Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Pomarkku

Huopakattoremontti Pomarkku, huopakattojen saneeraukset ja kattoremontit korkeatasoisen ja pätevän kattopalvelun työnä. Kun olet aikeissa teettää minkäänlaista huopakattoremonttia Pomarkussa tai sen ympäristössä, kattopalelumme on valmiina töihin. Teemme huopakattoremontit Pomarkussa omakotitaloihin, mökkeihin ja kesämökkeihin sekä tietysti näiden kaikkien piharakennuksiin. Saneeraamme huopakattoja vaikkapa pihasaunoista ja -varastoista sekä autotalleista ja -katoksista.

Toiminta-alueemme on Satakunnan maakunta ja siellä kaikki paikat. Hoidamme katot kuntoon paikoissa, joita ovat Pori, Noormarkku, Kankaanpää ja Merikarvia sekä Siikainen. Koko tällä alueella voit teettää meillä kattoremontit totta kai myös saarikohteissa ja taajamien ulkopuolella.

Kattoremontin talouspuoli mietityttää monia, eikä ihme. Eihän kattoa ihan joka vuosi remontoida, joten se on enemmänkin investointi. Jos huopakattoremontin rahapuoli yhtään mietityttää niin pyydä meiltä ihan ensimmäiseksi tarjous. Selvitämme toiveesi, katon kunnon ja muutkin kattoremonttiin vaikuttavat seikat ja laadimme tietojen pohjalta tarjouksen. Yleensä hyvin paikkaansa pitävä ja aina kattokohtainen tarjouksemme auttaa selvittämään helposti myös tarjolla olevan rahoitusmahdollisuuden ja kotitalousvähennysten määrän. Tiedät mitä remontti maksaa ja kauanko se kestää.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pomarkussa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pomarkussa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pomarkun alueella!

Palahuopakattoremontti Pomarkku – modernit ja korkealaatuiset palahuopakatot kokeneen kattoyrityksen työnä

Palahuopakattoremontti Pomarkku, teetä rakennukseesi uusi palahuopakatto laadukkaasti tehtynä ja harkittuna kokonaisuutena. Toteutamme palahuopakatteita niin asuinrakennuksiin kuin piharakennuksiinkin, mökkejä ja muita vapaa-ajankiinteistöjäkään unohtamatta. Teemme palahuopakattoremontit ja muut huopakattoremontit Pomarkussa avaimet käteen -tasoisena takuutyönä.

Palahuopakattoremontti Pomarkussa on tarkoituksenmukaista toteuttaa aina kunkin katon kunnon mukaisena kokonaisuutena. Tietysti toteutamme myös toiveitasi aina kun se teknisesti ja mahdollisesti tarvittavien lupien puitteissa vain on mahdollista. Ennen kaikkeahan kattoremontin perimmäinen tarkoitus on kunnostaa katto kestämään taas kymmeniä vuosia käyttöä. Sen vuoksi katossa mahdollisesti olevat vauriot täytyy korjata ja vesikate uusia. Uuden vesikatteen asennus vaikkapa lahovaurioisten kattorakenteiden päälle on yksinkertaisesti rahan tuhlausta. Totta kai osa katoista tarvitsee pelkästään uuden vesikatteen ja silloin teemme vain sen, juuri tätä kattokohtainen lähestymistapamme tarkoittaa. Huopakattoremontti Pomarkun seudulla onkin aina katosta riippuva kokonaisuus. Palahuopakattoremontti toteutetaan kattopalvelussamme aina huolellisesti ja katon erityispiirteet huomioiden. Käytämme laadukkaita, nykyaikaisia palahuopakatteita eli huopapaanu- tai huopalaattakatteita uuden katon muodostamiseen. Asennamme katteen ja muut katon osat tarkasti tuotevalmistajien suosituksia noudattaen.

Huopakaton uusiminen Pomarkku, avaimet käteen -tasoista kattoremonttipalvelua huopakatoille

Huopakaton uusiminen Pomarkku, avaimet käteen -kattoremontti toteuttaa kattosuunnitelmasi vaivatta ja laadukkaasti. Huopakattoremontti Pomarkussa ja lähiseudulla starttaa kätevimmin tekemäsi tarjouspyynnön myötä. Koska emme soittele ja kysele tarvitsevatko ihmiset kattoremontteja, on tarjouspyyntö hyvä keino saattaa remonttitarpeet tietoomme. Tämän jälkeen selvitämme kaikki kattoremontin laajuuteen liittyvät tekijät, kuten sinun toiveesi, katon kunnon, koon ja kaikki muutkin oleelliset seikat ja laadimme niiden perusteella hyvän tarjouksen katon saneerauksesta. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, voimme yhteistuumin käynnistää toteutusvaiheen. Toteutus alkaa materiaalitilauksilla ja muilla valmisteluilla, kuten kaikki kattoremontit.

Huopakaton uusiminen Pomarkussa etenee valmisteluiden jälkeen remonttivaiheeseen, kun remontin aloituspäivä koittaa. Tällöin teemme ensin työmaansuojaukset ja tarvittaessa kasaamme rakennustelineet, jonka jälkeen puramme yleensä ensin vanhan vesikatteen pois. Huopakattoremontti Pomarkussa jatkuu katon viallisten osien uudistamisella ja sitten uuden vesikatteen, kattotuotteiden ja muiden katon osien asennuksilla. Kun katto on valmis ja viimeistelty, siivoamme jälkemme ja kuljetamme remonttijätteet kierrätykseen. Sinulle huopakaton uusiminen Pomarkussa voi olla helppoa, teetät työt meillä ja huopakattoremontti hoituu kuin leikiten.

Palahuopakaton uusiminen Pomarkku – remontoi huopakatto teettämällä työ pätevällä kattoyrityksellä

Palahuopakaton uusiminen Pomarkku, kattopalvelumme on käytössäsi kaikissa huopakattojen remonttisuunnitelmissa ja toteutuksissa. Kun on aika teettää palahuopakaton uusiminen Pomarkussa, meidän puoleemme kääntyminen kannattaa. Toteutamme laadukkaat palahuopakatteet erilaisiin rakennuksiin ja kaikille katetyypin kannalta katsottuna kyllin jyrkille kattomalleille. Vaikka huopakatteissa on paljon yhteneväisiä ominaisuuksia ja piirteitä, on palahuopakatossa kuitenkin omat niksinsä ja erikoisuutensa.

Kaikki huopakatothan ovat keveitä ja hiljaisia, näistä syistä moni niitä suosiikin rakennustensa katoilla. Myös palahuopakatteet edustavat näitä ominaisuuksia, mutta lisäksi ne ovat persoonallisemman näköisiä katoksi toteutettuina kuin ns. rullahuovat ovat. Palahuopakaton uusiminen vaatii ehkä vähän enemmän käsityötä, sillä kate asennetaan valmiiksi muotoon leikattuja katepaloja katon lappeelle latomalla. Palat tulevat limittäin ja työ etenee räystäältä katon harjaa kohti. Jokainen pala myös kiinnitetään kattoon katevalmistajan asennussuosituksia noudattaen. Mutta toisaalta, pienempien katepalojen käsittely on kevyempää, kuin kokonaisten huoparullien käsittely.

Palahuopakaton uusiminen ja huopakattoremontti Pomarkussa on tietysti helpointa jättää meidän hoidettavaksemme. Olemme uusineet monia palahuopakattoja ja tehneet lukuisia muitakin huopakattoremontteja Pomarkussa, osaamista ainakin riittää.

Huopakattojen uusiminen ja remontointi Pomarkun seudulla laatutoteutuksena

Huopakattoremontti Pomarkussa tulee ajankohtaiseksi, kun vanha katto tavalla tai toisella lakkaa palvelemasta tarkoitustaan. Eli katto joko kuluu tai vaurioituu niin paljon, että vesi pääsee rakennuksen rakenteisiin katon kautta ja rakennuksen käyttökelpoisuus on uhattuna. Kulunut katto myös kestää erilaisia rasitteita huonommin, jolloin vaikkapa katon lumikuorma voi ratkoa katesaumoja. Tällöin tilanne voi keväällä lumen sulaessa näyttää melko akuutiltakin, vaikka taustalla olisi pidempikin kehityskulku.

Meillä voit teettää huopakattoremontit Pomarkussa kaikista huopakatteista. Uusimme palahuopakatot ja muut ns. rullahuovasta toteutetut katot valikoiden sopivimmat katetyypit katon mallin ja varsinkin sen jyrkkyyden perusteella, tämä toimintatapa varmistaa toimivan ja vedenpitävän katon mutta myös tuotevalmistajien tuotetakuiden voimassa pysymisen. Remontoimme siis niin mansardikatot kuin harjakatotkin, sekä tietysti satula-, pulpetti- ja tasakatotkin erilaisista rakennuksista

Huopakattoremontti Pomarkussa onnistuu avullamme kotitalouksien erilaisiin rakennuksiin omakotitalosta autotalliin ja autokatoksesta pihasaunaan, kesämökkiin ja muihin piharakennuksiin. Palvelumme Pomarkussa ovat monipuoliset, vaikka tässä ei ehkä mainittu juuri tiettyä rakennusta tai kattoa niin ole epäröimättä yhteydessä ja pyydä tarjous!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt