Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Pirkanmaa

Huopakattoremontti Pirkanmaa – Pistetään kattoasiat kerralla kuntoon, eli ota yhteyttä ja pyydä tarjous parhaalla hinta-laatusuhteella etenevästä bitumikattoremontista! Teemme kaikki huopakattoremontit Pirkanmaalla avaimet käteen -periaatteella, eli antamamme reilu tarjous sisältää kaiken suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen. Kun katto on vaihdettu, voit luottaa kattosi tiiviyteen. Uusimamme katto pysyy rakennuksesi suojana myös myrskyjen tai lumisten talvien aikana.

Halutessasi voit maksaa huopakattoremonttisi Pirkanmaalla yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Koska kuulumme kaikkiin asianmukaisiin rekistereihin, huopakattoremonttimme Pirkanmaalla ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Paikkakuntia, joilla bitumikattoremontteja teemme, ovat Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

Alueellamme sijaitsevat myös Aitolahti, Eräjärvi, Karkku, Keikyä, Kiikka, Kiikoinen, Kuhmalahti, Kuorevesi, Kuru, Kylmäkoski, Luopioinen, Längelmäki, Messukylä, Mouhijärvi, Mänttä, Pohjaslahti, Sahalahti, Suodenniemi, Suoniemi, Sääksmäki, Teisko, Toijala, Tottijärvi, Tyrvää, Vammala, Viiala, Viljakkala, Vilppula ja Äetsä. Huopakattoremontit etenevät sujuvasti myös saarikohteissa, koska meillä on käytössämme niin monipuolinen kalusto, ettei meidän tarvitse jäädä niin sanotusti rannalle ruikuttamaan.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pirkanmaalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pirkanmaalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pirkanmaan alueella!

Palahuopakattoremontti Pirkanmaa – Uusi laattakatto asennetaan terveiden rakenteiden varaan

Palahuopakattoremontti Pirkanmaa – Pisarat eivät kastele kattosi alapuolisia osia laattakattoremonttimme jälkeen! Huopakattoremontin päätteeksi rakennuksessasi on katto, mikä pitää vettä rankkasateellakin. Tämä varmistetaan esimerkiksi panostamalla huopakattoremontin yhteydessä asennettaviin läpivienteihin.

Saatat tarvita palahuopakattoremonttia Pirkanmaalla juuri siksi, että vanha katto on vuotanut. Jos katto vuotaa, katon alla oleva aluslaudoitus (eli umpipontti- tai raakaponttilaudoitus) kastuu. Kosteus voi aiheuttaa lahovaurioita. Lahosta ei pääse eroon muuten kuin uusimalla lahon vaurioittamat puuosat. Jos näin ei tehdä, lahovauriot jatkavat leviämistään rakenteesta toiseen.

Mikäli tarvitset palahuopakattoremonttia Pirkanmaalla juuri kattovuodon takia, on mahdollista, että eristeetkin ovat kastuneita. Eristeissä (ja puurakenteissa) voi olla hometta. On tärkeää, että kaikki kastuneet, homeiset ja/tai lahon vaurioittamat puuosat sekä eristeet uusitaan laattakattoremontin yhteydessä. Uusi katto pitää asentaa vain täysin terveiden rakenteiden varaan, eikä sen alle saa jäädä kastuneita eristeitä. Tilaa palahuopakattoremontti Pirkanmaalle tästä osoitteesta, niin pidämme huolen siitä, että kaikki uusimista kaipaava tulee uusituksi, ja ettei minkään korjattavan kohdan korjaaminen jää väliin!

Huopakaton uusiminen Pirkanmaa – Pintarullahuovan alle tulee asentaa aluspohjarullahuopakate

Huopakaton uusiminen Pirkanmaa – Pieteetillä tehty huopakaton vaihto herättää tyytyväisyyttä! Olet varmasti tyytyväinen sekä huopakattoremontin hintaan että urakan etenemiseen. Tyytyväisyyttä herättää myös huopakattoremontin lopputulos, eli uusi, näyttävä, tiivis, toimiva ja turvallinen huopakatto! Voit olla tyytyväinen uuteen kattoosi vuosien ajan. Tiesithän, että voit tilata meiltä myös kaikki kattohuollot (kuten lumenpudotukset) sekä kattopaikkaukset? Tällaisten huopakattotöiden ansiosta huopakaton käyttöikä voi olla todella pitkä, mutta kun huopakaton uusiminen Pirkanmaalla on muuttunut ajankohtaiseksi, urakkaa ei kannata enää lykätä.

Tiedät tarvitsevasi huopakaton uusimista Pirkanmaalla, jos kattohuovat ovat kauttaaltaan kuluneita, katto vuotaa ja sisällä haisee ummehtuneelle tai jos katon vauriot ovat sellaisia, ettei niitä saa järkevällä kattokorjauksella kuntoon.

Tilaa huopakaton uusiminen Pirkanmaalle meiltä, niin laitamme kaiken kuntoon. Emme unohda esimerkiksi aluspohjarullahuopakatteen asentamista. Alushuopa pitää uusia yhtä aikaa pintahuovan kanssa. Alushuopa on tärkeä, koska se suojaa katon alla olevia osia, jos pintahuovan läpi alkaisi jostain syystä tihkua vettä.

Palahuopakaton uusiminen Pirkanmaa – Uusimme tarvittaessa myös otsalaudat, eristeet ja piipunhatun

Palahuopakaton uusiminen Pirkanmaa – Ammattilaisemme tekevät hyvää työtä uusiessaan bitumipaanukattoja! Älä jätä mitään sattuman varaan, vaan tilaa auto- tai grillikatoksen, ulkovaraston, rantasaunan, mummomökin tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontti tästä osoitteesta. Kaikki huopakattoremontit käynnistyvät niin, että tulemme tarkastamaan uusimista kaipaavan bitumikaton. Tarkastuskäynnin perusteella tiedämme, mitä kaikkea tulevaan kattourakkaan pitää sisällyttää. Nämä asiat vaikuttavat tietenkin myös siihen, mitä palahuopakaton uusiminen Pirkanmaalla maksaa.

Palahuopakaton uusiminen Pirkanmaalla voi sisältää esimerkiksi otsalautojen uusimisen. Jos otsalaudat ovat lahoja, ne pitää poistaa ja korvata uusilla (ja valmiiksi maalatuilla) otsalaudoilla.

Palahuopakaton uusimiseen Pirkanmaalla voi kuulua myös eristeiden uusiminen (joko kokonaan tai osittain). Mikäli vanha bitumipaanukatto on vuotanut, eristeissä voi olla kosteutta ja/tai hometta. Uuden katon alle tarvitaan kuivat ja homeettomat eristeet. Tarvittaessa lisäämme niiden määrää (eli teemme yläpohjan lisälämmöneristyksen).

Laattakaton uusimisen yhteydessä voimme toteuttaa myös piipunhatun uusimisen. Tarvittaessa myös kunnostamme ja pellitämme savupiipun ennen lopputarkastusta ja -siivousta.

Huopakattosaneeraus Pirkanmaa – Mahtitekijämme uusivat bitumikattosi viimeistä naulaa myöten

Huopakattosaneeraus Pirkanmaa – Mikäli etsit mahtiosaajia uusimaan bitumikattoasi, olet juuri oikeassa paikassa! Me teemme huopakattoremonttisi pitkällä kokemuksella ja vain kaikkein laadukkaimpia materiaaleja käyttäen. Kaikesta tästä huolimatta huopakattosaneeraus Pirkanmaalla  onnistuu ilman kohtuuttomia kustannuksia. Ota yhteyttä, niin lasketaan sopuhinta juuri sinun huopakattosaneerauksellesi Pirkanmaalla!

Meiltä irtoaa ihan mahtisuuri suositus huopakatolle. Se on esimerkiksi kuparikattoa edullisempi, tiilikattoa kevyempi ja peltikattoa monikäyttöisempi. Huopakatto voi myös olla helppohoitoisempi kuin peltikatto, koska huopakatto ei ruostu, eikä sitä tarvitse maalata.

Huopakattoa voi myös luonnehtia talon asukkaiden kannalta paremmaksi vaihtoehdoksi, koska huopakatto ei tavallisen peltikaton tavoin ropise sateella tai pauku ulkolämpötilojen vaihdellessa.

Huopakattoa voi kiitellä myös karheasta pinnasta. Karhealla pinnalla liikkuminen on turvallisempaa (huopakattosaneeraukseen Pirkanmaalla tulee silti liittää kattoturvatuotteiden asennus!), ja lumimassatkin pysyvät paremmin paikoillaan. Rakennuksen vieressä liikkuminen on turvallisempaa, kun ei tarvitse pelätä lumen putoamista, mutta tarvittaessa yhdistämme huopakattoremonttiisi lumiesteiden asentamisen.

Otahan yhteyttä, niin laitamme kaiken kuntoon viimeistä naulaa myöten!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt