Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Reisjärvi

Huopakattoremontti Reisjärvi – Konkarimme uusivat bitumikattosi viimeisen päälle taitavasti! Luota laatuun ja asiantuntemukseen, eli tilaa asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai ulkorakennuksen huopakattoremontti Reisjärvelle meiltä.

Vahva asiantuntemus on laadun tae. Lisäksi kaikki asentajamme, kirvesmiehemme ja peltiseppämme ovat huolellisia. Siksi voimme toteuttaa kaikki huopakattoremontit Reisjärvellä ilman huolimattomuusvirheitä.

Monipuolisen kalustomme ja välineistömme ansiosta voimme toteuttaa huopakattoremontit myös saarikohteissa. Katon vaihto onnistuu myös sähköttömässä kohteessa, ja paikkakuntana voi olla myös vaikkapa Haapajärvi, Kinnula, Lestijärvi, Pihtipudas tai Sievi. Aluettamme on koko Pohjois-Pohjanmaa ympäristöineen, mutta tällä kertaa haluamme keskittyä kertomaan huopakattoremonteista Reisjärvellä.

Kilpailukykyinen ja kotitalousvähennyskelpoinen hinta selvitetään alkutarkastuksen perusteella, ja yhteistyökumppaniltamme löytyy rahoitus urakalle. Hyvä nyrkkisääntö on se, että mitä vähemmän kattoremonttiin liittyy alusrakennetöitä (kuten kastuneiden puurakenteiden vaihtamista), sitä edullisemmin katon uusiminen onnistuu. Toki myös katon koolla on vaikutusta huopakattoremontin hintaan, mutta silti kannattaa pyrkiä tilaamaan huopakaton vaihto hyvissä ajoin (eli ennen kattovuotoja ja niistä johtuvia kosteusvaurioita). Vaikka kattoremonttiisi liittyisikin paljon alusrakennetöitä, saat meiltä hyvän tarjouksen, eli otahan yhteyttä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Reisjärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Reisjärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Reisjärven alueella!

Palahuopakattoremontti Reisjärvi – Laattakattoremontti tekee hyvää koko rakennukselle

Palahuopakattoremontti Reisjärvi – Tee hyvä työ koko rakennukselle ja tilaa laattakattoremontti! Laattakattoremontti tarkoittaa vanhojen huopakerrosten purkamista ja uuden bitumipaanukaton asentamista. Tarvittaessa huopakattoremonttiin yhdistetään myös katon alla olevien rakenteiden kunnostus. Kaikki kastuneet materiaalit (olivatpa ne sitten eristeitä tai sisäkattomateriaaleja) pitää uusia huopakattoremontin yhteydessä.

Palahuopakattoremontti Reisjärvellä tekee hyvää koko rakennukselle, koska uusi huopakatto on tiiviimpi ja kestävämpi kuin vanha. Vanha katto voi pettää ja alkaa vuotaa. Kattovuoto voi johtaa kosteusvaurioihin ja jopa sisäilmaongelmiin. Kannattaa siis seurata katon kuntoa ja puuttua kaikkiin muutoksiin, puutteisiin ja vaurioihin. Ammattilaisemme osaavat kertoa, onko parempi aloittaa kattokorjaus vaiko palahuopakattoremontti Reisjärvellä. Me teemme puolestasi kaikki palahuopakattotyöt – myös kattohuollot, joiden avulla laattakaton käyttöikää on mahdollista pidentää. Hyvä esimerkki palahuopakattohuollosta on roskien poisto katolta.

Mikään katto ei kuitenkaan kestä ikuisesti aurinkoa, sammaleita, ilmansaasteita, tuulia, nopeita ulkolämpötilavaihteluita ja muita rasituksia. Muista siis teettää palahuopakattoremontti Reisjärvellä ajoissa – näin pidät yllä koko rakennuksen arvoa ja kuntoa!

Huopakaton uusiminen Reisjärvi – Noheva ammattilainen välttelee hakasia uusiessaan bitumikattoa

Huopakaton uusiminen Reisjärvi – Nohevat ammattilaisemme uusivat bitumikatot varmaotteisesti ja tarkkakätisesti! Pääset helpolla, kun tilaat huopakattoremontin meiltä, sillä teemme kaikki huopakattoremontit avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei tarvitse osallistua edes loppusiivoukseen. Sinun ei myöskään tarvitse olla huolissasi siitä, kuinka huopakaton uusiminen Reisjärvellä etenee, koska katollasi ahkeroivat alan parasta asiantuntemusta edustavat ammattilaiset.

Noheva ammattilainen tietää esimerkiksi sen, että huopakaton uusiminen Reisjärvellä ei onnistu, jos asennustöissä käytetään hakasia. Hakanen nimittäin voi irrota katosta, koska se on liian lyhyt ja hentorakenteinen. Silloin kattoon syntyy vuotavia reikäkohtia. Kun teemme huopakaton uusimista Reisjärvellä, käytämme asianmukaisia ja riittävän pitkiä huopakattonauloja tai ruuveja.

Kaikki huopakattoremonttityössä tarvittavat työvaiheet suoritetaan ammattitaitoisten kattoasiantuntijoidemme toimesta. Ensimmäinen vaihe on vanhan katon purkutyöt, jonka jälkeen tarvittaessa suoritetaan alusrakennetyöt, kuten huonokuntoisten ja lahonneiden aluslaudoitusten sekä muiden puurakenteiden korjaus ja uusiminen. Kastuneiden eristevillojen vaihtotyöt ja muut eristystyöt ovat myös olennainen osa remonttia, mikäli niissä huomautettavaa löytyy. Kattohuopien asennus, ylösnosto- ja läpivientityöt sekä peltisepäntyöt, kuten reunapellitykset ja piipunpellitys, ovat myös osa huopakattoremonttia. Lopuksi suoritetaan vielä kattotuotteiden, kuten vesikourujen, lumiesteiden ja kattotikkaiden asennukset.

Anna meidän todistaa käytännössä kuinka pätevästi huopakatot meillä uusitaan ja tilaa tasakaton, aumakaton, mansardikaton tai vaikkapa satulakaton remontti tästä osoitteesta!

Palahuopakaton uusiminen Reisjärvi – Umpiponttilaudoitus luo hyvän perustan uudelle bitumipaanukatolle

Palahuopakaton uusiminen Reisjärvi – Varmista urakan onnistuminen ja tilaa bitumipaanukattoremontti meiltä! Teemme omakotitalon, autokatoksen, rantasaunan, kesäkeittiön, mummonmökin tai esimerkiksi rantasaunan huopakattoremontin vakaalla ammattitaidolla. Emme riko mitään kirjoitettuja tai kirjoittamattomia sääntöjä, emmekä unohda sinun huopakattoremonttia koskevia toiveitasi.

Palahuopakaton uusiminen Reisjärvellä alkaa kattoremontin suunnittelulla. Kaksi eri kattoremonttia voi poiketa toisistaan hyvinkin paljon. Joskus palahuopakaton uusiminen Reisjärvellä tai jossain muualla tehdään (tarkoituksella!) vain puoliksi, eli uusimme vain harjakaton toisen lappeen. Toisinaan laattakaton uusimiseen liittyy paljon alusrakennetöitä. Kattorakenteiden kimpussa voi kulua aikaa esimerkiksi siksi, että puu on kaatunut katon päälle. Myös lumen paino tai pitkään jatkunut kattovuoto on voinut vaurioittaa katon alla olevia rakenteita.

Kunnostamme umpilaudoituksen ja tarvittaessa myös kattotuolit timanttisella tavalla. Tarvittaessa palahuopakaton uusimiseen Reisjärvellä kuuluu myös kastuneiden eristeiden ja sisäkattomateriaalien vaihto.

Umpiponttilaudoitus on tärkeä. Se tekee katosta tiiviin. Samalla se sitoo koko rakennuksen rakennetta. Huolehdimme siitä, ettei laudoituksessa ole rakoja tai esimerkiksi lahovaurioita!

Huopakattosaneeraus Reisjärvi – Miksi niin monet valitsevat uuden huopakaton?

Huopakattosaneeraus Reisjärvi – Kaikki menee nappiin, kun tilaat huopakaton saneerauksen tästä osoitteesta! Meillä on takanamme useita huopakattoremontteja, mikä tarkoittaa sitä, että teemme tulevat huopakattoremontit varmoin ja kokenein ottein. Ei ole sellaista huopakattosaneerausta Reisjärvellä, mitä emme osaisi toteuttaa, sillä osaamme toimia oikein myös poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Miksi niin monet tilaavat huopakattosaneerauksen Reisjärvelle tai sen naapurikuntiin? Mikä tekee bitumikatosta niin suositun? Huopakatto – mikä tunnetaan myös nimillä bitumikatto, bitumikermikatto, kermikatto, pahvikatto tai paperikatto – on ollut suosiossa 1950-luvulta lähtien. Huopakatto ei varsinaisesti ole huopaa, pahvia tai paperia. Nuo nimitykset liittyvät huopakattojen historiaan. Ensimmäiset huopakatot eivät olleet kovin hyviä nykypäivän bitumikattoihin nähden.

Nykypäivän bitumikatot ovat todella kestäviä, helppohoitoisia, kustannustehokkaita ja tyylikkäitä, joten nyt jos koskaan on hyvä aika tilata uuden huopakaton asennus tai vanhan huopakaton vaihto eli huopakattosaneeraus Reisjärvelle! Ota yhteyttä, niin uuden huopakaton asennus tehdään huippuammattilaisten voimin. Hintaamme kuuluu myös uuden bitumikaton varustelu (kuten sadevesijärjestelmän asennus).

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt