Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Päijät-Häme

Huopakattoremontti Päijät-Häme – Tilaa bitumikattoremonttisi meiltä, niin rakennuksessasi on pian uusi, ehjä, tiivis ja tyylikäs katto! Se, mitä huopakattoremonttisi Päijät-Hämeessä maksaa, ratkaistaan kattosi ominaispiirteiden ja erityistarpeiden perusteella. Hintamme on kilpailukykyinen ja kotitalousvähennyskelpoinen. Lisäksi se on maksettavissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Huopakattoremontti Päijät-Hämeessä johtaa parhaaseen lopputulokseen, koska meidän kokeneilta ja päteviltä ammattilaisiltamme ei jää mitään huomaamatta. Äkkäämme esimerkiksi sen, jos raakaponttilaudoitusta pitäisi kunnostaa, tai jos eristeiden määrää pitäisi lisätä. Tarvittaessa yhdistäisimme huopakattoremonttiisi Päijät-Hämeessä myös piipun kunnostuksen. Otamme myös huomioon kaikki sinun esittämäsi toiveet. Ne voivat koskea vaikkapa uuden katon varustelua. Uusi huopakatto voidaan kruunata vaikkapa aurinkopaneeleilla tai kattoikkunalla!

Koska aluettamme on koko Päijät-Häme, voit tilata bitumikattoremontin sellaisille paikkakunnille kuin Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki tai Sysmä. Alueeltamme löytyvät toki myös entiset kunnat Artjärvi, Heinolan maalaiskunta, Hämeenkoski ja Nastola sekä maakuntaan aikaisemmin kuulunut Kuhmoinen. Kalustomme ja välineistömme on todella monipuolinen, joten voimme toteuttaa huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Päijät-Hämeessä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Päijät-Hämeessä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Päijät-Hämeen alueella!

Palahuopakattoremontti Päijät-Häme – Täyden palvelun kattoremonttiin kuuluu kaikki tarvittava

Palahuopakattoremontti Päijät-Häme – Päästä itsesi helpolla ja tilaa laattakattoremontti meiltä! Uusimme omakotitalojen, ulkorakennusten ja kesämökkien laattakatot täyden palvelun periaatteella. Se tarkoittaa sitä, että teemme puolestasi kaikki huopakattoremontin osa-alueet. Sinun ei tarvitse osallistua edes huopakattoremontin jälkien siivoamiseen, sillä me viemme jätteet mennessämme. Huolehdimme myös muilla tavoin siitä, että pihasi jää yhtä hyvään kuntoon kuin missä se oli ennen kuin aloitimme palahuopakattoremontin Päijät-Hämeessä.

Kattoammattilaisemme suorittavat huopakattoremonttityössä kaikki tarvittavat työvaiheet vanhan katon purusta, mahdollisesti kastuneiden puurakenteiden, aluslaudoituksen ja eristevillojen vaihtoon sekä uuden katon asennukseen läpivienteineen ja kattotuotteineen.

Palahuopakattoremonttisi Päijät-Hämeessä voi sisältää myös esimerkiksi otsalautojen vaihtoa. Huonokuntoisten (kuten lahon vaurioittamien) otsalautojen tilalle tulevat otsalaudat ovat valmiiksi maalattuja.

Jos huopakaton alla olevaa aluslaudoitusta on uusittava myös rakennuksen seinälinjojen ulkopuolelta eli räystäs- tai terassialueelta, uusimme nämäkin laudat toiveittesi mukaisin värisävyin maalatuilla laudoilla. Mikäli tarkka sävy ei ole tiedossa, tarkastamme sen värikartan avulla.

Tarvittaessa uusimme toki myös huopakaton alla olevat aluslaudat. Jos aluslaudoituksessa on rakoja, ratkaisemme tilanteen esimerkiksi katevaneroinnin avulla.

Pyydähän tarjous täyden palvelun palahuopakattoremontista Päijät-Hämeessä!

Huopakaton uusiminen Päijät-Häme – Osoitamme asiantuntemusta myös tasakattoremonteissa

Huopakaton uusiminen Päijät-Häme – Taidokkaat ammattilaisemme osoittavat asiantuntemusta bitumikattoremontin kaikissa vaiheissa! Meidän kanssamme on huoletonta asioida, koska timanttiset ammattilaisemme saavat aikaan vain erinomaista jälkeä. Huopakattoremontti onnistuu parhain arvosanoin silloinkin, kun kyseessä on tasakaton uusiminen.

Se, onko kyseessä tasakatto vaiko satulakatto, vaikuttaa paljon huopakattoremontin suunnitteluun ja toteutukseen. Emme tarkoita, ettemmekö osaisi tehdä tasakattoremonttia – päinvastoin! Huopakaton uusiminen Päijät-Hämeessä sujuu yhtä hienosti, olipa kyseessä sitten tasakatto, harjakatto, pulpettikatto, aumakatto tai vaikkapa mansardikatto.

Tasakaton uusiminen eroaa kaltevan huopakaton uusimisesta Päijät-Hämeessä esimerkiksi niin, että tasakatto vaatii kaksi pohjahuopakerrosta. Kaltevalle katolle asennamme vain yhden alushuopakerroksen.

Toinen mainitsemisen arvoinen ero on se, että tasakaton sadevesijärjestelmä koostuu kattokaivoista. Kalteva katto viimeistellään ränneillä ja alastuloputkilla.

Huopakaton uusiminen Päijät-Hämeessä sisältää usein sadevesijärjestelmän uusimisen, mutta jos sadevesijärjestelmä on hiljattain uusittu, se voidaan ehkä välivarastoida bitumikattoremontin ajaksi. Kun katon vaihto on edennyt sopivaan vaiheeseen, asennamme sadevesijärjestelmän paikoilleen.

Uusittavien asioiden listalle voivat päätyä myös kattotikkaat ja muut kattoturvatuotteet.

Palahuopakaton uusiminen Päijät-Häme – Ammattilaisemme uusivat tarvittaessa myös eristeet

Palahuopakaton uusiminen Päijät-Häme – Vakaa asiantuntemuksemme on tarpeen laattakattoja uusittaessa! Tilaa kesämökin, ulkorakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontti tästä osoitteesta, niin tiedät, ettei mikään mene pieleen. Teemme kaikki toimenpiteet, joita juuri sinun rakennuksesi huopakattoremontti edellyttää.

Palahuopakaton uusimiseen Päijät-Hämeessä kuuluu usein aluslaudoituksen osittainen uusiminen. On tärkeää, ettei uuden laattakaton alle jää kastuneita tai lahon vaurioittamia lautoja! Tarvittaessa liitämme palahuopakaton uusimiseen Päijät-Hämeessä myös eristeiden uusimisen. Jos vanha bitumipaanukatto on vuotanut, on mahdollista, että eristeet ovat kastuneita. Kastuneet eristeet eivät ole hyvä asia sisäilman laadun tai oikein minkään muunkaan kannalta.

Myös likaiset eristeet on syytä uusia. Tarvittaessa eristeiden määrää voidaan kasvattaa. Tällä tavalla voidaan estää lämpöä karkaamasta harakoille. Kuten huomaat, palahuopakaton uusiminen Päijät-Hämeessä voi parantaa rakennuksesi energiatehokkuutta. Se voi parantaa myös rakennuksesi ulkonäköä, sillä uutta kattoa on ilo katsella. Uusi bitumipaanukatto voi jopa nostaa koko kiinteistön arvoa ja lisätä ostajaehdokkaiden tuntemaa kiinnostusta!

Huopakattosaneeraus Päijät-Häme – Virheettömästi eteneviä huopakattosaneerauksia 

Huopakattosaneeraus Päijät-Häme – Pätevät ammattilaisemme toteuttavat moitteettomasti kaikki bitumikattoremontit! Pyydä hyvä tarjous asuinrakennuksen, varaston tai muun ulkorakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen huopakattoremontista. Teemme huopakattoremonttisi avaimet käteen -periaatteella pitäen kiinni kaikesta yhdessä sovitusta. Jos esimerkiksi lupaamme asentaa kattoikkunan samalla kun teemme huopakattosaneerausta Päijät-Hämeessä, voit olla varma siitä, että uudella huopakatolla on (asianmukaisesti asennettu!) kattoikkuna. 

Emme myöskään tee virheitä. Huopakattosaneeraus Päijät-Hämeessä ei johda odotettuun lopputulokseen, jos sen aikana tunaroidaan, joten keskitymme kaikkiin kattoremontin työvaiheisiin. Huopakattosaneerauksen aikana voi syntyä kaikenlaisia virheitä, jos ei ole tarkkana. Sitä voi esimerkiksi valita liian lyhyet naulat, mitkä sitten myöhemmin pumppautuvat ylös katosta. Sitä voi myös sortua käyttämään hakasia naulojen sijaan. Kenties piipun pellitys unohtuu, tai ehkä alushuopa jää asentamatta. Sekin on mahdollista, että asentajat käyttävät vääriä asennussarjoja, kun he ovat asentamassa uuden bitumikaton läpivientejä.

Vältyt kaikelta tältä ja paljolta muulta, kun valitset tämän kattoremonttipalvelun. Eiköhän aloiteta, eli ota yhteyttä ja pyydä tarjous huopakattosaneerauksesta Päijät-Hämeessä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt