Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Toholampi

Huopakattoremontti Toholampi – Saat rahoillesi parasta vastinetta, kun tilaat bitumikattoremonttisi meiltä! Teemme kesämökkien, omakotitalojen ja ulkorakennusten huopakattoremontit Toholammilla erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella ja vieläpä varsin ripeästi, joten kannattaa laittaa nimi mieleen, vaikka kattoa ei olisi ihan vielä aika uusia. Saatat kuitenkin tarvita lumenpudotusta tai vaikkapa myrskyvaurioiden paikkausta. Nekin kuuluvat palveluvalikoimaamme, joten kannattaa olla yhteydessä, vaikka huopakattoremontti Toholammilla olisi edessä vasta jonkin ajan päästä.

Kattohuollot ja -korjaukset saavat bitumikaton kestämään, mutta jossain vaiheessa vanha ja kulunut katto kannattaa korvata uudella. Huopakattoremonttisi Toholammilla voidaan yhdistää monia tarpeellisia toimenpiteitä, kuten yläpohjan lisälämmöneristys, piipun pellitys, sadevesijärjestelmän asennus tai otsalautojen uusiminen. Teemme kaiken puolestasi hyvin kohtuullisella hinnalla. Töiden osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä, ja mainittakoon tässä myös yhteistyökumppaniltamme haettavissa oleva rahoitus.

Meillä on sellainen kalusto, että voimme toteuttaa huopakattoremontit myös saarikohteissa. Alueemme ei rajoitu Toholammiin, eli voit tilata huopakaton vaihdon myös sellaisille paikkakunnille kuin Kannus, Kokkola, Lestijärvi, Sievi tai vaikkapa Halsua. Aluettamme on itse asiassa koko Keski-Pohjanmaa sekä sen ympäristö.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Toholammilla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Toholammilla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Toholammin alueella!

Palahuopakattoremontti Toholampi – Kunnostamme umpiponttilaudoituksenkin

Palahuopakattoremontti Toholampi – Tiimimme toteuttaa bitumipaanukattoremontin avaimet käteen -periaatteella! Pääset siis erityisen helpolla, kun tilaat huvilan, rantamökin, hevostallin, autokatoksen tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontin meiltä. Suunnittelemme huopakattoremonttisi pian sen jälkeen kun olet ottanut yhteyttä. Tässä vaiheessa selviää myös se, kuinka paljon palahuopakattoremontti Toholammilla maksaa.

Hinnoittelemme palahuopakattoremonttisi Toholammilla muun muassa sen perusteella, kuinka paljon alusrakennetöitä rakennuksesi laattakaton vaihto edellyttää. Alusrakennetöitä ei voi ikinä sivuuttaa!

Tarvittaessa kunnostamme esimerkiksi umpiponttilaudoituksen. Kun kaikki tuotteet on purettu esimerkiksi omakotitalon katolta, tarkastamme aluslaudoituksen ehjyyden. Umpiponttilaudoituksessa ei saa olla rakoja tai kastuneita/lahon vaurioittamia kohtia. Kaikki huopakattonaulat pitää saada kiinnittymään, joten aukot ovat ehdoton nou nou. Kastuneet kohdat voivat lahota, ja lahovauriot heikentävät puurakenteita.

Uusimme kaikki kastuneet tai lahot aluslaudat. Pelkkiin rakoihin voidaan puuttua asentamalla aluslaudoituksen päälle uusi OSB-kattolevytys tai katevanerointi. Katelevytyksen paksuus valitaan kattotuolijaotuksen perusteella, jotta levy ei ala joustaa liikaa. Tarvittaessa yhdistämme palahuopakattoremonttiin Toholammilla myös kastuneiden villaeristeiden ja sisäkattomateriaalien uusimisen.

Huopakaton uusiminen Toholampi – Uusi alushuopa peittoaa vanhan 

Huopakaton uusiminen Toholampi – Täsmälliset ammattilaisemme malttavat keskittyä bitumikattoremontin jokaiseen vaiheeseen! Yksi esimerkki huopakattoremontin työvaiheista on uuden pohjahuovan asennus. Jos kyseessä on oikein loivan katon huopakattoremontti (tai tasakattoremontti), pohjahuopia asennetaan kaksin kappalein.

Aluspohjarullahuopakate asennetaan umpiponttilaudoituksen tarkastamisen ja mahdollisen kunnostamisen jälkeen. Huopakaton uusiminen Toholammilla sisältää aina alushuovan uusimisen, koska vanha alushuopa on kelvoton siinä olevien reikien takia. Reiät ovat syntyneet vanhan huopakaton kiinnikkeistä.

Alushuovan asennus kuuluu huopakaton uusimiseen Toholammilla (tai missä tahansa muuallakin) juuri sen takia, että se voisi toimia suojakerroksena, jos pintahuopa vaikkapa reikiintyisi alkaen vuotaa. Reikiä täynnä oleva pohjahuopa ei toimisi tällaisessa tilanteessa odotetusti.

Loivilla katoilla alimmainen alushuopa kiinnitetään raakaponttilaudoitukseen tai katelevytykseen erillisillä ruuvialuslevykiinnikkeillä. On hyvä, että huopaa kiinni pitävä pinta-ala on huopakattonaulan kantaa suurempi. Näin varmistetaan se, että huopa pysyy paikoillaan myös myrskytuulen riehuessa.

Tiedämme kaikki muutkin konstit, joilla uudesta huopakatosta tehdään kestävä ja tiivis. Otahan yhteyttä ja tilaa huopakaton uusiminen Toholammille!

Palahuopakaton uusiminen Toholampi – Asentamamme laattakatto ei hevillä hajoa

Palahuopakaton uusiminen Toholampi – Aikaansaavat ammattilaisemme asentavat uuden laattakaton jetsulleen oikealla tavalla! Mitä huolellisemmin huopakattoremontti tehdään, sen parempi – ja meidän asentajiltamme ei huolellisuutta puutu! Huopakattoremontin päätteeksi sinulla on katto, mikä ei hevillä hajoa. Niin se vain on, että asian (tässä tapauksessa palahuopakaton uusimisen Toholammilla) voi tehdä joko kunnolla – tai uudelleen.

Palahuopakaton uusiminen Toholammilla on tilaisuus uudistaa koko rakennuksen ilmettä. Palahuopakatetta on tarjolla monissa eri muodoissa ja väreissä. Voimme asentaa katollesi esimerkiksi suorakulmaisia, kuusikulmaisia tai XL-kokoisia huopalaattoja. Värivalikoima ulottuu mustan, harmaan ja ruskean sävyistä punaisen, vihreän ja sinisen sävyihin. Palahuopakaton uusiminen Toholammilla voidaan viimeistellä kattoturvatuotteilla ja sadevesijärjestelmällä, joiden värit on valittu esimerkiksi katon värin perusteella.

Kun tiedämme, millaiset huopalaatat ja kattovarusteet haluat, voimme aloittaa kattourakan. Asennamme huopalaatat tähän tarkoitetuilla kiinnikkeillä. Emme valitse hakasia, koska ne voivat pumppautua pois paikoiltaan. Silloin kattoon jää reikä, mikä johtanee kattovuotoon.

Varmista virheetön ja erittäin kestävä lopputulos, eli tilaa palahuopakaton uusiminen tästä osoitteesta!

Huopakattosaneeraus Toholampi – Kattokonkarimme ovat oman alansa erityisasiantuntijoita

Huopakattosaneeraus Toholampi – Kattoremonttipalvelumme ammattilaiset ovat alansa erityisasiantuntijoita! Voit siis tilata huopakattoremonttisi meiltä huolettomin mielin. Teemme asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai piharakennuksen huopakattoremontin täyden palvelun pakettina, eli sinun ei tarvitse kantaa huolta mistään yksityiskohdasta sen jälkeen, kun olet jättänyt huopakattosaneerauksesi Toholammilla meidän vastuullemme.

Kattokonkarimme osaavat valita oikeanlaiset huopanaulat tai ruuvit, eivätkä he luota pelkkiin liimareunoihin uutta huopakattoa asentaessaan. He muistavat myös räystästippapeltilistoitusten merkityksen. Räystästippapeltilistoitukset tulee asentaa alushuovan päälle sivu- ja päätyräystäälle, koska huopaa ei saa taivuttaa väkisin liian jyrkkään kulmaan, jotta se ei vaurioidu.

Huopakattosaneeraukseesi Toholammilla voi kuulua myös läpivientien asennus. Suoritamme läpivientien ylösnostot rullahuovasta leikatuilla erilliskappaleilla. Toimimme näin myös seinäliittymän tai ylempänä olevan ulkoreunan kohdalla.

Huopakattosaneeraus Toholammilla ei ole onnistunut, jos huopanaulaukset tai ruuvialuslevykiinnikkeet ovat näkyvissä. Me osaamme hoitaa homman niin, että ne jäävät seuraavan sauman alle piiloon. Hallitsemme kaikki muutkin yksityiskohdat, joten tilaa esimerkiksi mökin huopakattosaneeraus Toholammille tästä osoitteesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt