Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Muurame

Huopakattoremontti Muurame, olisiko jo aika ottaa urakka työn alle? Moni tiivissaumakatto, palahuopakatto ja kolmiorimakatto Muuramella olisi remonttia vailla tälläkin hetkellä. Voi olla, että sinunkin kattosi kuuluu tähän surulliseen joukkoon.

Esimerkiksi näistä merkeistä tiedät, että huopakattoremontti Muuramella sijaitsevassa kohteessasi olisi jo fiksu investointi:

 • Kattoparka ei enää pysy kunnossa perushuoltojen ja kevyen korjauksen voimalla. Jos katon putsaus, tiivistys ja paikkaus alkaa olla yhtä tyhjän kanssa, älä enää syydä rahaa tehottomiin huolto- ja korjaustoimenpiteisiin.
 • Katto on kärsinyt rajuja lumi- tai myrskyvaurioita. Jos katto vaikkapa painui lumikinoksen alla tai puu kaatui katon päälle, saattaa huopakattoremontti olla ainoa järkevä ratkaisu katon kunnostamiseksi.
 • Katolla on jo ikää neljäkymmentä vuotta tai yli. Vaikka katto näyttäisi vielä päällisin puolin kohtalaisen hyvältä, ei se välttämättä enää suoriudu virastaan niin kuin kuuluisi.
 • Katon muoto on tasainen. Tasakatto on riskirakenne.

Jos tunnistit kattosi yllä olevasta listauksesta, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Lähetämme eksperttimme varmistamaan remonttidiagnoosin, ja annamme sinulle tarvittaessa huipputarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

Huom. meiltä saat huopakattoremontit Muuramella ja myös Muuramen lähipaikkakunnilla, kuten Jyväskylä, Petäjävesi, Jämsä, Luhanka ja Toivakka (ym. Keski-Suomi) osaavin ottein ja järkihinnoin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Muuramessa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Muuramessa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Muuramen alueella!

Palahuopakattoremontti Muurame, huippunäppärästi ”avaimet käteen”-palveluna – hoidamme hommat puolestasi alusta loppuun!

Palahuopakattoremontti Muurame, ”avaimet käteen”-pakettimme kattaa kaiken tarvittavan kattosi saneeraukseen. Me hoidamme hommat puolestasi suunnittelusta loppusiivoukseen, eli koko urakan aikana et joudu tekemään mitään itse!

Käytännössä…

 1. Suunnittelemme urakan puolestasi, kuunnellen herkin korvin kattosi tarpeita ja omia toiveitasi.
 2. Hankimme remonttia varten tarvittavat materiaalit, kuten kattohuovat ja kattotuotteet sekä eristevillat ja alusvanerit.
 3. Puramme pois vanhan katon varusteineen.
 4. Suoritamme välikatolla mahdollisesti tarvittavat korjaustyöt (lahovauriokorjaukset, homeisten eristeiden vaihto, notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu jne.)
 5. Asennamme uuden vesikatteen, ja kruunaamme kokonaisuuden upouusilla kattotuotteilla.

Kun kaikki on muuten valmista, siistimme vielä paikat remontin jäljiltä. Sitten huopa- tai palahuopakattoremontti Muuramella sijaitsevassa kohteessasi onkin jo onnellisesti päätöksessään, ja voimme kurvata henkselit paukkuen kohti uusia haasteita.

Kuulostaako hyvältä? Tilaa siis huopa- tai palahuopakattoremontti Muuramella meiltä kätevästi ”avaimet käteen”-pakettina! Sen tehtyäsi voit köllähtää itse vaikkapa riippumattoon urakan valmistumista odottelemaan.

Huopakaton uusiminen Muurame, purkutöiden laajuus määräytyy tapauskohtaisesti

Huopakaton uusiminen Muurame, suunnitellaan ja toteutetaan meillä yksilöllisesti katon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Käytännössä tämä heijastuu esimerkiksi kattoremontin laajuuteen; aina huopakaton uusiminen Muuramella ei edellytä koko katon purkua.

Vaikka useimmiten huopakatetta uusittaessa onkin parempi purkaa vanha katto kokonaan pois uuden tieltä, joskus myös osittainen huopakattoremontti saattaa olla täysin toimiva ratkaisu. Näin voidaan säästää paljon aikaa ja kustannuksia.

Täältä ruudun toiselta puolen emme kuitenkaan osaa sanoa, kuinka huopakaton uusiminen Muuramella sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi käytännössä toteuttaa. Sen tehdäksemme meidän on nähtävä kattosi omin silmin.

Mitäpä jos kutsuisitkin meidät kurkkaamaan kattoasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä? Kipaisemme ketterästi jopa saareen keskelle Päijännettä!

Jos kattosi kaipaa kokonaisvaltaista remonttia, ei urakan laajuudessa ole syytä tinkiä. Mikäli urakan budjetti ahdistaa, maksa lasku ennemmin vaikkapa osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella. Pitkässä juoksussa tulee edullisemmaksi laittaa katto kerralla kuosiin kuin fiksailla sitä vähän kerrallaan parin vuoden välein.

Palahuopakaton uusiminen Muurame, samalla myös katon varustelu kannattaa päivittää 2020-luvulle

Palahuopakaton uusiminen Muurame, tarjoaa hyvän tilaisuuden päivittää katon varusteetkin 2020-luvulle. Kattoremontin yhteydessä kattotuotteiden uusiminen onnistuu helposti ja huokein kustannuksin, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä!

Kattotuotteet = iso joukko erinäisiä katolle, räystäälle ja osittain talon seinustallekin asennettavia varusteita. Kattotuotteita ovat esimeriksi kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä, kattoluukut, kattoikkunat, pieneläinesteet, lintupiikit, aurinkopaneelit ja piipunhattu.

Vanhojen kattotuotteiden ”kierrätystä” emme itse asiassa voi suositella kovinkaan lämpimin mielin. Ajan kanssa kattotuotteiden toimintavarmuus heikkenee ja heikkenee. Jossain vaiheessa ne eivät enää yksinkertaisesti suoriudu tehtävistään.

Esimerkiksi vanhojen kattoluukkujen tiivisteet voivat pettää äkkiarvaamatta. Katon väliin saattaa muodostua vakava kosteusvaurio vain silmänräpäyksessä! Olisi sääli, jos näin kävisi vaikkapa vain vuosi katon remontoinnista…

Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Muuramella sijaitsevassa kohteessasi on meillä muutenkin työn alla, kannattaakin myös vanhat kattotuotteet heivata samalla suosiolla mäkeen ja korvata ne nykyaikaisilla malleilla. Millaisin kattotuottein sinun uusi kattosi viimeisteltäisiin?

Muuramelainen, huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä paljon parannuksia kattosi ominaisuuksiin – nappaa talteen viisi vinkkiä!

Tiesithän jo, että huopakattoremontin yhteydessä on mahdollista tehdä paljon muutakin kuin vain katon kunnostavia toimenpiteitä? Kun omakotitalosi, mökkisi/kesämökkisi huopakattoremontti tai huopakaton uusiminen tulee ajankohtaiseksi, voimme tehdä samalla kaikenlaisia parannuksia kattosi teknisiin ja esteettisiin ominaisuuksiin niiltä osin kuin et ole kattoon nykyisellään tyytyväinen.

Tässä viisi vinkkiä aiheeseen liittyen:

 • katon värin vaihtaminen.
 • uusien kattotuotteiden asennus – saisiko olla esimerkiksi kattoikkuna tai aurinkopaneelit?
 • Katon eristys/lisäeristys.
 • Kattolyhdyn rakentaminen.
 • Valokatoksen rakennus.

Ota yhteyttä, ja kerro meille visiostasi uuden katon suhteen sanojasi säästelemättä! Olemme pelkkänä korvana, ja teemme kaikkemme toteuttaaksemme toiveesi pilkulleen. Meille on kunnia-asia, että tulet olemaan remontin lopputulokseen täydellisen tyytyväinen.

Kun huopakattoremontti Muuramella sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, muista hakea työstämme asiaankuuluvat verovähennykset. Kotitalousvähennys saattaa keventää kattoremontin kustannuksia loppujen lopuksi varsin sievoisilla summilla, joten etuutta ei kannata jättää käyttämättä. Hyvässä lykyssä kotitalousvähennyksen määrä voi olla jopa satoja tai tuhansia Euroja!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt