelineet, suojaamme ympäristöä tarvittavilta osin jne.
 4. Irrotamme ikäloput kattotuotteet ja puramme pois vanhan vesikatteen. Tarvittaessa jatkamme purkutöitä yläpohjan puolella.
 5. Suoritamme mahdolliset kosteusvauriokorjaukset ym. kunnostustyöt välikaton rakenteisiin.
 6. Asennamme uudet kattohuovat ja kattotuotteet visiosi mukaisesti.
 7. Siivoamme paikat, ja viemme rakennusjätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.

Valmista! Näiden seitsemän vaiheen jälkeen huopa- tai palahuopakattoremontti Lapissa sijaitsevassa kohteessasi on päätöksessään, ja kiinteistösi lakea komistaa uusi, entistäkin uljaampi bitumikate. Lopuksi vielä varmistamme tyytyväisyytesi kättemme jälkeen, jotta voimme kurvata hyvillä mielin kohti uusia haasteita.

Huom. työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Huopakaton uusiminen Lappi – uusi, entistä tyylikkäämpi ja toimivampi katto vanhan tilalle?

Huopakaton uusiminen Lappi, voi olla paljon muutakin kuin vain katon kunnostava urakka. Kun huopakaton uusiminen Lapissa sijaitsevassa kohteessasi on meillä työn alla, voimme tehdä samalla paljon kaikenlaisia muutoksia ja parannuksia kattosi ominaisuuksiin.

Tässä muutamia esimerkkejä toimenpiteistä, jotka onnistuvat huopakattoremontin yhteydessä erittäin helposti ja huokein kustannuksin:

 • Katon värin vaihtaminen. Moderni bitumikatto voi olla vaikka sininen tai kirjava!
 • Katon eristys ja lisäeristys. (Myös kylmän käyttöullakon muuttaminen talviasuttavaksi.)
 • Uusien kattotuotteiden tai kattoläpivientien asennus. Asennamme ammattitaitoisesti kaikki huopakaton kattotuotteet sadevesijärjestelmistä kattoluukkuihin, kattovalokupuihin ja aurinkopaneeleihin, ja kauttamme järjestyvät myös uniikit, mittatilaustyönä valmistetut piipunhatut!
 • Tämä näyttävä ja käytännöllinen ”räystään jatke” ilahduttaa niin kotona kuin mökillä.

Millainen uusi katto saisi siis olla vanhan tilalle? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä uusi, entistäkin parempi huopa- tai palahuopakatto vanhan tilalle! Asiantuntijamme keskustelevat kanssasi mielellään sekä kasvotusten että puhelimitse. 

Palahuopakaton uusiminen Lappi, tarvittaessa neuvomme myös urakkaan liittyvissä lupa-asioissa – luvatta ei kattoa kannata remontoida!

Palahuopakaton uusiminen Lappi, muistathan hoitaa luvat kuntoon ennen urakan alkua? Lupa-asiat saattavat jäädä muiden asioiden varjoon kattoremontin lähestyessä, mutta luvat tulisi hankkia takataskuun hyvissä ajoin ennen remontin alkua.

Jos huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lapissa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää lupaa, ei ilman lupaa kannata ryhtyä remontoimaan. Luvatta remontoinnista voi seurata ikäviä kahnauksia rakennusvalvonnan kanssa ja mahdollisesti myös taloudellisia tappioita, mikäli jo tehtyä työtä joudutaan purkamaan.

Lupa huopa- tai palahuopakaton uusimiseen Lapissa tarvitaan tyypillisesti mm. siinä tapauksessa, että urakan yhteydessä on tarkoitus muuttaa katon visuaalista ilmettä jollain lailla. Pääsääntöisesti esimerkiksi katon värin vaihtaminen vaatii luvan.

Lupa voidaan tarvita myös sellaisiin muutostöihin, jotka vaikuttavat rakennuksen energiatehokkuuteen. Esimerkiksi katon eristykseen tai lisäeristykseen voi olla anottava lupa.

Samoin kiinteistön asuinpinta-alaan vaikuttavat muutokset tulee yleensä hyväksyttää rakennusvalvonnalla. Jos kattoa on aikomus esimerkiksi korottaa ja muuttaa kylmä ullakko asuinkelpoiseksi kattoremontin yhteydessä, mitä todennäköisimmin tarvitset siihen luvan.

Älä kuitenkaan huoli lupa-asioista liiaksi. Tarvittaessa asiantuntijamme neuvovat mielellään myös kattosi saneerauslupien hakemisessa!

O-ou, painuiko kattosi lumikinoksen alla? Me remontoimme myös lumen vaurioittamat huopakatteet kokenein käsin!

Lapissa lumi koituu usein huopakattojen kohtaloksi. Katolle kasaantuva nietos voi esimerkiksi painaa katon kantavat rakenteet kasaan tai repiä katon pintaa/kattotuotteita katolta alas rymistessään. Varsinkin loivemmat tiivissaumakatteet ovat alttiita vakaville lumivaurioille, joiden kunnostus ei välttämättä onnistu (tai ole järkevää) muuten kuin remontoimalla.

Mikäli kattosi painui kuopalle lumikuorman painosta tai kärsi muita remonttia vaativia lumivaurioita, ei kuitenkaan syytä huoleen. Me remontoimme myös lumen vaurioittamat huopakatteet kokenein käsin!

Laita nopeasti viestiä, niin lähetämme huopakate-eksperttimme kurkkaamaan kattosi kiireen vilkkaa. Olemme kuulolla jopa keskellä kylmintä tammikuuta.

Tilanteen mukaan voimme saneerata kattosi joko kokonaan tai osittain, mikäli osittainen huopakattoremontti riittää korjaamaan lumen tekemät tuhot. Eipä aikaakaan, niin kattosi on taas entisensä – todennäköisesti jopa ehompi!

Juuri tällaisia tilanteita varten kauttamme on saatavilla myös joustavaa remonttirahoitusta. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoaman joustavan rahoituksen avulla voit laittaa kattosi iskuunsa, vaikka remontin tarve pääsisi yllättämään pahemman kerran.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt