Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Pohjois-Karjala

Huopakattoremontti Pohjois-Karjala – Poukkoilematta onnistuva bitumikattoremontti tilataan tästä osoitteesta! Meidän harjaantuneet ammattilaisemme (kattoasentajamme, kirvesmiehemme ja esimerkiksi kattopeltiseppämme) ahertavat kattosi kimpussa, kunnes kaikki on valmista. Lopputulos on sanalla sanoen loistava, kuten alan asiantuntijoilta voi odottaakin.

Huopakattoremonttimme Pohjois-Karjalassa eivät ole hinnalla pilattuja. Ota yhteyttä, niin laskemme, mitä juuri sinun omakotitalosi, kesämökkisi tai ulkorakennuksesi huopakattoremontti Pohjois-Karjalassa maksaa. Töiden osuus oikeuttaa kotitalousvähennyksen hakemiseen, ja yhteistyökumppanimme voi auttaa urakan rahoituksen järjestämisessä.

Se, että aluettamme on koko Pohjois-Karjala, tarkoittaa sitä, että voit tilata huopakaton vaihdon sellaisille paikkakunnille kuin Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä tai Tohmajärvi. Alueelta löytyvät myös Eno, Kesälahti, Kiihtelysvaara, Nurmeksen maalaiskunta, Pielisensuu, Pielisjärvi, Pyhäselkä, Pälkjärvi, Tuupovaara, Valtimo ja Värtsilä.

Tilaa huopakattoremontti Pohjois-Karjalaan meiltä silloinkin, kun kohde ei sijaitse mantereella, sillä me teemme huopakattoremontit myös saarikohteissa! Huopakatto sopii kohteeseen kuin kohteeseen, sillä huopakatto ei pelästy haasteellisiakaan olosuhteita, eikä kattokaltevuudellakaan ole väliä. Pintarullahuopa voidaan asentaa niin tasakatolle, mansardikatolle kuin jyrkälle satulakatolle.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pohjois-Karjalassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pohjois-Karjalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pohjois-Karjalan alueella!

Palahuopakattoremontti Pohjois-Karjala – Pohjatöihin voi kuulua vaikkapa eristeiden vaihto  

Palahuopakattoremontti Pohjois-Karjala – Pohdintasi siitä, mistä laattakattoremontti kannattaa tilata, ovat ohjanneet sinut juuri oikeaan paikkaan! Tilaa omakotitalon, kesämökin, rantasaunan, ulkovaraston, karjasuojan tai esimerkiksi autotallin huopakattoremontti meiltä, niin et tule katumaan valintaasi. Me teemme huopakattoremonttisi parhaalla hinta-laatusuhteella, ja koska ammattilaisemme edustavat parasta A-luokkaa, palahuopakattoremonttisi Pohjois-Karjalassa johtaa verrattoman hyvään lopputulokseen.

Teemme puolestasi kaiken, mitä palahuopakattoremontti Pohjois-Karjalassa pitää sisällään. Urakkaan kuuluu siis esimerkiksi työsuunnitelma, uusien bitumipaanujen hankinta ja kuljetus, purkutöiden ja mahdollisten alusrakennetöiden toteutus, uusien bitumipaanujen asennus, katon varustelu, lopputarkastus, loppusiivous ja jätteiden toimitus jäteasemalle (mistä ne päätyvät hyötykäyttöön).

Tässä vaiheessa on liian aikaista sanoa, mitä sinun palahuopakattoremonttiisi Pohjois-Karjalassa sisältyy, sillä asia on selvitettävä paikan päällä. Silloin selviää, pitääkö esimerkiksi eristeet vaihtaa. Jos eristeet ovat puhtaita ja kuivia, ne voivat jäädä paikoilleen. Tarvittaessa voimme toki lisätä niiden määrää parantaaksemme rakennuksen energiatehokkuutta. Jos eristeet ovat likaisia, kastuneita ja/tai homeisia, uusimme ne palahuopakattoremonttisi yhteydessä.

Huopakaton uusiminen Pohjois-Karjala – Ponnekkaat kattokonkarimme poimivat juuri oikeat naulat ja muut tykötarpeet

Huopakaton uusiminen Pohjois-Karjala – Ponnekkaiden ammattilaistemme kanssa asioiminen on huoletonta, koska tiedät meidän toimivan oikein joka tilanteessa! Takanamme on niin monia huopakattoremontteja, että osaamme uusia huopakaton vaikka unissamme. Emme kuitenkaan tee huopakattoremontteja edes puoliunessa! Ammattilaisen on pysyttävä skarppina, kun työn alla on niin tärkeä urakka kuin huopakaton uusiminen Pohjois-Karjalassa.

Huopakaton uusimiseen Pohjois-Karjalassa kuuluu useita merkityksellisiä työvaiheita. Maallikko ei ehkä tule ajatelleeksi, että niinkin vähäpätöiseltä kuulostava työ kuin oikeiden huopakatenaulojen valitseminen on todella tärkeä askare. Huopakaton uusiminen Pohjois-Karjalassa ei onnistu odotetusti, jos naulat eivät ole säänkestäviä, tai jos pituus ei riitä.

Huopakatenaulojen on oltava tarpeeksi pitkiä, jotta ne yltävät raakaponttilaudoituksen läpi. Puu pumppaa liian lyhyet naulat (tai niitit, joita ei pidä käyttää bitumikattoa uusiessa) ylös kosteuden ja lämpötilan vaihdellessa, ja naulan kanta rikkoo huovan.

Osaamme valita myös oikeat paanut, alushuovat, lumiesteet ja esimerkiksi räystäskourut, joten ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous takuuvarmasti onnistuvasta kermikattoremontista!

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Karjala – Poikkeuksellisella ammattitaidolla uusitut puuosat eivät petä

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Karjala – Poikkeuksellisen perusteelliset, taitavat ja pontevat huopakattoammattilaisemme ovat palveluksessasi, kun tarvitset katon vaihtoa! Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös huopakattotyöt, sillä teemme huopakattoremonttien ohella myös kattohuoltoja ja kattopaikkauksia. Tässä yhteydessä tahdomme kuitenkin kertoa siitä, miten näppärästi palahuopakaton uusiminen Pohjois-Karjalassa onnistuu, kun tilaat huopakattoremontin meiltä.

Koska teemme puolestasi kaikki uusimiset, siirtämiset, korjaamiset ja muut toimenpiteet, palahuopakaton uusiminen Pohjois-Karjalassa onnistuu sinun kannaltasi erittäin helposti. Sinun ei tarvitse kuin ottaa yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun ja kertoa, missä uusittava laattakatto sijaitsee! Se voi sijaitsee melkein missä tahansa, sillä pystymme työskentelemään myös syrjäisissä paikoissa (jopa sellaisissa, missä ei ole sähköä).

Palahuopakaton uusimiseen Pohjois-Karjalassa voi liittyä paljonkin pohjatöitä. Pohjatöitä voi olla runsaasti esimerkiksi siksi, että puu on kaatunut katon päälle. Kattorakenteiden kunnostamiseen on varattava aikaa silloinkin, jos laho on vaurioittanut aluslaudoitusta ja/tai otsalautoja. Uusimme kaikki uusimista kaipaavat puuosat. Tiedämme, mitä teemme, joten lopputuloksesta tulee kaikin puolin luotettava.

Huopakattosaneeraus Pohjois-Karjala – Pohjoisissa olosuhteissammekin on tärkeä huolehtia tuuletuksesta

Huopakattosaneeraus Pohjois-Karjala – Emme vain porskuta menemään, vaan keskitymme kaikkeen, mitä huopakattosaneerauksen yhteydessä tulee vastaan! Koska jokainen huopakattoremontti aloitetaan sillä, että tutustumme uusittavaan kattoon (kuten sen läpivientien määrään ja sen kattorakenteiden kuntoon), tiedämme jo etukäteen, millaisia työvaiheita ja toimenpiteitä meillä on edessämme. Mitä paremmin valmistaudumme huopakattoremonttiin, sitä sujuvammin huopakattosaneeraus Pohjois-Karjalassa etenee!

Huopakattosaneeraus Pohjois-Karjalassa on oivallinen tilaisuus muokata omakotitalon, kesämökin, autotallin, rantasaunan tai muun piharakennuksen kattoa turvallisemmaksi ja toimivammaksi. Uuden bitumikaton turvallisuutta voidaan kohentaa vaikkapa asentamalla katolle sellaisia kattoturvatuotteita, joita sillä ei ole aiemmin ollut.

Uuden huopakaton toimivuutta voidaan parantaa vaikkapa asentamalla katolle lisää tuuletusventtiileitä. Tuuletusventtiilit tehostavat bitumikaton ja aluslaudoituksen alla olevan eristetilan tuuletusta. Jos teemme huopakattosaneerausta Pohjois-Karjalassa kohteessa, missä on harjakatto, voimme toteuttaa koko harjan pituudelta tuulettuvan harjan. Se tehostaa yläpohjan rakenteiden tuuletusta, mikä on tärkeää täällä pohjoisessakin, koska se auttaa pitämään koko rakennuksen terveenä. Otahan yhteyttä, niin huopakattosaneeraus Pohjois-Karjalassa pääsee alkamaan!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt