Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Pohjois-Suomi

Huopakattoremontti Pohjois-Suomi – Pohjatöistä loppusiivoukseen asti erinomaisesti etenevä bitumikattoremontti tilataan tästä osoitteesta! Olemme toteuttaneet lukemattomia huopakattoremontteja, joten uusimme tasakattosi, harjakattosi tai vaikkapa pulpettikattosi varmoin ottein.

Se, miten paljon omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Pohjois-Suomessa maksaa, selvitetään paikan päällä. Hintaan sisältyy kaikki tarvittava työsuunnitelmasta alusrakennetöihin ja piipun kunnostamisesta hiiriesteiden asentamiseen. Halutessasi voit maksaa huopakattoremonttisi Pohjois-Suomessa yhteistyökumppaniltamme haettavalla rahoituksella. Maksutavasta riippumatta olet oikeutettu hakemaan kotitalousvähennystä. Sen myötä huopakattoremonttisi Pohjois-Suomessa muuttuu vieläkin edullisemmaksi.

Aluettamme on ihan koko Pohjois-Suomi, kuten Lappi, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu. Lapista löytyvät esimerkiksi sellaiset paikkakunnat kuin Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki ja Ylitornio.

Pohjois-Pohjanmaata edustavat esimerkiksi Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulu, Oulainen, Pudasjärvi, Raahe, Siikajoki, Pyhäjoki, Pyhäntä, Tyrnävä, Vaala ja Ylivieska.

Kainuuta ovat Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo ja Suomussalmi. Emmekä unohda palvella myöskään paikkakuntia, kuten Pello, Posio, Ranua, Reisjärvi, Siikalatva, Taivalkoski, Tervola ja Utajärvi. Tältä kattoremonttipalvelulta onnistuvat huopakattoremontit myös saarikohteissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pohjois-Suomessa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pohjois-Suomessa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pohjois-Suomen alueella!

Palahuopakattoremontti Pohjois-Suomi – Poraudumme kaikkiin ongelmakohtiin

Palahuopakattoremontti Pohjois-Suomi – Tilaa laattakattoremonttisi tästä osoitteesta, niin tiedät meidän laittavan kaiken kuntoon! Huopakattoremontti ei tarkoita vain vanhan laattakaton purkamista ja uuden asentamista. Autotallin, rantamökin tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontti voi sisältää useita muitakin työvaiheita. On melko tavallista, että kattorakenteet ovat tavalla tai toisella vaurioituneet. Pieniäkään vaurioita ei voi katsoa sormien läpi, vaan ne tulee kunnostaa bitumipaanukattoremontin yhteydessä.

Palahuopakattoremonttiisi Pohjois-Suomessa voi kuulua vaikkapa lahovaurioiden kunnostaminen. Aluslaudoituksessa, otsalaudoissa tai esimerkiksi räystäslaudoituksessa voi olla lahovaurioita. Jos lahon vaurioittamia kohtia ei uusita, laho jatkaa leviämistään heikentäen yhä uusia kohtia. Kattorakenteet voivat päätyä niin huonoon jamaan, että joudut tilaamaan ennenaikaisen palahuopakattoremontin Pohjois-Suomeen.

Vanhan katon ongelmat, joihin kattoammattilaisemme porautuvat kattoa uusiessaan, voivat liittyä myös eristeisiin. Mikäli vanha katto on vuotanut, villaeristeet ovat voineet kastua ja homehtua. Eristeet on vaihdettava sisäilmaongelmien ehkäisemiseksi. Tarvittaessa vaihdamme myös kastuneet sisäkattomateriaalit. Kun palahuopakattoremontti Pohjois-Suomessa on ohi, kaikki ongelmat ovat menneen talven lumia, eikä uusia ole tiedossa!

Huopakaton uusiminen Pohjois-Suomi – Pohjahuopia on tarvittaessa kaksin kappalein

Huopakaton uusiminen Pohjois-Suomi – Possea piisaa, kun aloitamme bitumikattosi uusimisen! Huolehdimme siitä, että ammattilaisia on aina juuri oikea määrä, sillä ei olisi kustannustehokasta seisottaa ketään työmaalla tyhjän panttina. Liian vähän porukkaa on melkein yhtä huono asia kuin liian paljon possea, sillä työvoimapulan takia huopakattoremontin aikataulu voi venyä.

Kuten sanottu, me osaamme arvioida, kuinka monta työntekijää rakennuksesi huopakaton uusiminen Pohjois-Suomessa vaatii, ja kun huopakattoremonttisi alkaa, paikan päällä on oikea määrä asiantuntevia käsipareja.

Kaikki kattoasentajamme, kirvesmiehemme, peltiseppämme ja muut ammattilaisemme ovat taidokkaita ja harjaantuneita kavereita. Tähän porukkaan kannattaa luottaa silloinkin, kun huopakaton uusiminen Pohjois-Suomessa tarkoittaa jollain tavalla tavanomaisesta eroavaa urakkaa.

Esimerkiksi tasakaton uusiminen edellyttää erityistä ammattitaitoa. Me tunnemme myös tasakattojen erityispiirteet, joten ota yhteyttä. Kun kyseessä on tasakatto, huopakaton uusiminen Pohjois-Suomessa eroaa normaalista bitumikattoremontista muun muassa niin, että pohjahuopia tulee kaksin kappalein. Pintarullahuovan asentaminen niiden päälle vaatii tulityölupaa ja kokemusta, ja meillä on sekä lupa että tarvittava tietotaito.

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Suomi – Postauksen arvoinen lopputulos ripeällä aikataululla

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Suomi – Poskettoman hienosta katosta kannattaa jakaa kuvia somessa! Instankestävä lopputulos on taattu, kun tilaat huopakattoremontin meiltä. Teemme huopakattoremontin kaikkia toiveitasi kunnioittaen, joten kerro meille esimerkiksi siitä, minkä värisiä tai muotoisia huopalaattoja haluat katollesi.

Palahuopakaton uusimiseen Pohjois-Suomessa kuuluu katon varustelu. Tässä vaiheessa voidaan parannella koko rakennuksen turvallisuutta ja toimivuutta, sillä voimme asentaa uudelle palahuopakatolle esimerkiksi katolla/rakennuksen vieressä liikkumisen turvallisuutta lisääviä kattoturvatuotteita. Katolle voidaan asentaa myös kattoikkuna, mikä tuo sisälle kaunista luonnonvaloa, tai ilmanvaihtoputkia. Ilman tulee vaihtua myös katon alla. Tämä voidaan varmistaa tuuletusventtiileillä. Ekologisempaa asumista voidaan tavoitella esimerkiksi aurinkopaneeleilla ja yläpohjan lisälämmöneristyksellä (mikä estää lämpöä karkaamasta harakoille).

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Suomessa etenee ripeällä aikataululla, kun asialla on meidän tiimimme. Pääset postaamaan kuvia lopputuloksesta pian yhteydenottosi jälkeen! Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Suomessa tilataan yleensä muista syistä kuin katon (ja koko rakennuksen) ulkonäön kohenemisen takia. Tärkeintä on varmistaa katon tiiviys ja ehjyys, mutta näyttävyys on iso plussa!

Huopakattosaneeraus Pohjois-Suomi – Ponttilaudoitukseen tulevat naulatkin valitaan huolella

Huopakattosaneeraus Pohjois-Suomi – Poikkeuksellisen huolelliset ammattilaisemme tekevät huopakaton saneerauksen verrattoman hyvällä tavalla! Kun tahdot kaiken onnistuvan kerralla, ota yhteyttä ja pyydä tarjous ulkorakennuksen, omakotitalon tai kesämökin huopakattoremontista. Huopakattoremonttisi onnistuu yhtä hyvin katon koosta tai kaltevuudesta riippumatta, eikä silläkään ole väliä, missä kohteesi sijaitsee.

Pystymme toteuttamaan huopakattosaneerauksesi Pohjois-Suomessa, vaikka kohteesi sijaitsisi tunturin huipulla, saaressa, syrjäisen metsätien päässä tai keskellä kaupunkia. Voit tilata meiltä huopakattosaneerauksen Pohjois-Suomeen, vaikka kohteessasi ei olisi sähköä, sillä voimme uusia bitumikattosi aggregaatin tai akkutyövälineiden avulla.

Kaikki huopakattosaneeraukset Pohjois-Suomessa onnistuvat niin hyvin, koska suhtaudumme huolellisesti urakan kaikkiin vaiheisiin – myös naulojen valintaan. Ei ole samantekevää, millaisilla kiinnikkeillä uusi huopakatto asennetaan. Esimerkiksi hakaset pitää unohtaa. Hakaset voivat nousta ylös huopakerrosten alla olevasta umpi- eli raakaponttilaudoituksesta, koska ne ovat liian lyhyitä ja hentorakenteisia. Pumppautumista voi tapahtua silloinkin, jos huopakatenaulat eivät ole riittävän pitkiä. Jos naulan/niitin kanta rikkoo huovan, katto voi alkaa vuotaa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt