Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Pohjois-Savo

Huopakattoremontti Pohjois-Savo – Tyylipuhtaasti etenevän bitumikermikattoremontin takana on tämä kattoremonttipalvelu! Päästä itsesi helpolla ja tilaa avaimet käteen -periaatteella tehtävä huopakattoremontti Pohjois-Savoon vaikka jo tänään. Huopakattoremonttimme onnistuvat ihanteellisesti myös saarikohteissa.

Se, mitä omakotitalon, ulkorakennuksen tai kesämökin huopakattoremontti Pohjois-Savossa maksaa, selvitetään pikapuoliin. Ensin meidän on nähtävä kattosi omin silmin. Panemme merkille muun muassa katon koon ja kaltevuuden, katon yksityiskohtien (kuten läpivientien, sisätaitteiden, kattolyhtyjen ja seinäliittymien) määrän sekä kattorakenteiden kunnon. Kaikki edellä mainitut asiat vaikuttavat siihen, mitä huopakattoremontti Pohjois-Savossa maksaa. Hintaa ei tarvitse jännittää etukäteen, sillä se on kilpailukykyinen ja sen voi maksaa yhteistyökumppanimme myöntämällä rahoituksella. Töiden osuus näyttelee suurta roolia kattoremontin hinnassa, joten on hyvä, että juuri siitä voi hakea kotitalousvähennystä!

Alueeseemme kuuluvat Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto ja Vieremä.

Mainittakoon myös entiset kunnat, jotka nekin kuuluvat palvelualueemme piiriin, vaikka virallisesti kutsutaankin nykyään toisin: Iisalmen maalaiskunta, Juankoski, Kangaslampi, Karttula, Kuopion maalaiskunta, Maaninka, Muuruvesi, Nilsiä, Riistavesi, Säyneinen, Varpaisjärvi ja Vehmersalmi.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pohjois-Savossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pohjois-Savossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pohjois-Savon alueella!

Palahuopakattoremontti Pohjois-Savo – Poimi meidät, niin et maksa turhasta!

Palahuopakattoremontti Pohjois-Savo – Povaamme uusimallemme palahuopakatolle pitkää ikää, ja teemme kaikkemme sen eteen, jotta ennustus käy toteen! Omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontti johtaa erittäin kestävään lopputulokseen, koska huopakattoremontti tehdään alan huippuosaajien toimesta, ja koska kaikki katolle asennettavat materiaalit ovat todella tasokkaita.

Kun tilaat palahuopakattoremontin Pohjois-Savoon meiltä, et maksa turhasta. Maksat vain sen, mikä asiantuntevasti ja täsmällisesti tehdystä katon vaihdosta ja asianmukaisista materiaaleista, kattovarusteista ja kiinnikkeistä kannattaakin maksaa. Pääset hintaa vastaan eroon kaikista katto-ongelmista, sillä kun teemme palahuopakattoremonttia Pohjois-Savossa, laitamme kaiken kuntoon viimeistä peltilistoitusta myöten. Urakan päätteeksi sinulla on katto, mikä pitää vettä, ja mikä ei uhkaa lähteä tuulen mukaan. Uuden laattakaton alla ei ole kosteutta, ja piippukin on kunnostettu (mikäli savupiipun kunnostamiselle oli tarvetta). Uusi palahuopakattosi on tyylikäs ja luotettava kumppani pitkälle tulevaisuuteen.

Ota siis yhteyttä ja pyydä fiksu tarjous palahuopakattoremontista Pohjois-Savossa. Aloitamme laattakattosaneerauksen tutustumalla kattoosi. Pian tämän jälkeen aloitamme pihan suojaustyöt ja vanhan katon purku-urakan.

Huopakaton uusiminen Pohjois-Savo – Asennustöissä haka ammattilainen ei valitse hakasia 

Huopakaton uusiminen Pohjois-Savo – Poristaan hetki siitä, miten bitumikattosi tulee uusia, niin otamme kaikki toiveesi huomioon kermikattoremontin aikana! Kun teemme huopakattoremonttia, otamme huomioon myös katon tarpeet, rakennusmääräykset ja kaikki muut huopakaton vaihtoon vaikuttavat asiat. Muistettavaa on paljon, mutta pitkän kokemuksemme ansiosta suoriudumme jokaisesta huopakattoremontista täyden kympin arvoisella tavalla unohtamatta mitään yksityiskohtaa.

Muistamme esimerkiksi sen, että huopakaton uusiminen Pohjois-Savossa ei onnistu, jos kattohuovan (tai palahuovan) kiinnittämiseen käytetään hakasia. Hakaset nousevat ennen pitkää ylös uuden huopakaton alla olevasta umpiponttilaudoituksesta. Silloin uuteen kattoon syntyy vuotavia reikäkohtia. Pahimmassa tapauksessa huopakaton uusiminen Pohjois-Savossa on aloitettava alusta.

Asennustöissä haka ammattilainen ei siis asenna uutta huopakattoa hakasilla – tai liian lyhyillä huopakatenauloilla, sillä niihin liittyy sama ongelma kuin hakasiinkin. Myös liian lyhyet naulat voivat pumppautua ylös katosta kosteuden ja lämpötilan vaihdellessa, ja silloin naulojen kannat rikkovat huovan.

Kun tilaat huopakaton uusiminen Pohjois-Savoon meiltä, tiedät, että asennustyöt tehdään juuri oikealla tavalla ja asianmukaisia kiinnikkeitä käyttäen.

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Savo – Pohjatöistä siirrytään vähitellen hiiriesteiden ja tuuletusventtiilien asentamiseen

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Savo – Poskettoman hyvin etenevä laattakaton uusiminen ei vaadi kuin yhteydenoton! Suuntaa se yhteydenotto tänne meille, niin tulemme tekemään huopakattoremonttisi suorastaan mallikelpoisella tavalla.

Tarvittaessa palahuopakaton uusiminen Pohjois-Savossa voidaan tehdä puolikkaalle katolle. Jos siis harjakaton lappeista vain toinen on uusimisen tarpeessa, voimme toteuttaa vain puolikkaan huopakattoremontin. Tilanne on kuitenkin arvioitava tarkemmin ennen lopullisten päätösten tekemistä, ja tilannetta arvioidessa on otettava huomioon kokonaisuus. Olisiko sittenkin parempi tehdä koko palahuopakaton uusiminen Pohjois-Savossa?

Kun päätökset, suunnitelmat, valinnat, hankinnat, pihan suojaukset, telineiden pystytykset ja muut alkuvalmistelut on tehty, on aika aloittaa purku- ja pohjatyöt. Pohjatyöt on tehtävä huolella, sillä katon alla olevien puurakenteiden pitää kestää vähintään yhtä kauan kuin uusi laattakatto. Varmistamme, ettei katon alla ole kastuneita eristevilloja tai huonokuntoisia puuosia. Tarvittaessa teemme kaikki korjaus ja uusimistyöt ennen uuden katon asennusta.

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Savossa etenee vähitellen kohti uuden bitumipaanukaton asentamista ja varustelemista. Uusi palahuopakatto voidaan varustella esimerkiksi kattoluukulla, aurinkopaneeleilla, lapetikkailla, hiiriesteillä, tuuletusventtiileillä ja ränneillä. Läpivientien ylösnostot toteutamme rullahuovasta leikatuilla erilliskappaleilla.

Huopakattosaneeraus Pohjois-Savo – Pohditko, montako huopakerrosta uudessa katossa voi olla?

Huopakattosaneeraus Pohjois-Savo – Projekti etenee parhaalla tavalla, kun tilaat huopakaton vaihdon tältä kattoremonttipalvelulta! Me tiedämme kaiken erilaisista huopakatoista ja siitä, kuinka ne tulee asentaa, uusia, varustella, korjata, huoltaa tai tarkastaa. Pohditko sitä, kuinka monta huopakerrosta katossa voi olla? Haluatko tietää, mitä tarkoittaa yläpohjan lisälämmöneristys (ja tarvitaanko sitä sinun rakennuksessasi)? Ota yhteyttä, niin saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi! Lisäksi saat parhaat tekijät huopakattoremontillesi. Huopakattoremontti onnistuu sopuhintaan, vaikka huopakattosaneerauksesi Pohjois-Savossa tehdäänkin kokeneiden konkareiden toimesta ja jokaiseen työvaiheeseen asianmukaisella tavalla panostaen.

Tätä artikkelia on vielä muutama rivi jäljellä, joten vastataanpa pariin kysymykseen, joita huopakattosaneeraus Pohjois-Savossa voi aiheuttaa. Huopakerrosten määrä on rajattava kolmeen. Neljännen huopakerroksen asentaminen ei kannata painorasituksen lisääntymisen (ja paloturvallisuuden) takia. Tasakatolla on alusta asti kolme huopakerrosta (pintahuopa ja kaksi pohjahuopaa). Kaltevalle katolle voidaan joissain tapauksissa asentaa uusi pintahuopa vanhan päälle.

Huopakattosaneeraus Pohjois-Savossa voi sisältää eristeiden lisäämisen. Sitä kutsutaan yläpohjan lisälämmöneristykseksi.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt