Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaa

Huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaa – Anna ammattilaisten uusia bitumikermikattosi, niin kaikki onnistuu kerralla! Teemme omakotitalojen, kesämökkien ja ulkorakennusten huopakattoremontit Pohjois-Pohjanmaalla pitkällä kokemuksella ja mitä parhaimmalla hinta-laatusuhteella.

Järkevä hinta huopakattoremontillesi Pohjois-Pohjanmaalla saadaan pian alkutarkastuksen jälkeen. Kotitalousvähennyskelpoiseen ja yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella maksettavissa olevaan hintaan vaikuttaa etenkin se, missä kunnossa kattorakenteet ovat. Kannattaakin tilata huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaalle hyvissä ajoin, eli ennen kattovuotojen alkamista.

Alueeseemme kuuluvat Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala ja Ylivieska.

Mainittakoon tässä myös entiset kunnat, jotka kuuluvat toiminta-alueeseemme Haukipudas, Himanka, Kestilä, Kiiminki, Kuivaniemi, Oulujoki, Oulunsalo, Paavola, Pattijoki, Piippola, Pulkkila, Rantsila, Rautio, Revonlahti, Ruukki, Saloinen, Temmes, Vihanti, Yli-Ii ja Ylikiiminki.

Huopakattoremonttien tekeminen onnistuu meiltä myös saarikohteissa sekä esimerkiksi täysin sähköttömissä kohteissa. Meiltä löytyvät kaikki bitumikattoremontteihin tarvittavat työvälineet, telineet ja suojaustarvikkeet sekä kuljetuskalusto – sekä tietenkin joukko ammattilaisia, jotka uusivat kattosi avaimet käteen -periaatteella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pohjois-Pohjanmaalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pohjois-Pohjanmaalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pohjois-Pohjanmaan alueella!

Palahuopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaa – Poistamme tai lisäämme kattotuotteita tarpeen mukaan

Palahuopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaa – Kovan luokan kattotiimimme hoitaa laattakattoremonttisi alusta loppuun! Autotallin, ulkovaraston, rantamökin, omakotitalon tai esimerkiksi grillikatoksen huopakattoremontin ensimmäisiä työvaiheita ovat kattourakan suunnittelu (mikä takaa sen, että huopakattoremontti etenee sujuvasti vaiheesta vaiheeseen), materiaalien hankinta, pihan suojaus ja mahdollisten telineiden pystyttäminen. Kun palahuopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaalla alkaa olla loppusuoralla, on aika asentaa kaikki kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä, kattoläpiviennit ja muut kattotuotteet.

Se, mitä kaikkia kattotuotteita bitumipaanukattoremontin aikana asennetaan, selvitetään jo ennen urakan aloittamista. Mikäli sinulle tulee jotain uutta mieleen kattourakan aikana, esitä viime hetken toiveesi, niin otamme ne huomioon tehdessämme palahuopakattoremonttisi Pohjois-Pohjanmaalla.

Laattakattoremontin yhteydessä asennetaan tyypillisesti ainakin kattotikkaat, talotikkaat, sadevesikourut ja alastuloputket. Tietyn jyrkkyyden omaavalle laattakatolle tarvitaan myös lumiesteet.

Tarvittaessa poistamme joitain kattotuotteita (saatat haluta eroon esimerkiksi kattovalokuvusta) tai asennamme sellaisia kattovarusteista, joita katolla ei aiemmin ole ollut. Palahuopakattoremonttisi Pohjois-Pohjanmaalla voi sisältää myös TV-antennin siirron rakennuksen päätyyn kattoläpivientien määrän vähentämiseksi. Läpivienneistä ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan – me tiedämme, miten niistä tehdään tiiviitä!

Huopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaa – Poikkeuksellisenkaan laadukas kattohuopa ei pysy paikoillaan pelkkien liimareunojen avulla

Huopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaa – Pontevat kattokonkarimme ovat maamme parhaita bitumikaton tekijöitä! Tilaa huopakattoremonttisi tästä osoitteesta, niin tasakattosi, pulpettikattosi tai esimerkiksi satulakattosi tulee uusittua kerrassaan fantastisella tavalla. Ei ole sellaista toimenpidettä, jota emme osaisi suorittaa, joten tilaa huopakattoremontti meiltä silloinkin, kun huopakaton uusimiseen Pohjois-Pohjanmaalla liittyy paljon erityistoiveita tai -haasteita.

Fantastinen lopputulos varmistetaan kahdella tavalla. Ensinnäkin, kaikki asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme ovat alansa huippuosaajia. Toisekseen, valitsemme vain korkealaatuisia, säänkestäviä, pitkäikäisiä, helppohoitoisia ja kaikki vaatimukset (kuten turvallisuuskriteerit) täyttäviä materiaaleja ja kattovarusteita.

Emme edes kuvittele tekevämme huopakaton uusimista Pohjois-Pohjanmaalla kakkoslaatuista kattohuopaa käyttäen. Asennettavaksi valikoituva pintahuopa on aina erittäin tasokas, ja sen asentamisessa käytetään juuri oikeanlaisia kiinnikkeitä.

Huopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaalla ei johda kehuttavaan lopputulokseen, jos pintarullahuopa tai palahuopa kiinnitetään hakasilla tai liian lyhyillä huopanauloilla. Lyhyenlännät naulat ja hakaset pumppautuvat ennen pitkää ylös aluslaudoituksesta, ja katto reikiintyy. Pelkkiin liimareunoihinkaan ei pidä luottaa – ne voivat pettää auringon lämmittäessä kattoa.

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaa – Poimimme makusi mukaiset paanut laajasta valikoimasta

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaa – Palahuopakattoremonteistamme on vain hyvää sanottavaa! Kun siis haluat huopakattoremontin etenevän erinomaisella tavalla, tilaa katon vaihto tästä osoitteesta. Huopakattoremontin kilpailukykyinen hinta sisältää kaiken tarvittavan, eli purkutyöt, alusrakennetyöt (kuten puurakenteiden, aluslaudoituksen ja eristevillojen vaihdon), kirvesmiestyöt ja muut puutyöt, eristystyöt, aluspohjarullahuopakatteen ja huopalaattojen asennustyöt, läpivientityöt ja peltisepäntyöt (esimerkiksi räystästippapeltilistoitusten asennuksen tai piipun pellityksen). Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaalla päättyy lopputarkastukseen.

Lopputarkastuksen jälkeen kaikki osapuolet voivat olla varmoja siitä, että palahuopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaalla on onnistunut odotetusti. Sitten siivoamme jäljet ja toimitamme kaikki purku- ja rakennusjätteet jäteasemalle. Niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi jätevoimalassa, eli laattakattoremontin jätteistä voidaan tehdä lämpöä ja sähköä. Vanhat kattohuovat voidaan hyödyntää asfalttiteollisuudessa. Kierrätetyllä kattohuovalla voidaan tällä hetkellä korvata noin 30–40 % neitseellisestä bitumista.

Kun teemme palahuopakaton uusimista Pohjois-Pohjanmaalla, asennamme katolle valitsemasi paanut. Ne voidaan poimia todella laajasta valikoimasta. Palahuopakatetta löytyy useissa eri väreissä, ja muotovaihtoehtojakin on paljon.

Huopakattosaneeraus Pohjois-Pohjanmaa – Positiivisesti yllättävät ammattilaisemme muistavat myös hiiriesteiden asennuksen  

Huopakattosaneeraus Pohjois-Pohjanmaa – Ponnistelusi hyvän kattoremonttipalvelun löytämiseksi on nyt tuottanut tulosta, sillä olet juuri oikeassa paikassa! Tilaa kesämökin, leikkimökin, vierasaitan, saunarakennuksen, omakotitalon, autotallin tai autokatoksen tai vaikkapa ulkovaraston huopakattoremontti meiltä, niin kaikki menee putkeen.

Teemme kaikki huopakattosaneeraukset Pohjois-Pohjanmaalla avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tarvitse osallistua harjakaton eli satulakaton, pulpettikaton, mansardikaton tai tasakaton uusimiseen millään tavalla. Voit asua rakennuksessasi huopakattoremontin ajan, sillä pyrimme aiheuttamaan mahdollisimman vähän häiriötä. Minimoimme myös sotkun (esimerkiksi suojaamalla työskentelyalueen).

Huopakattosaneeraus Pohjois-Pohjanmaalla ei saa sinua menettämään yöuniasikaan, sillä on huoletonta jättää urakka alan parhaiden ammattilaisten vastuulle. Mitään negatiivisia yllätyksiä ei ole luvassa, sillä tiedämme, mitä teemme – ja sinä tiedät, mitä veloitamme huopakattosaneerauksesta Pohjois-Pohjanmaalla. Hinta selvitetään jo ennen vanhan bitumikaton purkutöitä.

Saatamme kuitenkin yllättää sinut positiivisesti! Ehkä huopakattosaneeraus on ohi hieman odotettua aiemmin, tai ehkä yllätyt siitä, kuinka pikkutarkasti toteutimme kaikki toiveesi. Me muistamme kaiken – myös hiiriesteiden asennuksen!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt