Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Satakunta

Huopakattoremontti Satakunta – Saamme kattosi uusittua suorastaan käden käänteessä! Huopakattoremontti Satakunnassa on juuri sellainen työ, missä olemme erittäin taitavia. Kokeneilta ja varmakätisiltä ammattilaisilta ei mene kauaa huopakaton purkamiseen ja uusimiseen. Vaikka urakka etenee ripeästi, missään vaiheessa ei hosuta, sillä sellainen voisi olla tuhoisaa lopputuloksen kannalta.

Huopakattoremonttimme Satakunnassa oikeuttavat kotitalousvähennyksen hakemiseen. Tarvittaessa voit hakea myös rahoitusta, millä maksaa huopakattoremontti Satakunnassa. Yksi vaihtoehto rahoituksen myöntäjäksi on tunnettu yhteistyökumppanimme.

Koska aluettamme on koko Satakunta, bitumikattoremontti on tilattavissa sellaisille paikkakunnille kuin Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä ja Ulvila. Huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa.

Alueeseen kuuluvat myös entiset kunnat Ahlainen, Hinnerjoki, Honkajoki, Honkilahti, Kauvatsa, Kiukainen, Kodisjoki, Kullaa, Köyliö, Lappi, Lavia, Luvia, Noormarkku, Porin maalaiskunta, Rauman maalaiskunta ja Vampula.

Satakuntaan kuuluivat aiemmin myös Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kihniö, Mouhijärvi, Parkano, Viljakkala, Kiikoinen, Suodenniemi, Vammala, Äetsä ja Punkalaidun. Ne kuuluvat edelleen alueeseen, jolla uusimme bitumikattoja.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Satakunnassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Satakunnassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Satakunnan alueella!

Palahuopakattoremontti Satakunta – Sammaleinen katto? Kattotiimimme hoitaa homman kotiin

Palahuopakattoremontti Satakunta – Salli kokeneiden ammattilaistemme tehdä kaikki huopakattotyöt! Taitavat ja luotettavat ammattilaisemme tekevät puolestasi kattohuollot, kattokorjaukset ja huopakattoremontit. Huopakattoremontti on edessä vain harvoin, jos katosta pidetään huolta. Muistathan esimerkiksi pitää katon puhtaana, sillä likainen katto suorastaan kutsuu sammaleita.

Sammaleet ovat katon surma, koska ne sitovat paljon kosteutta, ja koska niiden juuret tahtovat ängetä aina vain syvemmälle. Sammaleinen katto voi kulua nopeammin kuin sammaleeton, eli tiedossa voi olla ennenaikainen palahuopakattoremontti Satakunnassa.

Mikä siis neuvoksi? Jos katto on jo kauttaaltaan kulunut ja heikkokuntoinen, pyydä tarjous palahuopakattoremontista Satakunnassa. Puramme vanhan katon ja teemme mahdollisesti tarvitut alusrakennetyöt. Sitten asennamme uuden laattakaton ja varustelemme sen asianmukaisella tavalla.

Mikäli kattosi on pelastettavissa kattohuollolla (kuten sammaleiden poistolla) ja/tai kattokorjauksella, teemme työtä käskettyä. Huolellisen tehdyn kattourakan myötä omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen laattakatto voi saada lisää käyttöikää.

Otahan yhteyttä ja anna meidän hoitaa homma kotiin, olipa kyse sitten kattohuollosta tai palahuopakattoremontista Satakunnassa!

Huopakaton uusiminen Satakunta – Tieto lisää tuskaa? Ei: se lisää kattoremontin onnistumismahdollisuuksia

Huopakaton uusiminen Satakunta – Tältä kattoremonttipalvelulta löytyy kaikki se tietotaito, mitä bitumikaton uusiminen edellyttää! Lienet kuullut sanottavan, että tieto lisää tuska. Asian laita voikin olla näin joissain yhteyksissä. Huopakattoremontit ovat toista maata. Mitä enemmän asentajilla, peltisepillä ja kirvesmiehillä on tietoa huopakattoremonteista ja huopakattojen erityispiirteistä, sitä paremmin ja kivuttomammin huopakaton uusiminen Satakunnassa sujuu!

Mitä tarkoitetaan sillä, että huopakaton uusiminen Satakunnassa sujuu kivuttomasti? Tällä tarkoitamme ennen kaikkea sitä, että luvassa on kaikin puolin stressitön ja huoleton urakka. Voit luottaa siihen, että pidämme kiinni sovitusta – ja siihen, että tiedämme, mitä tehdä. Lisäksi viittaamme siihen, että huolehdimme kaikkien osapuolien turvallisuudesta esimerkiksi asianmukaisten työturvallisuustuotteiden avulla.

Summa summarum: tilaa omakotitalon, mökin (kuten rantamökin tai mummonmökin) tai piharakennuksen huopakaton uusiminen Satakuntaan meiltä, niin katon vaihto onnistuu takuuvarmasti. Teemme puolestasi kaikki bitumikaton vaihdon osa-alueet, ja koska osoitamme joka käänteessä vankkumatonta ammattitaitoa, lopputulos on aina kerrassaan upea.

Palahuopakaton uusiminen Satakunta – Bitumipaanukaton uusiminen tekee poikaa koko rakennukselle

Palahuopakaton uusiminen Satakunta – Laattakaton vaihto on paras ratkaisu moneen tilanteeseen, ja me olemme paras vaihtoehto urakan toteuttajaksi! Huopakattoremontti tepsii katon kaikkiin pulmiin, sillä huopakattoremontin aikana puretaan ja uusitaan kaikki ongelmia aiheuttaneet rakenteet ja rakennelmat. Esimerkiksi lahot alus- ja otsalaudat pitää poistaa. Muussa tapauksessa lahovauriot leviäisivät rakenteesta toiseen. Myös märät eristeet ovat ongelma. Homevaurioiden estämiseksi palahuopakaton uusiminen Satakunnassa voi sisältää myös eristeiden uusimisen.

Kun palahuopakaton uusiminen Satakunnassa on ohi, kaikki on kunnossa molemmin puolin kattoa. Ensinnäkin, vesikatto on täysin ehjä ja tiivis. Se on varusteltu kaikilla asianmukaisilla kattovarusteilla, kuten kattoturvatuotteilla, sadevesijärjestelmällä, kattoluukulla ja ilmanvaihtoputkilla.

Toisekseen, kaikki on kunnossa aina myös katon alla. Laadukkaiden palahuopien alta löytyy tasokas alushuopa. Se on kiinnitetty raakaponttilaudoitukseen, missä ei ole rakoja tai kastuneita kohtia. Palahuopakaton asennuksessa on käytetty riittävän pitkiä ja säänkestäviä huopanauloja. Hakasien käyttö ei kuulu tapohimme. Tekemämme palahuopakaton uusiminen Satakunnassa tekee poikaa koko rakennukselle, saahan se luotettavan suojan säiltä!

Huopakattosaneeraus Satakunta – Bitumikattosaneeraus on kova sana (ja meiltä löydät kovimmat tekijät)

Huopakattosaneeraus Satakunta – Ammattitaito on kova tekijä työmaalla! Tilaa huopakattosaneeraus Satakuntaan meiltä, niin huopakattoremonttisi tehdään kovin tekijöiden toimesta. Me uusimme taitavasti myös ne katot, joiden alla olevat rakenteet ovat poikkeuksellisen huonossa kunnossa. Huopakattosaneeraus Satakunnassa on kova sana, sillä se voi pelastaa koko rakennuksen ehkäisemällä kosteusvauriot (tai jopa katon romahtamisen).

Huopakattoremontin hinta sisältää myös loppusiivouksen. Keräämme kaikki purku- ja rakennusjätteet talteen viedäksemme ne jäteasemalle. Käytöstä poistettu kattohuopa murskataan, jotta sitä voitaisiin hyödyntää uuden asfaltin raaka-aineena. Jäteasema ottaa vastaan bitumikattohuoparullia sekä kattohuovan palasia kaikissa palakoissa. 1930–80-luvuilta peräisin oleva kattohuopa otetaan vastaan asbestijätteenä, ellei siitä ole tehty asbestikartoitusta, mikä osoittaa, ettei huovassa ole asbestia.

Huopakattosaneeraus Satakunnassa tuottanee myös puujätettä. Sekin viedään jätteidenkäsittelyalueelle, missä se lajitellaan, välivarastoidaan ja haketetaan. Aikanaan se kuljetettaneen polttolaitokseen, missä se voidaan hyödyntää energiana. Jäteasemille viety puujäte lajitellaan usein puhtaaseen puuhun ja purkupuuhun. Ei haittaa, vaikka puuosat olisivat lahon vaurioittamia.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt