Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Loimaa

Huopakattoremontti Loimaa – loistavaa palvelua ja ammattimainen ote kattosi uusimiseen! Meiltä saat huopakattoremontit Loimaalla mitä parhaalla hinta-laatusuhteella kaikille tonttisi asuin- ja piharakennuksille sekä katetuille rakennelmille omakotitaloista liitereihin ja leikkimökkeihin.

 • Taustallamme on huopakattojen asennuksesta ja uusimisesta pitkä kokemus. Tunnemme perinpohjaisesti kaikki huopa- ja bitumikatot tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan.
 • Vankkaan kokemukseemme nojaten suoriudumme remontista kuin remontista kiistattoman ammattitaitoisesti. Jäljiltämme uusi kattosi on takuulla siisti, tiivis ja kestävä!
 • Rautaisen kokemuspohjan ansiosta pystymme myös pitämään kulut kurissa läpi projektin. Kun tilaat huopakattoremontin Loimaalla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, ei urakan budjetti lähde lapasesta tiukoissakaan tilanteissa.

Jos tällainen huipputasokas ja fiksun hintainen kattoremonttipalvelu kuulostaa mielestäsi hyvältä, ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Loimaalla sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa näiltä näppäimiltä. Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina!

Palvelemme sinua ja kattoasi asiantuntevin ottein ja kohtuukustannuksin myös Loimaan lähipaikkakunnilla, kuten Koski Tl, Oripää, Pöytyä, Somero, Marttila. Käytännössä koko Varsinais-Suomi kuuluu toimialueeseemme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Loimaalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Loimaalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Loimaalla alueella!

Palahuopakattoremontti Loimaa, laitamme kattosi tiptop-kuntoon!

Palahuopakattoremontti Loimaa, laitamme kattosi tiptop-kuntoon kaikilta tarvittavilta osin. Delegoi huopa- tai palahuopakattoremontti Loimaalla meille, niin kattosi saa osaavaa palvelua yläpohjasta piipunhattuun.

 1. Uusimme vanhat, auringon kauhduttamat, halkeilleet ja sammaleen syömät kattohuovat. Korvaamme ne toiveidesi mukaisilla, hyvälaatuisilla kattolaatoilla tai bitumikermeillä.
 2. Vaihdamme kattotuotteet nykyaikaisiin malleihin, jotka tukevat uuden kattosi toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.
 3. Varmistamme, että kattorakenteet ovat terveet myös välikaton puolella. Jos yläpohjasta paljastuu esimerkiksi lahoja puurakenteita, kastuneita eristeitä, pieneläinten tekemiä tihutöitä, notkahtaneita kattopalkkeja, kylmiä onkaloita tai mitä tahansa muita vikoja, tiimistämme löytyvät asiansa osaavat ammattilaiset ongelmien korjaukseen.

Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Loimaalla sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, tiedätkin kattosi olevan viimeisen päälle terve ja suorituskykyinen. Se toimittaa virkansa mukisematta monet vuosikymmenet, palvellen parhaimmillaan vielä seuraavaakin sukupolvea!

Välitämme aidosti sinun tyytyväisyydestäsi ja kattosi hyvinvoinnista, joten meiltä saat kattosi saneeraustyöt aina laadukkaana avaimet käteen -palvelina.

Huopakaton uusiminen Loimaa, hinta – mitä maksaa uusi huopakatto vanhan tilalle Loimaalla?

Huopakaton uusiminen Loimaa, urakan hinta mietityttää monia. Et suinkaan ole ainoa, joka pohtii omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontin hintaa Loimaalla!

Kohdettasi tuntematta emme kuitenkaan pysty tekemään urakasta luotettavaa kustannusarviota. Realistinen hinta-arvio edellyttää huolellista tutustumista kattoon ja remonttikohteeseen, jotta laskuun ei päätyisi vahingossa senttiäkään ilmaa.

Käytännössä esimerkiksi nämä asiat vaikuttavat siihen, paljonko huopakaton uusiminen Loimaalla sijaitsevassa kohteessasi tulee maksamaan: katon pinta-ala, kunto, malli (tasakatto/pulpettikatto/mansardikatto/harjakatto/aumakatto) ja varusteet. Myös remonttikohteen korkeus ja sijainti on otettava lukuun omalla painoarvollaan, sillä ne vaikuttavat kalusto- ja kuljetuskustannuksiin.

Kun huopakaton uusimishinta Loimaalla sijaitsevassa kohteessasi alkaa kiinnostaa toden teolla, kannattaakin ottaa meihin yhteyttä ja kysäistä asiaa suoraan huopakatemestareiltamme. Tarjouksen voit pyytää meiltä näppärästi sähköisellä yhteydenottolomakkeellamme.

Kunhan eksperttimme ovat hieman tutustuneet käsillä olevaan toimeksiantoon, saat meiltä mitä parhaan tarjouksen huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista. Summa viivan alla vetää suupielesi takuulla ylöspäin!

Palahuopakaton uusiminen Loimaa, paljonko siitä saa kotitalousvähennystä?

Palahuopakaton uusiminen Loimaa, muista hakea urakasta jälkikäteen asiaankuuluvat verovähennykset! Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimisen Loimaalla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä yksityishenkilön roolissa, olet oikeutettu saamaan työstämme verovähennyksiä – tarkemmin sanottuna kotitalousvähennystä.

Kotitalousvähennys on yksityishenkilöille suunnattu verokevennys, jota saa monista kodin ja kesämökin kunnossapitoon liittyvistä askareista. Kotitalousvähennyksen kantavana ajatuksena on tukea kotimaista yrittäjyyttä ja kitkeä samalla harmaata taloutta.

Kotitalousvähennyksen tarkka määrä valkenee vasta kattoremontin hinnan myötä, mutta usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Loimaalla sisältää paljon kotitalousvähennyskelpoista kulua. Loppujen lopuksi tämä mukava verovähennys voi poikia varsin tuntuvaa huojennusta kattoremontin kustannuksiin. Joissain tapauksissa voidaan puhua jopa sadoista tai tuhansista Euroista.

Pidä kuitenkin mielessä, että kotitalousvähennystä myönnetään vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilatusta työstä. Meidän tekemämme työ kelpaa verotuksessa vähennettäväksi ilman kysymysmerkkejä, kun taas esimerkiksi itse tehdystä työstä et saa verovähennyksiä sentin senttiä. Jotta tämä muhkea etuus ei menisi sivu suun, kannattaakin huopa- tai palahuopakaton uusiminen jättää suosiolla meidän huoleksemme!

Loimaalainen, huopakattoremontin yhteydessä voimme parannella kattoasi monin tavoin – kerro meille rohkeasti villeimmätkin visiosi!

Tiesithän jo, että huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä myös paljon kaikenlaisia parannuksia kattosi toiminnallisuuteen ja ulkonäköön? Vaikka tyypillisesti huopakaton uusiminen tai remontointi Loimaalla otetaankin työn alle lähinnä katon kunnostusaikeissa, samalla tarjoutuu otollinen tilaisuus päivittää katon ilmettä, varustelua ja teknisiä ominaisuuksia.

Miten olisi vaikkapa…

 • Kattoikkuna tai kattovalokupu? Kattoikkuna/kattovalokupu on kaunis ja käytännöllinen läpivienti, joka ilahduttaa niin kotona kuin mökillä.
 • Mittatilaustyönä valmistettu piipunhattu?
 • Uusia kattoturvatuotteita? Kun kattoturva on kohdillaan, katon huoltotyöt sujuvat joutuisasti ja riskeittä haastavissakin olosuhteissa!
 • Lisää eristettä katon väliin? Katon lisäeristys on ekoteko, jonka myötä voit myös säästää huimia summia talosi, mökkisi tai piharakennuksen lämmityskuluissa.
 • Uusi väri? Vaikka mikään muu katolla ei muuttuisi huopakattoremontin myötä, eri väriset kattohuovat tekevät katon ilmeelle pieniä ihmeitä.

Ota yhteyttä, ja kerro meille rohkeasti villeimmätkin visiosi uuden katon suhteen! Laskun voit aina maksaa tarvittaessa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, joten älä jätä mitään hampaan koloon hautumaan edes Matti kukkarossa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt