Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Luosto

Huopakattoremontti Luosto, meiltä saat asiansa osaavat ammattilaiset kohteeseen kuin kohteeseen. Huipputaitava tiimimme on valmiina palvelukseesi niin taajamissa, haja-asutusalueilla, syrjäseuduilla vaarojen keskellä kuin saarikohteissa Luoston seudulla!

  • Saneeraamme kokemuksen syvällä rintaäänellä kaikki huopa- ja bitumikatot (hitsattavat bitumikermikatot, palahuopakatot eli bitumilaattakatot ja kolmiorimaatot).
  • Otamme mielellämme käsittelyymme kaikki tonttisi asuin- ja piharakennukset sekä katetut rakennelmat. Tavallisia remonttikohteitamme ovat esimerkiksi omakotitalot, mökit ja kesämökit, hiihto- ja kalamajat, varastot, liiterit, autotallit ja autokatokset, aitat sekä piha- ja rantasaunat.
  • Meidän puoleemme voit kääntyä huolettomin mielin kattosi lähtökunnosta riippumatta. Suoriudumme jopa välikaton kunnostustöistä rautaisella ammattitaidolla!
  • Toteutamme myös vaativat kattomuodon muutokset ja energiaremontit vankalla osaamisella.

Kun huopakattoremontti Luostolla tai lähitienoolla sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, laita meille rohkeasti viestiä tai pirauta. Ahkerat asiantuntijamme ovat kuulolla kesät, talvet!

Toimialueeseemme kuuluu käytännössä koko Lappi. Luoston ohella olemme käytettävissäsi mm. näillä paikkakunnilla: Sodankylä, Inari, Kittilä, Savukoski, Pelkosenniemi, Rovaniemi ja Kemijärvi.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Luostolla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Luostolla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Luostin alueella!

Palahuopakattoremontti Luosto – hyvä hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä

Palahuopakattoremontti Luosto, meillä hyvä hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä kuin vastarakastuneet. Rohkenemme väittää, että yhtä loistavaa hinta-laatusuhdetta saat etsiä Luoston seudulla kissojen ja koirien kanssa!

Pitkällä kokemuksella suoriudumme kattosi saneerauksesta kiistattoman ammattitaitoisesti. Taitava tiimimme ei kakistele tiukoissakaan tilanteissa.

Samalla pidämme kuitenkin työtunnit ja materiaalikulut jämptisti minimissään. Rutinoitunein ottein hommat hoituvat joutuisasti läpi projektin, eikä esimerkiksi kattohuopien ja eristevillojen menekkiä laskiessa satu kiusallisia pilkkuvirheitä.

Voidaksemme tehdä urakasta luotettavan kustannusarvion ja antaa sinulle hyvän tarjouksen, meidän on kuitenkin aluksi nähtävä kohteesi omin silmin. Jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Luostolla on täysin yksilöllinen niin sisältönsä kuin hintalappunsa suhteen.

Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Luostolla sijaitsevassa kohteessasi alkaa olla ajankohtainen, ota siis rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja kutsu asiantuntijamme vilkaisemaan kattoasi. Pian saat meiltä katon uusimisesta huippuhyvän tarjouksen – sen kuultuaan anoppikin jää sanattomaksi!

Huopakaton uusiminen Luosto, palvelumme on kaikenkattava – meidän rehkiessämme voit vaikkapa vain vetää lonkkaa koko urakan ajan!

Huopakaton uusiminen Luosto, toteutetaan meillä ”avaimet käteen”-palveluna. Tämä mahtava palvelupaketti pitää sisällään kaiken työn huopakaton uusimiseksi Luostolla sijaitsevassa kohteessasi. Itse et joudu laittamaan tikkua ristiin uuden kattosi eteen!

  1. Suunnittelemme urakan puolestasi, kattosi tarpeita ja omia toiveitasi kuunnellen.
  2. Puramme pois vanhan katon varusteineen niiltä osin kuin tämä on tarpeen.
  3. Teemme tarvittavat korjaustyöt yläpohjan puolella, jos katon välistä paljastuu vaikkapa lahovaurioita tai kastuneita eristeitä, notkahtaneita kattopalkkeja tai pieneläinten tekemiä tihutöitä.
  4. Asennamme uuden, valintasi mukaisen vesikatteen ja kattotuotteet.
  5. Suoritamme säntillisen loppusiivouksen.

Työnteon ohella tarjoukseemme sisältyvät remonttimateriaalit, kuten kattohuovat, kattotuotteet, eristevillat ja alusvanerit – tarpeen ja toiveidesi mukaan. Samoin kalusto rakennustelineistä henkilönostimiin kuuluu hintaamme ilman muuta. Luonnollisesti huolehdimme myös materiaalien ja kaluston kuljetuksesta puolestasi.

Kuulostaako hyvältä? Ota siis yhteyttä, ja tilaa huopakaton uusiminen Luostolla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä muhkeana ”avaimet käteen”-pakettina! Näin ovat tehneet jo lukuisat omakotitalon omistajat ja mökkiläiset, katumatta päätöstä jälkikäteen hetkeäkään.

Palahuopakaton uusiminen Luosto, muista ottaa huomioon kotitalousvähennyksen vaikutukset urakan kustannuksiin

Palahuopakaton uusiminen Luosto, älä unohda hakea urakasta jälkikäteen kotitalousvähennystä. Työtuntimme kelpaavat verotuksessa vähennettäväksi ilman kysymysmerkkejä!

Kotitalousvähennys = yksityishenkilöille suunnattu verokevennys. Kotitalousvähennystä voi saada Luostolla monista kodin ja mökin kunnostukseen/perusparannukseen liittyvistä askareista, ja usein myös huopa- tai palahuopakaton uusiminen Luostolla pitää sisällään paljon kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Kotitalousvähennyksen tarkkaa määrää emme vielä tässä vaiheessa osaa sanoa, sillä se riippuu pitkälti kattoremontin hinnasta ja sisällöstä sekä vähennyksen omavastuusta ja vuotuisesta maksimista. Hyvässä lykyssä kotitalousvähennyksen määrä saattaa kuitenkin olla varsin mojova, joten siitä voi poikia kattoremontin kustannuksiin tuntuvaa kevennystä.

Huom. kotitalousvähennystä myönnetään vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilatusta työstä. Toisin sanoen itse tehtyä työtä tai naapurin Laurilta tilattua työtä et voi vähentää verotuksessa muuten kuin kepulikonstein. Tilaa siis huopa- tai palahuopakaton uusiminen Luostolla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, niin tämä arvokas verovähennys ei mene sivu suun!

Luostolla lumi tekee tuhoja talvittain… me remontoimme myös lumen vaurioittamat huopa- ja palahuopakatteet raudanlujalla osaamisella!

Luoston luonto ei ole katoille lempeä. Varsinkin talvella huopakatot ovat kovilla, kun pakkanen paukkuu ja lunta tulla tupruttaa.

Aivan erityisesti lumitaakka aiheuttaa usein ongelmia, jos lumenpudotukset pääsevät unohtumaan ja katto joutuu liian kovaan kuormitukseen. Karhean pintansa vuoksi huopakatto ei päästä taakastaan irti itsenäisesti ja voi vaikka painua tai notkahtaa kinoksen painosta.

Jos katto painui/notkahti lumitaakan alla, ei hätä ole onneksi tämän näköinen. Me remontoimme myös lumen vaurioittamat huopa- ja palahuopakatteet Luostolla raudanlujalla osaamisella! Notkahtaneen tai painuneen katon oikaisu on taitavalle tiimillemme melkeinpä arkipäivää.

Toimi kuitenkin joutuin, jos huomaat kattosi selän painuneen surulliselle kuopalle. Katto saadaan kyllä kuntoon, mutta sen hätään on paras reagoida ripeästi. Mitä pikemmin toimit, sen edullisemmaksi katon remontointi todennäköisesti tulee.

Ota meihin yhteyttä viiveettä katon vammat havaittuasi, joko soittaen tai sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä. Meillä painetaan hommia ympäri vuoden, joten olemme kuulolla jopa keskellä hyisintä helmikuuta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt