Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Ruka

Huopakattoremontti Ruka, laadukkaat huopakattojen remonttipalvelut pitkällä työkokemuksella kattopalvelustamme. Ensimmäisenä voisi todeta, että palvelumme seudulla ovat hyvin monipuoliset. Remontoimme käytännössä kaiken mallisia kattoja aina katolle parhaita katetuotteita käyttäen, avullamme saat uusittua niin erilaisista pala- kuin rullahuovistakin toteutetut katot. Meillä voit teettää huopakattoremontin Rukalla kaikenlaisiin sesonkiasumiskäytössä oleviin rakennuksiin, oli kyseessä huvila, kesämökki tai muu mökki, remontoimme sen huopakaton kuntoon. Remontoimme huopakattoja myös omakotitaloista sekä saunarakennuksista. Rukalla ja sen ympäristössä voi teettää meillä piharakennustenkin huopakattoremontteja, eli vaikkapa autotallit ja -katokset lukeutuvat palveluidemme piiriin.

Toiminta-aluettamme on sekä Pohjois-Pohjanmaa että Lappi. Ruka on yksi palvelukohteemme mutta remontoimme huopakattoja tällä seudulla muissakin paikoissa, joita ovat mm. Siikalainen, Kuusamo, Käylä ja Vasaraperä sekä Tolva. Meillä voit teettää huopakattoremontit seudulla monenlaisissa sijainneissa tunturista taajamiin, alueella teemme huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Kun huopakattoremontti Rukalla on ajankohtainen, pyydä meiltä tarjous. Laadimme aina remontin kohteena olevalle katolle yksilöidyn tarjouksen eli perehdymme katon tilanteeseen sekä toiveisiisi. Tarjouksen pohjalta tarkistat rahoitusmahdollisuudet ja kotitalousvähennyksetkin helposti.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Rukalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Rukalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Rukan alueella!

Palahuopakattoremontti Ruka – seudun tyylikkäimmät ja parhaat huopapaanukatot ovat meidän remontoimiamme

Palahuopakattoremontti Ruka, kun haluat saada rakennukseesi katon tinkimättä laadusta tai tyylistä niin meiltä saat haluamasi! Palahuopakattoremontti tai muu huopakattoremontti Rukalla sujuu meiltä avaimet käteen -tasoisena palveluna sekä totta kai takuutyönä. Tässä on jo kaksi oikein hyvää syytä teettää työt meillä. Avaimet käteen -palvelu tarkoittaa ihan perinteistä täyden palvelun periaatetta, jolloin sinun vastuullesi jää remontin toteuttamisesta lähinnä tarjouspyynnön tekeminen koko remonttiprosessin käynnistämiseksi. Täyden palvelun kattoremontti voi olla yllättävänkin kustannustehokas tapa toimia, sillä me voimme toimia hyvinkin keskitetysti ja aikataulullisesti tehokkaalla tavalla. Lisäksi meillä on kaikki tarvittavat työvälineet, hyvät suhteet materiaalien toimittajiin jne.

Palahuopakattoremontti Rukalla voikin olla sinulle miellyttävän helppo ja vaivaton toimenpide, kun teetät urakan meillä. Olemme remontoineen paljon huopakattoja eikä palahuopakatto ole millään muotoa vieras kohde, päinvastoin. Olemme jo seonneet laskuissa, montako palahuopakattoa olemme saneeranneet vuosien varrella Rukan seudulla!

Huopakaton uusiminen Ruka, uusi vesikate ja tarvittaessa vaikka kokonaan uusi katto!

Huopakaton uusiminen Ruka, kaikenlaisten kattoremonttien toteuttaminen on leipälajimme. Toteutamme huopakattoremontit rakennuksen tarpeiden mukaan, eli ihan joka kertahan ei saman laajuista remonttityötä tarvitse tehdä. Voisikin sanoa, että toisinaan pääsee vähemmällä, toisinaan ei. On kuitenkin rakennuksen toimintaa ajatellen tärkeää, että kattoa kunnostetaan siinä suhteessa kuin sen kunto sitä vaatii, oli kyseessä osittainen kattoremontti tai täyssaneeraus. Kun teetät huopakaton uusimisen eli huopakattoremontin Rukalla meillä, saat aina osaavat tekijät työlle. Saat aina myös katon kuntoa vastaavan remontin, laadukkaat ja katon mukaan valitut materiaalit, joista keskustelemme kanssasi mielellämme. Kokonaisvaltainen ajattelu kattosi parhaaksi on meillä periaate, josta pidetään kiinni ja tällä tähtäämme korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Omat toiveet kannattaakin tuoda esiin, kun kattoremonttia lähdetään suunnittelemaan. Yleensä ei ole esteitä toteuttaa huopakaton uusiminen Rukalla ja samalla asentaa vaikkapa uusia kattotuotteita tai tehdä eristeremonttiakin.

Huopakattoremontti Rukalla voi olla monessakin mielessä kannattavaa teettää meillä, kattoalan osaavilla ammattilaisilla. Uusimme huopakatot ammattitaidolla ja hyvällä ymmärryksellä, jonka vuosien käytännöntyö kattoremonttien parissa on meille antanut.

Palahuopakaton uusiminen Ruka, uusittu huopapaanukatto näyttää hyvältä ja toimii

Palahuopakaton uusiminen Ruka, huopapaanukaton uusiminen vähentää vuotoriskejä, poistaa sammaleet katolta ja uudistaa mukavasti myös rakennuksen ulkonäköä. Jos katto on vuotanut, siinä on kosteus- ja lahovaurioita tai muita ongelmia niin hoidamme nekin pois päiväjärjestyksestä toteuttamamme huopakattoremontin myötä.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Rukalla käynnistyy tekemästäsi tarjouspyynnöstä ja meidän tekemästämme tarjouksesta. Kun tarjousvaihe on selvä, tilaamme uuden katon tarvikkeet ja teemme muutkin valmistelut, kuten varaamme ajankohtaan tarvittavat välineet, osaavat työntekijät ja muun tarvittavan. Joskus kattoremonttiin liittyy lupa-asioiden hoitamista ja nekin ovat hyvä tässä vaiheessa selvitellä.

Palahuopakaton uusiminen Rukalla pääsee toteutusvaiheeseen sovitun ajankohdan koittaessa. Ensin suojaamme työmaan kaikenlaisten turhien vaurioiden ja sotkujen välttämiseksi. Sitten yleensä puramme katolta kattotuotteet ja vanhan vesikatteen pois. Jos vanha kate voi jäädä katolle niin laitamme sen kuntoon, tavallisempaa kuitenkin on sen poistaminen. Tässä välissä korjaamme katon rakenteita, jos tarvetta. Sitten huopakattoremontti Rukalla pääsee asennusvaiheeseen, jolloin asennamme uudet materiaalit poistettujen tilalle. Huopakattoremontti Rukalla huipentuu loppusiivoukseen ja remonttijätteen oikeaoppiseen kierrättämiseen toimestamme.

Rukan huopakattoremonttien ykkösvaihtoehto on täällä!

Huopakattosaneeraus, puhuttiinpa sitten huopakaton remontoinnista, uusimisesta tai saneeraamisesta tarkoittaa katon tarpeita vastaavassa mittakaavassa tehtävää kattoremonttia. Vähimmässäkin laskussa kattoremontissa laitetaan uusi vesikate, tavallisimmin kattoremontti vaatii kyllä muutakin työtä. Riippuu kuitenkin katon tilanteesta, mitä kaikkea sille täytyy tehdä, mitä materiaaleja vesikatteen lisäksi uusitaan ja poistetaanko vanhaa katetta edes katolta. Ääripääthän ovat suurin piirtein siinä, että pelkkä vesikate uusitaan ja toisaalta siinä, että käytännössä koko katto rakennetaan uudestaan. Tavallisesti huopakattoremontti Rukalla tai sen lähiseudulla on kuitenkin jotain tältä väliltä.

Meillä voit teettää ammattitaidolla toteutetun huopakattoremontin Rukalla erilaisille huopakattotyypeille, oli kyseessä jokin rullahuopa tai sitten palahuopakatto eli laattakatto tai huopapaanukatto, millä nimellä sitä haluaakin kutsua. Käytämme nykyaikaisia ja aina katolle sopivimpia katetuotteita katon uusimisessa. Remontoimme Rukan seudulla kaiken mallisia huopakattoja, eli harjakatot, tasakatot ja satulakatot onnistuvat. Samoin mansardi- ja pulpettikatot. Teemme Rukan seudulla huopakattoremontteja monenlaisiin rakennuksiin, saat meiltä laadukkaasti toteutetut katon saneeraukset omakotitaloon ja kesämökkiin, pihasaunaan tai johonkin piharakennukseen, kuten vaikkapa autotalliin tai autokatokseen.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt