Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Pohjanmaa

Huopakattoremontti Pohjanmaa – Bitumikattoremonttien erityisammattilaiset ovat käytettävissäsi! Ota yhteyttä jo tänään ja tilaa kesämökin, ulkorakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontti Pohjanmaalle. Aluettamme on koko Pohjanmaa, mihin kuuluvat Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersöre, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa ja Vöyri. Alueeltamme löytyvät myös entiset kunnat Alaveteli, Bergö, Björköby, Jepua, Koivulahti, Lapväärtti, Maksamaa, Munsala, Oravainen, Petolahti, Pirttikylä, Purmo, Raippaluoto, Siipyy, Sulva, Teerijärvi, Tiukka, Uudenkaarlepyyn maalaiskunta, Vähäkyrö, Vöyri-Maksamaa, Ylimarkku ja Ähtävä – sekä Isokyrö, vaikkei se enää kuulukaan mainittuun maakuntaan.

Teemme kaikki huopakattoremontit Pohjanmaalla avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että (kilpailukykyinen!) hintamme sisältää kaikki tarvittavat tarkastus-, suojaus-, purku-, kunnostus-, eristys-, mitoitus-, asennus- ja siivoustyöt. Tuomme paikalle kaiken tarvittavan, kuten työvälineet ja kuljetuskaluston (joiden avulla huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa), telineet, nosturit, suojaustarvikkeet ja työturvallisuustuotteet. Työmaalle ilmestyvät myös laadukkaat materiaalit ja Suomen parhaat huopakaton tekijät. Kotitalousvähennys keventää kermikattoremontin kustannuksia entisestään! Halutessasi voit hakea yhteistyökumppaniltamme rahoitusta, millä voit maksaa huopakattoremonttisi Pohjanmaalla.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pohjanmaalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pohjanmaalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pohjanmaan alueella!

Palahuopakattoremontti Pohjanmaa – Yleisiä syitä laattakattoremonttiin 

Palahuopakattoremontti Pohjanmaa – Kattoremonttipalvelumme pystyy auttamaan sinua riippumatta siitä, miksi tarvitset laattakattoremonttia! Kun siis huomaat huopakattoremontin kolkuttelevan ovella, ota yhteyttä ja pyydä oivallinen tarjous palahuopakattoremontista Pohjanmaalla.

Yleinen syy tilata huopakattoremontti on katon korkea ikä. Katto tulee yleensä tiensä päähän silloin, kun sen oletettu tekninen käyttöikä on lopussa. Liian vanhaksi päässyt katto ei suojaa rakenteita kosteudelta läheskään yhtä hyvin kuin uusi, elastinen ja oikein asennettu katto.

Saatat tarvita palahuopakattoremonttia Pohjanmaalla jo ennen katon käyttöiän umpeutumista. Eräs mahdollinen syy on kattovuoto. Bitumipaanukatto voi alkaa vuotaa piipun, sauman, jiirin, kattoikkunan, kattoluukun, jonkin muun kattoläpiviennin tai vaikkapa terassin kohdalta. Kattovuoto voi paljastua valumajäljistä, tunkkaisesta hajusta, homeisista eristeistä, sisäkattoon ilmestyneestä tummentumasta tai räystäslaudoituksessa olevista jäljistä. Kysy ammattilaisiltamme, vieläkö katto voidaan korjata, vai onko viisainta aloittaa palahuopakattoremontti Pohjanmaalla.

Palahuopakattoremonttia voidaan tarvita myös pahojen myrskyvaurioiden takia. Myrskyhän voi vaikka irrottaa koko katon tai kaataa sen päälle puun. Myös asennusvirheet tai kattohuoltojen tekemättä jättäminen voivat johtaa laattakattoremonttiin.

Huopakaton uusiminen Pohjanmaa – Uusimamme bitumikaton alla ei ole kosteusvaurioita

Huopakaton uusiminen Pohjanmaa – Uusimme bitumikattosi niin, että pääset kertaheitolla eroon kaikesta kattovuotoihin liittyvästä! Kattovuoto on mitä tavallisin syy tilata huopakaton uusiminen Pohjanmaalle. Mitä vanhempi katto, sitä helpommin se alkaa vuotaa, joten huopakattoremonttia ei kannata lykätä liikaa. Olipa katto vuotanut tai ei, huopakattoremontti kannattaa jättää meidän vastuullemme. Me toteutamme huopakaton uusimisen Pohjanmaalla niin, että kaikki kosteus saadaan pois katon alta. Koska kiinnitämme huomiota kaikkiin ruuvialuslevykiinnikkeiden kaltaisiin yksityiskohtiinkin, pystymme varmistamaan sen, ettei uusi huopakatto vuoda. Uusimamme bitumikaton alla ei siis ole kosteusvaurioita eikä sellaisia ole sinne tulossakaan.

Kattovuoto voi tehdä paljon vahinkoa kattorakenteille. Laudoitukset voivat alkaa homehtua. Pitkään kestävässä vuototilanteessa ne voivat myös lahovaurioitua. Lahovauriot voivat levitä rakenteesta toiseen yllättävänkin nopeasti. Eristeetkään eivät erityisemmin pidä kastumisesta. Homevauriot voivat vaikuttaa rakennuksen sisäilman laatuun. Kun huopakaton uusiminen Pohjanmaalla on ohi, kattosi alla ei taatusti ole laho- tai homevaurioita.

Palahuopakaton uusiminen Pohjanmaa – Kattolaattojen vaihto on meidän heiniämme

Palahuopakaton uusiminen Pohjanmaa – Laattakaton vaihto on meille tuttu juttu! Kun seuraavan kerran tarvitset rantasaunan, mummonmökin, aittarakennuksen, grillikatoksen, ulkovaraston, navetan, autotallin tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremonttia, ota yhteyttä. Palahuopakaton uusiminen Pohjanmaalla on meidän heiniämme, sillä huopakattoremontti ei voi sisältää mitään sellaista, mitä emme osaisi suorittaa. Lisäksi kattolaattojen vaihto on meille mieluista puuhaa. Joustavien kattolaattojen asentaminen käy kätevästi (myös monimuotoisista katoista puhuttaessa), ja urakan valmistuminen on aina ilo. Mallikelpoisella tavalla uusittua palahuopakattoa kelpaa ihailla, ja se on ilo luovuttaa asiakkaalle.

Voit tilata palahuopakaton uusimisen Pohjanmaalle meiltä silloinkin, kun siihen liittyy jotain normaalista poikkeavaa. Kyse voi olla vaikkapa osittaisesta kattoremontista. Palahuopakatto pitää asennusladonnastaan johtuen uusia vähintään yksi lape kerrallaan. Jos ei ole mielekästä uusia koko kattoa, uusimme vain esimerkiksi puolet katosta.

Saatat tarvita palahuopakaton uusimista Pohjanmaalla sen takia, että katon päälle on kaatunut puu. Ammattilaisemme selvittävät aluslaudoituksen ja kattoristikoiden kunnon. Sitten he laittavat kaiken tiptop-kuntoon.

Huopakaton asennus Pohjanmaa – Asennusurakka sisältää myös kattotuotteiden asennuksen

Huopakaton asennus Pohjanmaa – Asentajamme eivät jätä mitään olennaista asentamatta! Kun tilaat asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai piharakennuksen huopakaton asennuksen Pohjanmaalle tästä osoitteesta, voit luottaa siihen, että kaikki hoituu mallikelpoisella tavalla. Kyseessä voi olla vanhan bitumikaton uusiminen eli huopakattoremontti. Huopakattoremontti voi sisältää paljonkin erilaisia korjaus- ja kunnostustoimenpiteitä aina kattoristikoiden kunnostamisesta kastuneiden kattomateriaalien uusimiseen. Voit tilata asentajiltamme, kirvesmiehiltämme ja peltisepiltämme myös uudiskohteen huopakaton asennuksen Pohjanmaalle.

Olipa kyseessä uudis- tai saneerauskohde, urakka sisältää ainakin uuden alushuovan asentamisen, pintahuovan kiinnittämisen ja katon varustelun. Kattovarusteista tärkeimmät ovat sadevesijärjestelmä ja määräysten mukaiset kattoturvatuotteet. Mikäli kyseessä on tasakaton asennus, sade- ja sulamisvedet ohjataan pois katolta kattokaivojen avulla. Jos kyseessä onkin kaltevan huopakaton asennus Pohjanmaalla, sade- ja sulamisvesien ohjaus tapahtuu räystäskourujen ja alastuloputkien avulla.

Karheapintainenkin katto tarvitsee lapetikkaat, sekä mahdollisesti myös kulkusillan, jos se on riittävän kalteva. Kaltevalle huopakatolle tarvitaan mahdollisesti myös lumiesteet. Näiden lisäksi voimme asentaa uudelle bitumikatollesi vaikkapa aurinkopaneelit, kattoikkunan ja viemärintuuletusputken.

Huopakattosaneeraus Pohjanmaa – Mitä kaikkea laadukas huopakaton saneeraus vaatii?

Huopakattosaneeraus Pohjanmaa – Mitä laadukkain bitumikattosaneeraus tilataan tästä osoitteesta! Me hoidamme satulakattosi, mansardikattosi, tasakattosi tai esimerkiksi pulpettikattosi vaihdon siten kuin A-luokan ammattilaisilta sopii odottaakin. Emme tingi materiaalien laadusta emmekä sorru vääriin valintoihin kattohuopia tai kattotuotteita asentaessamme. Jos siis mietit sitä, mitä kaikkea laadukas huopakattosaneeraus Pohjanmaalla vaatii, vastaus on hyvin yksinkertainen. Laadukas huopakattoremontti vaatii meidät.

Halunnet kuitenkin meidän erittelevän sitä, mitä kaikkea saat tilatessasi huopakattoremontin meiltä. Kun valitset tämän kattoremonttipalvelun, saat kohteen perusteella laaditun työsuunnitelman, mikä toteutetaan koulutettujen ja kokeneiden huopakattoasentajien toimesta. Laadukas huopakattosaneeraus Pohjanmaalla edellyttää huolellisia purkutöitä ja tarvittavia pohjatöitä. Sitten on aika asentaa laadukkaat kattohuovat oikeanpituisia kiinnikkeitä käyttäen. On tärkeää, että kaikkien työvaiheiden sisältämät asennustyöt tehdään kieli keskellä suuta.

Aluskermin ja pintakermin asennuksen jälkeen on aika toteuttaa asianmukaisten kattotuotteiden asentaminen. Huopakattosaneeraukseesi Pohjanmaalla voi kuulua myös piipun pellitys peltisepäntyönä. Viimeisimmät työvaiheet ovat lopputarkastus ja -siivous. Kaikki tämä kuuluu hintaan, kun asioit kattoremonttipalvelumme kanssa!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt