Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Saarijärvi

Huopakattoremontti Saarijärvi – Meiltä tilattu bitumikattoremontti johtaa aina yhtä hyvään lopputulokseen! Kohde voi sijaita kaupungissa, taajamassa, metsätien varrella tai vaikkapa mäen päällä. Toteutamme huopakattoremontit kernaasti myös saarikohteissa. Todettakoon vielä, että koska kattoremonttipalvelumme aluetta on koko Keski-Suomi lähitienoineen päivineen, alueeltamme löytyvät esimerkiksi Kannonkoski, Karstula, Multia, Soini, Pylkönmäki ja Uurainen. Jatketaan sitten varsinaisella aiheellamme, eli aletaan käsitellä huopakattoremontteja Saarijärvellä.

Mikä tekee huopakattoremonteistamme Saarijärvellä niin erinomaisia? Syitä on kaksi, ja ne ovat ammattitaito sekä asiakaslähtöisyys. Ammattitaitomme ei lopu kesken, joten uusimme taidokkaasti kaikenlaiset tasakatot, mansardikatot, pulpettikatot ja satulakatot. Osaamme puuttua myös lahovaurioihin tai katolle kaatuneen puun aiheuttamiin kattotuolivaurioihin. Luonnollisestikin osaamme korjata myös yläpohjan tuuletusongelmat.

Asiakaslähtöisyys näkyy muun muassa siinä, että otamme huomioon asiakkaan kaikki toiveet, emmekä veloita liikaa huopakattoremonteista Saarijärvellä. Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä vertailukelpoinen tarjous omakotitalon, piharakennuksen tai kesämökin bitumikattoremontista! Avaimet käteen -periaatteella toteutettavan kermikattoremontin voi maksaa yhteistyökumppaniltamme haettavalla rahoituksella. Huomaathan myös mahdollisuuden kotitalousvähennykseen.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Saarijärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Saarijärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Saarijärven alueella!

Palahuopakattoremontti Saarijärvi – Laattakatto sopii moneen rakennukseen

Palahuopakattoremontti Saarijärvi – Uusimme laattakattosi sen ansaitsemalla tavalla! Laattakatot ovat kaikista suosituimpia kattoja Suomessa. Suomalaiset rakastavat suuresti huopakattojaan, mistä kertoo esimerkiksi erilaisten nimitysten paljous: bitumikatto, bitumikermikatto, huopakate, kermikatto, paanukatto, laattakatto, pahvikatto, paperikatto… Huopakatoista onkin helppo pitää niiden monien hyvien ominaisuuksien tähden.

Kun on aika teettää huopakattoremontti, tee palvelus itsellesi ja rakennuksellesi ja tilaa huopakattoremontti tästä osoitteesta. Me teemme huopa- ja palahuopakattoremontit Saarijärvellä prikulleen oikealla tavalla. Tämä tarkoittaa huolettomia vuosia uuden katon alla. Seuraavaan palahuopakattoremonttiin Saarijärvellä on piiiitkä aika.

Yksi niistä syistä, joiden takia niin monet harkitsevat palahuopakattoremonttia Saarijärvellä tai sen naapurikunnissa, on laattakaton monikäyttöisyys. Laattakatto sopii esimerkiksi saunamökkiin, autokatokseen, pihavarastoon, huvimajaan, leikkimökkiin, omakotitaloon tai talliin… kunhan katto on tarpeeksi kalteva. Kattokulman on oltava vähintään 1:5, jotta palahuopakaton asentaminen tai uusiminen on järkevää. Tätä loivemmille katoille voimme asentaa pintarullahuopakatteen. Se asennetaan hitsaamalla ja sen alle tulee kaksi kerrosta pohjahuopaa. Näin voimme taata sen kyvyn pitää vettä säällä kuin säällä.

Huopakaton uusiminen Saarijärvi – Suomen parhaat huopakaton tekijät palveluksessasi

Huopakaton uusiminen Saarijärvi – Kun tilaat bitumikaton vaihdon meiltä, mikään työvaihe ei mene metsään! Tiimimme muodostuu Suomen parhaista huopakaton tekijöistä (asentajista, peltisepistä ja kirvesmiehistä), joten huopakattoremontti kuin huopakattoremontti tulee onnistumaan täyden kympin arvoisesti.

Tiesithän, että huopakaton uusiminen Saarijärvellä suoritetaan aina avaimet käteen -periaatteella? Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse alkaa purkaa, mitoittaa, ruuvata, puhdistaa tai kuljettaa yhtään mitään. Teemme puolestasi kaiken, mitä huopakaton uusiminen Saarijärvellä sillä kertaa sattuu pitämään sisällään.

Työvaiheita, joita esimerkiksi omakotitalon huopakaton uusiminen Saarijärvellä saattaa sisältää, ovat pihan suojaus, purkutyöt, alusrakennetyöt, eristystyöt, kirvesmiestyöt, läpivientityöt, kattohuopien asennustyöt, piipunpellitystyöt ja loppusiivous. Tarkempi tieto työvaiheista ja toimenpiteistä saadaan alkutarkastuksen jälkeen. Ennen alkutarkastusta ei näet ole mielekästä alkaa suunnitella saati hinnoitella bitumikaton vaihtoa. Jokainen kattoremontti on erilainen, joten aivan ensimmäiseksi haluamme tulla tarkastamaan ja arvioimaan huopakattoremonttikohteen.

Samalla kartoitamme mahdolliset kosteusvauriot, kuten lahovauriot. Lahon vaurioittamien puuosien vaihtaminen on tuiki tarpeellinen osa niin ulkorakennuksen kuin asuinrakennuksenkin huopakattoremonttia.

Palahuopakaton uusiminen Saarijärvi – Monet syyt voivat johtaa laattakaton vaihtoon

Palahuopakaton uusiminen Saarijärvi – Uusimme laattakattosi timanttisella tavalla urakan takana olevista syistä riippumatta! Yleinen syy tilata kesämökin, ulkorakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontti on halu välttyä kosteusvaurioilta. Se onkin mitä mainioin syy palahuopakaton uusimiselle Saarijärvellä, sillä kosteusvahinkojen korjaaminen ei ole ihan ilmaista. Jos sinunkin laattakatollasi alkaa jo olla ikää, ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous huopakattoremontista! Sen jälkeen voit taas luottaa kattosi tiiviyteen ja kattorakenteiden kuivuuteen.

Saatat tarvita palahuopakaton uusimista Saarijärvellä myös erityisen pahojen myrskyvaurioiden takia. Ehkä tuuli on repinyt kattoa tai kaatanut sen päälle puun? Me osaamme laittaa kaiken kuntoon.

Kenties kattovuoto on jo täyttä totta ja katon alta löytyy lahovaurioita? Ehkä sisällä haisee ummehtuneelle? Kenties sisäkatto on tummunut ja siitä putoilee vesipisaroita? Ota heti yhteyttä jättääksesi palahuopakaton uusimisen Saarijärvellä meidän vastuullemme.

Eräs syy laattakaton vaihtoon on vaihtelunhalu. Laattakattoa ei voi maalata eriväriseksi, joten värin vaihtaminen edellyttää katon uusimista. Syy voi liittyä myös haluun nostaa kiinteistön arvoa.

Huopakaton asennus Saarijärvi – Asennustyöt kysyvät asiantuntemusta

Huopakaton asennus Saarijärvi – Asiantuntemustamme tarvitaan bitumikattoja asennettaessa! On tärkeää varmistaa, että huopakaton asennus Saarijärvellä etenee asianmukaisella tavalla, koska katon on tarkoitus kestää vuosikymmenten ajan. Asennusvirheet voivat lyhentää merkittävästi huopakaton käyttöikää. Ne voivat myös johtaa korjaustarpeisiin ja -kustannuksiin, joita ei olisi tarvittu, jos huopakaton asennus Saarijärvellä olisi tehty kerralla oikein.

Kun siis tilaat huopakattoremontin tai uudiskohteen huopakaton asennuksen Saarijärvelle meiltä, vältyt asennusvirheiltä ja muilta ongelmilta. Käytetään kuitenkin muutama rivi sen selvittämiseen, millaisia virheitä huopakattoremontin aikana voi syntyä.

Yksi tyypillisimmistä asennusvirheistä on liian lyhyiden huopakattonaulojen (tai mikä vielä pahempaa: hakasten) käyttäminen. Liian lyhyet ja/tai hentorakenteiset kiinnikkeet voivat pumppautua pois paikoiltaan. Sekin on paha, jos kiinnikkeitä ei käytetä lainkaan. Pelkkiin liimapintoihin ei voi luottaa, sillä liima voi pettää auringon lämmittäessä kattoa.

Muita yleisiä virheitä ovat läpivientien ylösnostojen tekemättä jättäminen ja savupiipun pellityksen unohtaminen. Alushuopaakaan ei saisi unohtaa. Uutta alushuopaa tarvitaan sekä huopakatteen että palahuopakatteen alle. Virheitä syntyy kattotuotteitakin asennettaessa ja mitoitettaessa.

Huopakattosaneeraus Saarijärvi – Aluslaudoitus tai katelevytys laitetaan kuntoon ensimmäisten joukossa 

Huopakattosaneeraus Saarijärvi – Muistamme laittaa kaiken kuntoon molemmin puolin huopakatetta! Pyydä hyvä tarjous kesämökin, saunamökin, omakotitalon tai esimerkiksi autokatoksen huopakattoremontista tältä kattoremonttipalvelulta – näin varmistat sen, että uudesta harjakatosta, pulpettikatosta, mansardikatosta tai esimerkiksi tasakatosta tulee sellainen kuin pitääkin.

Huopakattoremontti ei tarkoita vain pintahuovan uusimista, vaikka sekin on tärkeä osa huopakattosaneerausta Saarijärvellä. Urakan aikana tulee laittaa kuntoon myös kattorakenteet, jos niissä on joitain ongelmia. Useimmat huopakattosaneeraukset Saarijärvellä aloitetaan purkamalla vanha huopakatto. Kun kaikki tuotteet on purettu, tarkastamme aluslaudoituksen ehjyyden. Umpiponttilaudoituksessa ei saa olla sen paremmin rakoja kuin kastuneita tai lahon vaurioittamia kohtiakaan. Tarvittaessa uusimme aluslaudoituksen osittain tai kokonaan. Aukkoihin voidaan puuttua myös asentamalla raakaponttilaudoituksen päälle uusi katevanerointi tai OSB-kattolevytys.

Toki huopakerrosten alla voi olla myös katelevytys. Laitamme senkin kuntoon tehdessämme huopakattosaneerausta Saarijärvellä. Vasta sitten on aika asentaa uusi pohjahuopa, uusi pintahuopa ja uudet kattotuotteet.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt