Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Sotkamo

Huopakattoremontti Sotkamo – Kattoremonttipalvelumme ei mene siitä, missä aita on matalin! Me näemme mielellämme vaivaa, jotta saat rakennukseesi upean huopakaton. Rakennus voi olla omakotitalo, kesämökki, autotalli, autokatos tai vaikka saunarakennus.

Upeudella tarkoitamme sekä katon kuntoa että sen ulkonäköä. Uusi katto näyttää hyvältä, mutta tarvitset huopakattoremonttia Sotkamossa myös siksi, ettei vanhaan kattoon voi luottaa samalla tavalla kuin uuteen. Mitä vanhempi huopakatto, sitä helpommin sen vuotaa, ja huopakattovuoto voi johtaa kosteusvaurioihin.

Tilaa huopakattoremontti Sotkamoon ennen kuin vanha katto on liian huonossa kunnossa. Me teemme huopakattoremontin Sotkamossa avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme puolestasi aivan kaiken – myös mahdollisten kosteusvaurioiden kunnostuksen. Hinta on varsin kohtuullinen, kun ottaa huomioon sen, että luvassa on korkealla tietotaidolla toteutettu palvelukokonaisuus. Kokonaisuuden voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen.

Huopakattoremontit sujuvat meiltä myös saarikohteissa, ja uusimme katot myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi ja Sonkajärvi. Alueemme on todella laaja! Yksi hyvä nyrkkisääntö on se, että aluettamme on koko Kainuu.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Sotkamossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Sotkamossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Sotkamon alueella!

Palahuopakattoremontti Sotkamo – Kattoremonttipalvelumme on auttaa kaikissa palahuopakattoasioissa

Palahuopakattoremontti Sotkamo – Kattoremonttipalvelumme on valmiina auttamaan kaikissa palahuopakattoasioissa! Kun ollaan uusimassa palahuopakattoa, tällaisia palahuopakattoasioita on paljon. Tämä ei kuitenkaan meitä pelota. Teemme timanttisella ammattitaidolla kaiken, mitä huopakattoremontti edellyttää. Kun asialla ovat kattokonkarimme, huopakattoremontti onnistuu varmasti. Pian sinulla on juuri sellainen palahuopakatto kuin toivoitkin!

Palahuopakattoremontti Sotkamossa tehdään yleensä niin, että ensin vanha katto puretaan pois tieltä. Sitten teemme tarvittavat kunnostukset. Seuraavaksi alkaa uuden palahuopakaton asentaminen. Uusi laattakatto viimeistellään kaikilla tarpeellisilla läpivienneillä ja kattoturvatuotteilla. Palahuopakattoremonttiin Sotkamossa kuuluu myös sadevesijärjestelmän asentaminen. Tasakatolle asentaisimme kattokaivot. Koska palahuopia ei voida asentaa tasakatolle, kyseessä on aina jokin kaltevampi katto, jonka räystäille asennamme vesikourut. Vesikourut saavat kavereikseen alastuloputket.

Me olemme apunasi silloinkin, kun kyseessä ei ole palahuopakattoremontti Sotkamossa, vaan esimerkiksi katon huolto tai paikkaus. Palahuopakattoa on hyvä huoltaa säännöllisesti. Näin se voi kestää mahdollisimman pitkään. Kaikkia vaurioita ei aina voi välttää. Silloin tarvitaan asiantuntevaa kattokorjausta. Tilaa meiltä vaikkapa palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaus.

Huopakaton uusiminen Sotkamo – Kokeneilta huopakateammattilaisiltamme sujuu minkä tahansa bitumikaton uusiminen

Huopakaton uusiminen Sotkamo – Tältä kattoremonttipalvelulta ei puutu kokemusta, joten kattourakkamme sujuvat ensiluokkaisella tavalla! Huopakateammattilaisiltamme voi tilata minkä tahansa katon uusimisen. Ota yhteyttä, olipa rakennuksessasi sitten tiivissaumakatto, palahuopakatto tai vaikka kolmiorimahuopakatto. Toteutamme huopakattoremontin juuri niin kuin se kuuluu toteuttaa.

Huopakattoremontti alkaa yleensä vanhan katon purkamisella, mutta tietyissä tilanteissa huopakaton uusiminen Sotkamossa voidaan toteuttaa purkamatta vanhaa kattoa. Jotta huopakaton uusiminen Sotkamossa voitaisiin tehdä näin, on vanhan katon rakenteineen oltava vielä hyvässä kunnossa.

Jos kattorakenteet ovat huonokuntoisia, huopakaton uusimiseen Sotkamossa on varattava hieman normaalia enemmän aikaa. Uutta kattoa ei kannata asentaa lahojen tai muutoin huonokuntoisten kattorakenteiden varaan. Voit luottaa siihen, että ammattilaisemme laittavat kaiken kuntoon.

Uusittava katto voi olla tasakatto, mansardikatto, harjakatto tai vaikkapa pulpettikatto. Katon kokokaan ei ole este ottaa yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun. Meillä on tarpeeksi käsipareja isonkin katon uusimiseen tavoiteajassa. Hoidamme puolestasi myös uuden bitumikaton varustelun, lopputarkastuksen sekä loppusiivouksen.

Palahuopakaton uusiminen Sotkamo – Kun laattakattosi kaipaa uusimista, ota yhteyttä ammattitaitoisiin tekijöihimme

Palahuopakaton uusiminen Sotkamo – Ota yhteyttä ammattitaitoisiin tekijöihimme, kun kaipaat laattakaton uusimista! Huopakattoremonttia ei kannata lykätä liikaa, sillä rakennuksesi tarvitsee hyvän suojan kosteutta vastaan. Mitä vanhempi laattakatto, sitä todennäköisemmin se voi vuotaa. Sanotaankin, että on parempi tilata huopakattoremontti pikkuisen liian aikaisin kuin vähän liian myöhään. Kun alkaa olla aika aloittaa palahuopakaton uusiminen Sotkamossa, ota yhteyttä meihin ja pyydä hyvä tarjous palahuopakattoremontista. Me teemme kaiken juuri sillä tavalla kuin pitkän linjan palahuopakattoammattilaisilta voi odottaakin.

Ota yhteyttä huippuosaajiimme myös silloin, jos palahuopakaton uusimiseen Sotkamossa pitää liittää kosteusvaurioiden kunnostustöitä. Kosteusvaurioiden kunnostaminen vaikuttaa väistämättä siihen, kauanko palahuopakaton uusiminen Sotkamossa kestää. Lahovaurioiden kunnostaminen tai esimerkiksi homeisten eristeiden vaihtaminen vaikuttaa myös palahuopakattoremontin hintaan. Voit kuitenkin odottaa saavasi kerrassaan järkevän tarjouksen palahuopakattosi uusimisesta avaimet käteen -periaatteella. Olet varmasti tyytyväinen myös siihen, kauanko katon uusiminen kestää, sillä me toimitamme paikan päälle tarpeellisen määrän aikaansaavia ja asiantuntevia ammattilaisia.

Huopakaton asennus Sotkamo – Ota yhteyttä aina, kun haluat kaiken menevän putkeen!

Huopakaton asennus Sotkamo – Harjaantuneet kattoammattilaisemme ovat palveluksessasi! Ota yhteyttä aina, kun haluat huopakattourakan menevän putkeen. Me teemme puolestasi kattohuollot, kattokorjaukset ja huopakattoremontit. Huopakattoremonttihan on kokonaisuus, mihin kuuluu aina monia työvaiheita. Kyse ei siis ole pelkästään uuden huopakaton asennuksesta Sotkamossa.

Se, mitä kaikkea taidokkaiden bitumikattoammattilaistemme pitää tehdä ennen kuin on aika aloittaa uuden huopakaton asennus Sotkamossa, vaihtelee paljon. Siksi jokainen huopakattoremontti aloitetaan kartoittamalla omakotitalon tai esimerkiksi mökin huopakaton tarpeet. Selvitämme myös se, millaisia tarpeita ja toiveita asiakkaalla on. Asiakaslähtöisyys on meille tärkeä asia!

Urakka ei ole ohi vielä sittenkään, kun uuden huopakaton asennus Sotkamossa on tehty. Seuraavaksi asennamme uudelle tasa- tai esimerkiksi satulakatolle kaikki varusteet, joita tarvitaan, jotta kattosi olisi mahdollisimman toimiva ja turvallinen. Sitten on aika tehdä lopputarkastus. Hoidamme puolestasi myöskin purku- ja rakennusjätteiden keräämisen sekä toimittamisen jäteasemalle. Luvassa on siis avaimet käteen -periaatteella tehtävä palvelukokonaisuus!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt