Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Masku

Huopakattoremontti Masku, onnistuu kattoremonttipalvelumme kautta huippuosaamisella ja kilpailukykyisin hinnoin osoitteeseen kuin osoitteeseen – jopa alueen lukuisiin saarikohteisiin.

 • Meille voit delegoida huopakattoremontin Maskussa sijaitsevassa kohteessasi huolettomin mielin, olipa kattosi sitten tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto. Tiimimme tuntee kaikki huopakatot kuin omat taskunsa!
 • Otamme mielellämme käsittelyyn kaikenkokoiset kattopinta-alat. Pidämme langat jämäkästi käsissämme suurillakin työmailla, mutta toisaalta paneudumme hartaudella myös pienempiin remonttiprojekteihin. Tyypillisiä saneerauskohteitamme ovat esimerkiksi omakotitalot, mökit ja kesämökit, autotallit ja -katokset, saunat, varastot, liiterit ja aitat.
 • Meillä kattosi on hyvissä käsissä, vaikka se olisi ennättänyt ajautua rapakuntoon alusrakenteitaan myöten; huipputaitava tiimimme suoriutuu myös välikaton korjaustöistä muitta mutkitta.

Laita meille viestiä tai pirauta vaikkapa jo tänään, ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Maskussa sijaitsevassa kohteessasi. Olemme kuulolla kesät, talvet!

Maskun ohella palvelemme sinua ja kattoasi osaavin ottein ja järkihinnoin esimerkiksi näillä paikkakunnilla Maskun tuntumassa: Taivassalo, Rusko, Kustavi, Naantali, Raisio, Nousiainen ja Turku. Käytännössä koko Varsinais-Suomi kuuluu toimialueeseemme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Maskussa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Maskussa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Maskun alueella!

Palahuopakattoremontti Masku, milloin se kannattaisi ottaa työn alle? Tunnista merkit, ja reagoi ripeästi!

Palahuopakattoremontti Masku, milloin se oikein kannattaisi ottaa työn alle? Mistä tietää, että huopa- tai palahuopakatto kaipaisi jo remonttia?

Huopakattoremontin ajoitus askarruttaa monia asiakkaitamme. Turhan päiten ei kukaan halua kattoaan tietysti remontoida, mutta toisaalta urakkaa ei kuitenkaan kannattaisi lykätä liian pitkään. Mitä huonompaan kuntoon katto ehtii ajautua, sen enemmän kattoremontin hintalappu luultavasti kirpaisee.

Tässä muutamia merkkejä, joista tiedät huopa- tai palahuopakattoremontin Maskussa sijaitsevassa kohteessasi olevan luultavasti pikkuhiljaa ajankohtainen:

 • Katto puskee paksua sammalpartaa.
 • Kattohuovat halkeilevat pahaenteisesti.
 • Katto painuu askelten alla tai kädellä painaessa (eikä sää ole erityisen helteinen).
 • Katon profiili on painunut kummalliselle kuopalle.
 • Katon välistä kulkeutuu tunkkaista ”perunakellarin hajua”.
 • Katon saumat repsottavat sieltä täältä.
 • Katolla on lukuisia vuotoja/vuotoriskejä.

Jos yksi tai useampi edellä listatuista oireista kuulostaa valitettavan tutulta, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme mahdollisimman pian. Yhteydenottosi perusteella lähetämme eksperttimme varmistamaan diagnoosin, ja käynnin jälkeen annamme sinulle (tarvittaessa) mitä parhaan tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Maskussa sijaitsevassa kohteessasi.

Huopakaton uusiminen Masku, laita tilaukseen viimeistään kattosi 40-vuotispäivän kynnyksellä!

Huopakaton uusiminen Masku, joskus jo pelkästään katon ikä voi olla hyvä syy laittaa urakka tilaukseen. Yleensä huopakaton uusiminen Maskussa otetaan työn alle katon heikon kunnon vuoksi, mutta joskus huopakattoremontti voi olla hyvä ajatus ihan vain katon korkeaa ikää ajatellen.

Vaikka katto näyttäisikin päällisin puolin vielä jokseenkin hyvältä, iäkäs huopakatto ei välttämättä enää suoriudu tehtävistään ihan odotusten mukaisesti. Ajan kanssa niin katemateriaali, kattotuotteet, eristevillat kuin läpivientien tiivisteet menettävät katon suorituskyvyn kannalta tärkeitä ominaisuuksia.

Tavallisesti suosittelemmekin huopakaton uusimista Maskussa viimeistään siinä vaiheessa, kun katto tulee noin neljänkymmenen vuoden ikään. Neljäkymmentä vuotta on varsin kunnioitettava saavutus jopa laadukkaalle, täysin oikein asennetulle ja tunnollisesti huolletulle bitumikatolle.

Jos kattosi asennuksesta on jo vierähtänyt neljäkymmentä vuotta (tai yli), kannattaa kutsua asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattoa pikapuoliin. Näin kattosi ”parasta ennen”-päiväys ei ehdi vahingossa hujahtaa ohi ja kattoremontin kustannukset pysyvät paremmin hallussa. Luvallasi voimme käydä kurkkaamassa kattoasi myös poissa ollessasi!

Palahuopakaton uusiminen Masku, näin se tapahtuu – vain 5 vikkelää vaihetta!

Palahuopakaton uusiminen Masku, toteutetaan meillä aina katon ehdoilla. Meillä jokainen huopa- ja palahuopakaton uusimisprojekti Maskussa suunnitellaan ja toteutetaan täysin yksilöllisesti katon kunnon mukaan – huomioiden toki myös asiakkaan omat toiveet.

Karkealla tasolla huopa- ja palahuopakaton uusiminen suoritetaan kuitenkin jokseenkin samalla lailla kohteesta toiseen. Käytännössä prosessi on viisivaiheinen.

 1. Suunnittelu
 2. Esityövaihe (esim. materiaalihankinnat ja rakennustelineiden pystytys).
 3. Purkutyöt.
 4. Uuden katon ja kattotuotteiden asennus.
 5. Loppusiivous

Purkuvaiheen jälkeen, ennen uuden katon ja kattotuotteiden asennusta teemme tietysti myös mahdollisesti tarvittavat kunnostustyöt yläpohjan puolella. Jos kattohuopien helmoista paljastuu vaikkapa lahoja vanereita, homeisia eristeitä, taakkansa alla pettäneitä kattopalkkeja tai pikku eläinten tekemiä tuhoja, luonnollisestikin korjaamme nämä ongelmat ennen kuin ryhdymme asentamaan uutta vesikatetta.

Vinkki: kunnostustöiden ohella voimme tehdä kattoremontin yhteydessä paljon kaikenlaisia parannuksia kattosi teknisiin ja esteettisiin ominaisuuksiin. Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Maskussa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden esimerkiksi uusien kattotuotteiden asennukseen ja katon lisäeristykseen. Kaikki muutostoimenpiteet onnistuvat kattoa remontoitaessa harvinaisen helposti ja edulliseen hintaan!

Mitä maksaa omakotitalon, mökin/kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Maskussa? Hinta selviää näppärästi vain parilla klikkauksella!

Pohditko kenties huopakattoremontin hintaa? Tiivissaumakaton, palahuopakaton tai kolmiorimakaton uusimisen hinta vaihtelee Maskussa kohteesta toiseen. Vain harvoin huopakattoremontin hinta Maskussa on Eurolleen sama edes siinä tapauksessa, että remonttikohteet näyttäisivät ulkoisesti miltei identtisiltä.

Huopakaton saneerauskustannukset riippuvat paljon esimerkiksi katon kunnosta. Luonnollisesti myös katon koko, malli ja varusteet vaikuttavat urakan hintaan omalla painoarvollaan. Kaikki nämä asiat vaikuttavat urakkaan tarvittavien työtuntien ja materiaalien määrään, minkä perusteella tarjouksemme loppusumma loppujen lopuksi muodostuu.

Kun haluat tietää hinnan huopakaton uusimiselle Maskussa sijaitsevassa kohteessasi, ota siis rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja kysy asiaa suoraan eksperteiltämme. Tarjouksen voit pyytää meiltä näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Lupaamme tehdä sinulle loistodiilin omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

Huom. raha-asioihin liittyen on hyvä laittaa korvan taa työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Mikäli urakan hintalappu mietityttää hintojemme kilpailukykyisyydestä ja kotitalousvähennyksestä huolimatta, pidä lisäksi mielessä kauttamme saatavilla oleva joustava rahoitus.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt