Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Orivesi

Huopakattoremontti Orivesi, laitetaan katosi kuntoon laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Meillä voit teettää asiantuntemuksella toteutetut huopakattojen remontit moniin eri rakennuksiin Oriveden seudulla. Teemme huopakattoremontit kesämökkeihin, muihin mökkeihin sekä omakotitaloihin. Lisäksi saneeraamme huopakattoja myös piharakennuksista, kuten autokatoksista ja -talleista sekä saunarakennuksista Orivedellä.

Silloin kun alueena on Pirkanmaa, hoidamme kattoremontteja paikoissa kuten Jämsä, Kuhmoinen, Kangasala, Sahalahti ja Juupajoki sekä tietenkin Orivesi. Koko tällä alueella toteutamme laadukkaat huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Huopakattoremontti Orivedellä lähtee käyntiin sinun tekemästäsi tarjouspyynnöstä, jonka saatuamme me selvitämme kattoremonttiin vaikuttavat seikat ja laadimme hyvin paikkaansa pitävän, kattokohtaisen tarjouksen. Tarjouksemme lisäksi tutustu myös tarjolla olevaan rahoitukseen ja tarkista tekemästämme työstä saatavan kotitalousvähennyksen määrä, niin olet jo hyvin perillä kattoremontin taloudesta. Kun tarjouspyyntövaihe on hoidettu, tilaamme kattomateriaalit ennakkoon. Kun sovittu kattoremontin ajankohta koittaa, teemme huolellisen työmaansuojauksen ennen töihin ryhtymistä. Sitten vanhan katon purkutyöt aina katon kunnon mukaan ja uuden katon asennus samassa suhteessa. Huolellisen loppusiivouksen jälkeen kuljetamme remonttijätteet kierrätykseen ja sinulla on uusi katto!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Orivedellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Orivedellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Oriveden alueella!

Palahuopakattoremontti Orivesi, uuden katon suojaa ja tyyliä ammattilaisen toteuttamalla kattoremontilla

Palahuopakattoremontti Orivesi, uusittu palahuopakatto on toimintavarma ja siisti, varsinkin silloin kun katto tehdään ammattitaidolla ja oikeita työtapoja noudattaen. Meillä nämä ovat vakiintunut tapa toimia. Tavoitteenamme on aina hyvin tehty ja katon tarpeita vastaava remontti sekä tyytyväinen asiakas. Huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti Orivedellä onnistuu meidän avullamme laadukkaasti ja oikein, remontoimme ammattitaidolla ja kokemuksella kaikkia huopakattotyyppejä Orivedellä sekä sen lähiseudulla.

Palahuopakaton asennus ei sinänsä ole vaativaa työtä, mutta on siinä aina oma työnsä kuten kaikkien muidenkin kattojen asennuksissa. Tavallisesti vanha kate täytyy purkaa pois katosta, ennen uuden asentamista ja se on luonnollinen osa kattoremontin kulkua. Vanhan katteen ja mahdollisesti varioituneiden muiden katon osien purkaminen takaa sen, että voimme korjata katon viat ennen uuden vesikatteen asentamista. Tämä puolestaan takaa kestävän ja pitkäikäisen katon, jota ei tarvitse ensimmäisenä korjailla. Kevyt huoltohan on uudellekin katolle hyväksi esimerkiksi katolle päätyvien roskien poiston muodossa. Hyvin tehty palahuopakatto kestää käytössä kymmeniä vuosia, jos sitä jaksaa kohtuudella huoltaa vuosien varrella.

Huopakaton uusiminen Orivesi – uusi katto ratkaisee katto-ongelmat pitkäksi aikaa

Huopakaton uusiminen Orivesi, kun on aika uusia huopakate tai saneerata kattoa enemmänkin sen kunnon vaatimissa määrin. Oriveden alueella pystyt toteuttamaan kaikki kattoremontit kattopalvelumme avulla. Ammattitaitoiset työntekijät kattopalvelussamme hoitavat remontin käytännöntoteutukset näppärästi katon kuntokartoituksesta remontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Huopakattoremontti ja huopakaton uusiminen Orivedellä voi tarkoittaa aika monenlaisia kattoremonttikokonaisuuksia. Rakennuksia, kattomalleja ja myös huopakatetyyppejä on paljon, kuten niiden yhdistelmiäkin. Kattoremontissa yksi huomioitava asia on aina remontoitavan katon kunto.

Huopakaton uusiminen bitumikermistä joko rullahuovan, palahuopakatteiden tai vaikkapa kolmiorimakatteiden tapauksissa ovat vahvasti kattopalvelumme tekijöiden osaamisalueella. Saneeraamme kaikenlaisista huopakatteista toteutettuja kattoja monissa eri rakennuksissa ja käytännössä kaikilla mahdollisilla kattomalleilla. Huopakattoremontti Orivedellä käy hyvin helposti ja sujuvasti meidän avullamme, sillä meiltä löytyvät jo valmiiksi kaikki tekijät työlle. Meiltä löytyvät välineet tavallisista työkaluista isompiin koneisiin, kuten henkilönostimiin. Eli mitä ikinä kullakin kattoremonttityömaalla tarvitaan, se kaikki tulee automaattisesti meiltä. Kaikki tarvittava on jo lähtökohtaisesti laskettu mukaan tarjoukseen, jonka saat meiltä, kun olet ensin itse aloittanut kattoremonttiprosessin pyytämällä tarjoustamme.

Palahuopakaton uusiminen Orivesi, kaikki remontit katteen uusimisesta koko katon saneeraukseen

Palahuopakaton uusiminen Orivesi, kun palahuopakattosi kaipaa uusimista, kattopalvelustamme saat saneeraukset kaikissa remonttitarpeissa. Uusimme palahuopakaton katteen, jos se on kulunut. Tarvittaessa remontoimme kuitenkin kattoa myös laajemmin. Käytännössä toimimme aina sen mukaan, missä kunnossa katto on ja mitä sille täytyy tehdä, että saisimme siitä moitteetta toimivan kokonaisuuden ja sinä saisit kunnon vastineen rahoillesi. Huopapaanu- eli laattakatto tai palahuopakatto asennetaan vähän tiilikaton tapaan, vaikka katot rakenteiltaan ovatkin erilaisia. Huopapalat eli paanut tai laatat asennetaan kattoon yksitellen, asennussuunta on räystäältä kohti harjaa, palat asetetaan limittäin ja kiinnitetään yksitellen kattoon, eli jonkin verran käsityötä täytyy tehdä. Huopakattoremontti, tässä tapauksessa palahuopakaton uusiminen Orivedellä onnistuu kuitenkin kattopalvelumme osaavien tekijöiden avulla sujuvasti ja oikein.

Palahuopakatteen uusiminen ei ole sinulle vaikeaa, sillä voit jättää työt meidän tehtäväksemme. Pidämme hyvän huolen katostasi ja remontoimme sen kuntoon, jotta voit nauttia toimivan katon tarjoamasta suojasta kaikissa palahuopakattoisissa rakennuksissasi tulevat vuodet. Orivedellä huopakattoremonttiin riittää, että laitat meille tarjouspyynnön, me kyllä hoidamme kattosi kuntoon!

Orivedellä huopakattoremontti onnistuu avullamme harjakatosta tasa- ja mansardikattoihin

Huopakattoremontti Orivedellä ei ole kummoinenkaan murhe, koska meillä voi teettää kaikenlaiset huopakattojen remontit kaiken mallisille katoille lähes missä tahansa rakennuksessa. Uusimme huopakattosi niin omakotitalostasi, mökistäsi kuin kesämökistäsikin, oli mökki sitten pieni jahtimaja tai kunnon huvila tai jotain siltä väliltä. Avullamme huopakattoremontti onnistuu Orivedellä ja lähiseudulla myös omakotitalojen tai mökkien yhteydessä oleviin pihasaunoihin sekä kaikenmoisiin piharakennuksiin autotallista ja autokatoksesta pihavarastoon jne.

Huopakatteiden laajasta valikoimasta löytyy sopivia vesikatteita oikeastaan mille tahansa kattomallille. Huopakattoremontti Orivedellä onnistuu kattopalvelumme laatutyönä oikeastaan kaikille mahdollisille kattomalleille. Remontoimme katot tasakatosta jyrkempiin kattomalleihin, kuten mansardi- satula- ja pulpettikattoihin. Saneeraamme tietysti tavallisimmat harjakatotkin jyrkkyydestä piittaamatta.

Kun on aika toteuttaa huopakaton uusiminen, pätevä kattoammattilainen on aina hyvä valinta tehtävään. Me toteutamme oikein tehdyn ja kaikki katon viat huomioivan kattosaneerauksen laadukkaasti ja kustannustehokkaasti täyden palvelun periaatteella sekä takuutyönä toteutettuna. Remontoimme huopakattoja eri vuodenaikoina, kunhan lämpötilat vain sallivat huopamateriaalien työstämisen. Tällöinkin lähinnä kovimmat pakkaset talvella ja kuumimmat hellepäivät kesällä ovat poissa laskuista huopakattoremonteissa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt