Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Levi

Huopakattoremontti Levi, laitamme kattosi uusiksi käden käänteessä! Sana vain, niin tulemme saneeraamaan omakotitalosi, kesämökkisi tai vaikkapa autotallisi vanhan bitumikatteen uuteen uskoon. Kokeneella tiimillämme ei urakassa kauaa nokka tuhise, ja pian kiinteistösi lakea komistaakin jo uudenkarhea, edeltäjäänsäkin parempi tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto.

  1. Vaihdamme vanhat kattohuovat uusiin, laadukkaisiin ja toiveidesi mukaisiin kermeihin tai kattolaattoihin.
  2. Päivitämme aikansa eläneet kattotuotteet ja läpiviennit nykyaikaisiin malleihin.
  3. Suoritamme tarvittavat korjaustyöt välikaton puolella, jos kattohuopien alta paljastuu esimerkiksi kosteusvaurioita, hiirten tai oravien tekemiä tihutöitä taikka lumikinoksen painosta pettäneitä kattopalkkeja.

Kuulostaako hyvältä? Ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme, kun huopakattoremontti Levillä sijaitsevassa kohteessasi tulee jostain syystä ajankohtaiseksi.

Tavoitat asiantuntijamme kaikkina vuodenaikoina näppärästi joko soittaen tai alla olevaa painiketta klikkaamalla. Vastaamme hintatiedusteluihin ja muihin yhteydenottoihin jopa keskellä kylmintä tammikuuta!

Huom. Levin ohella myös muu Lappi kuuluu toimialueeseemme. Meiltä saat huopakattoremontit Levillä sekä esimerkiksi näissä pitäjissä Levin tuntumassa: Enontekiö, Muonio, Sodankylä, Kittilä, Kolari ja Inari (saarikohteet mukaan lukien).

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Levillä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Levillä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Levin alueella!

Palahuopakattoremontti Levi, vaatii rautaista ammattiosaamista – ja sitähän meillä piisaa!

Palahuopakattoremontti Levi, ei ole urakka siitä helpoimmasta päästä. Huopa- tai palahuopakatteen uusiminen vaatii rautaista ammattitaitoa onnistuakseen varmasti odotusten mukaisesti. Osaamattoman asentajan jäljiltä uusi katto on taatusti pettymys niin kestävyytensä kuin visuaalisen ilmeensä suhteen… pahimmillaan jopa vaarallinen kyhäelmä!

Onneksi meillä on taustallamme pitkä kokemus erilaisten huopa- ja bitumikatteiden remontoinnista. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Levillä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, tiedätkin urakan menevän maaliin kerta laukaisulla – ilman noloja hutilaukaisuja ja korjauskierroksia.

Vaikka kattosi välistä paljastuisi homeisia eristeitä, lahoja puurakenteita tai mitä tahansa muuta problematiikkaa, ei meillä mene sormi suuhun. Parkkiintuneilla huopakatemestareillamme on vankka kokemus myös välikaton korjaustöistä, ja jäljiltämme uusi kattosi on taatusti lujaa tekoa yläpohjasta piipunhattuun.

Kun karautamme kohteestasi kohti seuraavaa toimeksiantoa, kiinteistösi lakea komistaakin uusi, huipputiivis, kestävä, toimiva ja tyylikäs bitumikruunu. Siitä riittänee iloa vielä seuraavallekin sukupolvelle!

Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Levin seudulla aina luotettavasti ja kokeneiden ammattilaisten voimin.

Huopakaton uusiminen Levi, hintalappu on kolmen tekijän summa

Huopakaton uusiminen Levi, mietitkö urakan hintaa? Eli paljonko maksaa huopakaton uusiminen Levillä?

Huopakattoremontin hinta on kolmen tekijän summa. Huopakaton uusimishinta Levillä sijaitsevassa kohteessasi määräytyy pitkälti sen perusteella, paljonko (ja millaista) työtä urakkaan tarvitaan. Tietenkin myös materiaali- ja kalustotarpeet vaikuttavat urakan hintalappuun omalla painoarvollaan.

Edellä mainitusta syystä emme ihan vielä osaakaan sanoa varmuudella, paljonko kattosi uusiminen tulee kustantamaan. Aluksi meidän on tutustuttava kattoosi ja remonttikohteeseen sekä kuunneltava omat toiveesi uuden katon suhteen.

Kun huopakaton uusiminen Levillä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous. Lähetämme eksperttimme kurkkaamaan kattoasi, ja pian saat käsiisi vastustamattoman tarjouksen huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista!

Muistathan, että työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennystä voit saada huopakaton uusimistyöstä Levillä sekä kotona että mökillä, kun tilaat urakan kattoremonttipalvelumme kautta. Loppujen lopuksi kyseinen verovähennys saattaa keventää kattosi saneerauskustannuksia suurillakin summilla.

Palahuopakaton uusiminen Levi, haluatko säästää urakan hinnassa?

Palahuopakaton uusiminen Levi, kustannukset vaihtelevat kohteesta toiseen. Urakan hinnassa on kuitenkin aina mahdollista säästää, kun korttinsa pelaa fiksusti.

Jos haluat selvitä huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Levillä sijaitsevassa kohteessasi mahdollisimman helposti ja edullisesti, kannattaa katto laittaa uusiksi mieluummin vähän etukenossa kuin liian myöhään. Kun et anna kattosi ajautua rapakuntoon remonttia vartoessaan, ei sen uusiminen lopulta vaadi läheskään niin paljon työtä ja materiaaleja. Näin ollen urakan hintalappukin muodostuu paljon edullisemmaksi kuin siinä tapauksessa, että kattorukka olisi rapakunnossa eristeitä ja kattoristikkoa myöten.

Kun talosi, mökkisi tai piharakennuksen vanha huopakate alkaa kaivata remonttia, ethän siis suotta vitkastele urakan kanssa? Ota reippaasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyydä tarjous huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Levillä sijaitsevassa kohteessasi, niin teet palveluksen katollesi, itsellesi ja pankkitilillesi. Tavoitat meidät todennäköisesti tänäänkin joko soittaen tai sähköisesti!

Vinkki: jos kattosi kaipaa remonttia ja säästöpossu on kuin kuivan kesän orava, tutustu ihmeessä kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen ja maksa uusi katto osissa. Pitkässä juoksussa investointi maksaa itsensä joka tapauksessa takaisin.

Leviläinen, näistä merkeistä tiedät huopakattosi olevan remonttia vailla:

  • Katon tiiviys huolestuttaa, vaikka olet jo satsannut sen tiivistykseen ja paikkaukseen useamman kerran. Heikko vedenpitävyys on yleisimpiä syitä talon, mökin/kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremonttiin Levillä!
  • Kattohuovat sammaloituvat yhä vain kiihtyvään tahtiin siitä huolimatta, että katto on jo kertaalleen käsitelty sammaleenpoistoaineella ja uudelleenpinnoitettu.
  • Katon selkä on painunut surulliselle kuopalle tai notkolle.
  • Kattoparka kärsi rajuja vaurioita ylitse rymisseen myrskyrintaman kourissa.
  • Katon energiatehokkuus tai lämmöneristyskyky on suoraan sanottuna surkea.

Lisäksi remonttipäätöstä tehdessä on tietenkin hyvä ottaa huomioon katon ikä. Esimerkiksi 10-vuotias tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto ei todennäköisesti kaipaa remonttia, vaan katon huolto ja korjaus riittävät ylläpitämään sen taistelutahtoa vielä monet vuodet. 40-vuotias huopakatto sitä vastoin on jo väistämättä hyvin lähellä elämänsä päätepistettä ja tulisikin saneerata lähitulevaisuudessa.

Kun huopakattoremontti Levillä sijaitsevassa kohteessasi tulee syystä tai toisesta ajankohtaiseksi, ota joka tapauksessa yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Olipa syy katon remonttiaikeisiin sitten mikä hyvänsä, me suoriudumme urakasta korkein arvosanoin alusta loppuun!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt