Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Rautjärvi

Huopakattoremontti Rautjärvi, laadulla ja kokemuksella toteutettavaa huopakattoremontointia kotitalouksien tarpeisiin. Kattopalvelumme toiminta-alue on Etelä-Karjala ja Rautjärvi sekä tietysti alueen muutkin paikat, joita ovat mm. Imatra, Simpele, Parikkala ja Punkaharju sekä Särkisalmi. Palvelemme huopakattoremonttien parissa myös saarikohteissa, aivan kuten kaikissa muissakin kohteissa tällä seudulla.

Teemme huopakattoremontteja Rautjärven seudulla moniin erilaisiin rakennuksiin, voit siis teettää kattopalvelullamme kattoremontin vaikkapa autotalliin tai -katokseen sekä muihin piharakennuksiin. Remontoimme huopakattoja myös saunarakennuksista sekä tietysti asuinrakennuksista riippumatta siitä, ovatko ne kokovuotisessa vai sesonkiasumiskäytössä. Voit siis toteuttaa avullamme huopakattoremontin Rautjärvellä myös omakotitaloon, mökkiin, kesämökkiin tai isompaankin huvilaan. Kattoremonttipalvelumme ovat käytössäsi periaatteessa ympäri vuoden, pois lukien kovat helteet ja pakkaset, joiden aikana huopakatteiden käsittely on epäkäytännöllistä tai mahdotonta.

Ihan yksinkertainen tarjouspyyntö on paras tapa saada ensinnäkin tietoon katon saneerauksen kustannukset ja muut perusasiat. Se on toisaalta hyvä keino myös aloittaa koko kattoremonttiprosessi. Pyydä siis tarjous, sen avulla saat selvitettyä helposti myös mm. rahoitusmahdollisuuden ja kotitalousvähennysten määrän eli koko kattoremonttisi talouden.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Rautjärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Rautjärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Rautjärven alueella!

Palahuopakattoremontti Rautjärvi, remontoi paanuhuopakattosi ammattilaisen avulla

Palahuopakattoremontti Rautjärvi, kun paanuhuopakatto eli laattakatto vaatii uusimista, kattopalvelumme harjaantuneet katonasentajat auttavat toteuttamaan kattoremonttisi tasokkaasti. Varsinkin niissä tapauksissa, joissa itseltä ei löydy kokemusta kattoremonttien alalta tai katto on syystä tai toisesta päässyt heikompaan kuosiin, on kattoremonttiammattilaisen apuun turvautuminen ihan järkevä vaihtoehto.

Palahuopakattoremontti tai muu huopakattoremontti Rautjärvellä sujuu kattopalvelumme avulla leikiten. Olemme kokeneita huopakattojen parissa työskentelijöitä, vaikkapa juuri palahuopakatto kannattaa toteuttaa huolellisesti, ja pitkä työkokemuksemme auttaa tässä asiassa. Kattojen remontointi ei ole kovinkaan usein vaikein mahdollinen työ. On kuitenkin todettava, että jokaisessa kattoremontissa on monta työvaihetta, paljon käsityötä ja esimerkiksi töiden toteuttamisjärjestys täytyy miettiä työn sujuvuuden kannalta järkevästi. Työkokemus auttaa näissä asioissa. Palahuopakatteen asennus ei ole raskasta mutta sujuva työrutiini nopeuttaa asennusta ja auttaa myös välttämään turhia virheitä katepalojen kanssa. Kun teetät palahuopakattoremontin Rautjärvellä kattopalvelullamme, toteutamme järkevällä aikataululla teknisesti laadukkaan mutta myös hyvän näköisen katon rakennukseesi.

Meiltä huopakattoremontti Rautjärvellä sujuu ja onnistuu, pistä tarjouspyyntö tulemaan niin katsotaan yhdessä mitä kattosi tarvitsee!

Huopakaton uusiminen Rautjärvi – kattavat ja asiantuntevat kattoremonttipalvelut alueella

Huopakaton uusiminen Rautjärvi, toteutamme laadukkaasti erilaisten huopakattojen remonttitöitä. Kun rakennuksesi tarvitsee uuden huopakaton, teetä se meillä! Toteutamme huopakattoremontit Rautjärvellä täyden palvelun avaimet käteen -periaatteella ja kokeneilta kattoammattilaisiltamme. Näillä periaatteilla toteutettu huopakattoremontti on aika yksinkertainen tapaus remontin teettäjälle eli sinulle. Tämä tosiasia kannustaa aina yrittämään parasta jo alun perinkin, jotta katosta tulee kerralla hyvä ja asiakkaasta tyytyväinen. Toisaalta täyden palvelun periaatteemme pitää sen huolen, että sinun ei tarvitse miettiä montaakaan asiaa saadaksesi hyvän katon rakennukseesi.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Rautjärvellä alkaa sinun aloitteestasi eli tarjouspyynnöstä, jonka vastineeksi me laadimme tarjouksen. Tämä pätee kaikkiin kattoremontteihin, joita teemme. Kun prosessi etenee, tilaamme kattotarvikkeet ja muut valmistelut, työmaalla vielä ennen aloittamista työmaansuojaukset ja mahdolliset rakennustelineet ennen purkutöihin ryhtymistä. Puramme vanhan katteen ja asennamme uuden kattotuotteineen, sitten siivoamme ja kierrätämme remonttijätteet. Huopakaton uusiminen Rautjärvellä voi kattokohtaisesti vaatia erilaisia työvaiheita kattorakenteiden ja eristeidenkin kanssa mutta pääpiirteittäin remontit sujuvat tällä peruskaavalla.

Palahuopakaton uusiminen Rautjärvi, kaiken kokoiset kattoremontit hoituvat kattopalvelumme avulla

Palahuopakaton uusiminen Rautjärvi, tarvitsitpa sitten osittaista kattoremonttia tai katon täyssaneerausta niin meiltä ne hoituvat, samoin kaikki välitason remontit näiden ääripäiden väliltä. Kun kyseessä on palahuopakaton uusiminen niin teemme työt samalla mentaliteetilla kuin missä tahansa muussakin huopakattoremontissa Rautjärvellä. Remontoimme kaikenlaisia huopakattoja. Toteutamme vesikatteiden uusimista kaikenlaisista katteista, aina kullekin katolle sopivimpien vaihtoehtojen joukosta valiten. Palahuopakate tarvitsee hieman jyrkkyyttä toimiakseen ihanteellisesti, eli ainakin 1:5 jyrkkyys on minimisuositus palahuopakatevalmistajien keskuudessa. Me noudatamme tuotevalmistajien suosituksia, sillä he tuntevat tuotteensa parhaiten ja näin mekin saamme toteutettua vedenpitäviä kattoja.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Rautjärvellä kuten missä tahansa muuallakin tarkoittaa aina vesikatteen vaihtamista uuteen. Yleisimmin kate vaihdetaan niin että vanha poistetaan katolta ja uusi asennetaan sen tilalle. Vaikka joskus vanha huopakate voi jäädä uuden alle niin läheskään aina tämä ei erinäisistä syistä ole mahdollista varsinkaan palahuopakatteiden tapauksessa. Osittainen kattoremontti tarkoittaa pelkän vesikatteen uusimista, useinhan täysremontti käsittää muitakin katon korjaus- ja uusimistöitä, tällöin remontissa uusitaan myös rakenteita ja eristeitä.

Onko huopakattoremontti tullut ajankohtaiseksi?

Huopakaton saneeraus on vastassa muutaman vuosikymmenen välein. Paljonhan riippuu siitä, millainen katto on, miten hyvin se on tehty, mitä kaikkea katto on matkan varrella ehtinyt kokea ja kuinka sitä on huollettu käyttövuosien kuluessa. Tokihan nykyaikaiset huopakatteet ovat kestävämpiä ja pitkäikäisempiä kuin edellisten sukupolvien vastaavat tuotteet, eli nyt remontoitava katto tulee kestämään todennäköisesti pidempään käytössä kuin vanhemmat katteet. Varsinkin silloin, kun muistat katosta matkan varrella huolehtia hieman. Yleensä huopakattojen kanssa pääsee pitkälle jo sillä, että puhdistaa sitä tarpeen mukaan.

Teetä huopakattoremontti Rautjärvellä meillä, toteutamme kattoja niin rullahuovista kuin palahuopakatteista, eli laattakatteistakin. Katon malli vaikuttaa vain siihen, mikä vesikatetuote on paras valinta, me voimme omasta puolestamme toteuttaa huopakattoremontit Rautjärvellä kaikille kattomalleilla harjakatosta tasakattoon ja mansardikatosta pulpetti- ja satulakattoon.

Remontoimme huopakatot Rautjärvellä niin asuinrakennuksiin kuin piharakennuksiinkin, eli voit toteuttaa kattopalvelumme avulla huopakaton saneerauksen omakotitaloon, mökkiin ja kesämökkiin sekä niiden pihoissa oleviin piharakennuksiin, oli kyseessä sitten saunarakennus, autotalli, autokatos tai jokin muu pihan hyötyrakennus.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt