Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Tyrnävä

Huopakattoremontti Tyrnävä – Bitumikattoremonttiemme aikana huomioidaan sekä kokonaisuus että yksityiskohdat! Näin toimimalla varmistamme sen, että omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontti Tyrnävällä johtaa parhaaseen lopputulokseen.

Paras lopputulos tarkoittaa oikealla tavalla asennettua ja siksi erittäin tiivistä ja kestävää huopakattoa. Kun teemme huopakattoremonttia Tyrnävällä, korjaamme kaiken, mikä pitää korjata. Jos jotain ei voi tai kannata korjata, uusimme sen. Kunnostettavien asioiden listalla voivat olla esimerkiksi umpiponttilaudoitus, kastuneet sisäkattomateriaalit, savupiippu ja sadevesijärjestelmä. Urakka voidaan viimeistellä vaikkapa uusilla kattoläpivienneillä.

Se, mitä kaikkea juuri sinun huopakattoremonttisi Tyrnävällä sisältää, selvitetään alkutarkastuksen avulla. Samalla selvitetään huopakattoremontin vertailukelpoinen ja yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella maksettavissa oleva hinta. Koska kuulumme asianmukaisiin rekistereihin, huopakattoremonttimme oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä.

Kerrottakoon vielä, että voimme toteuttaa esimerkiksi mökkien huopakattoremontit myös saarikohteissa, ja että alueeseemme kuuluvat Tyrnävän (mihin on liitetty osittain sekä Temmes että Oulujoki) ohella myös Kempele, Liminka, Muhos, Oulu sekä esimerkiksi Vaala. Aluettamme on itse asiassa koko Pohjois-Pohjanmaa. Toteutamme huopakattoremontteja myös sen ympäristössä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Tyrnävällä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Tyrnävällä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Tyrnävän alueella!

Palahuopakattoremontti Tyrnävä – Tarjoamme suurenmoisen hyvin onnistuvia laattakattoremontteja

Palahuopakattoremontti Tyrnävä – Tämä kattoremonttipalvelu tarjoaa vain sellaisia laattakattoremontteja, mitkä onnistuvat suurenmoisen hyvin! Omakotitalon, rantamökin, pihasaunan, hevostallin tai esimerkiksi autokatoksen huopakattoremontti onnistuu takuuvarmasti, kun asialla ovat asiantuntevat asentajamme, kiistattoman taitavat kirvesmiehemme sekä perusteelliset peltiseppämme.

Koska kyseessä on täyden palvelun pakettina tehtävä huopakattoremontti, sinun ei tarvitse osallistua palahuopakattoremonttiin Tyrnävällä ollenkaan sen jälkeen, kun olet ottanut yhteyttä ja hyväksynyt valmiiksi tingityn tarjouksemme. Voit vain odotella urakan valmistumista. Alkutarkastuksen jälkeen osaamme antaa tarkan arvioin siitä, kauanko palahuopakattoremonttisi Tyrnävällä kestää.

Lopputarkastuksen ja -siivouksen jälkeen saat meiltä laskun, minkä sisältö ei tule yllätyksenä. Hinta on ollut tiedossa ennen ensimmäisenkään huopakattonaulan irrottamista. Monet asiat vaikuttavat siihen, mitä palahuopakattoremontti Tyrnävällä maksaa. Näitä asioita ovat esimerkiksi katon koko, läpivientien lukumäärä, katon kaltevuus, rakennuksen korkeus ja puurakenteiden kunto. Myös sillä on vaikutusta, kuinka monet kattotuotteet meidän pitää uusia. Kattotuotteiden määrää voidaan myös lisätä laattakattoremontin yhteydessä. Kaikki onnistuu suurenmoisen hyvin, kun valitset tämän kattoremonttipalvelun!

Huopakaton uusiminen Tyrnävä – Uusi bitumikatto on huoleton kumppani 

Huopakaton uusiminen Tyrnävä – Asentamaamme bitumikattoon voi luottaa kaikissa olosuhteissa! Tiedämme, kuinka tasakatot, pulpettikatot, satulakatot tai vaikkapa mansardikatot kuuluu uusia. Huopakattoremontin aikana laitamme kaiken kuntoon myös katon alla. Käytännössä tämä voi tarkoittaa esimerkiksi kastuneiden eristeiden vaihtamista tai eristeiden määrän lisäämistä. Tarvittaessa yhdistämme huopakaton uusimiseen Tyrnävällä myös aluslaudoituksen kunnostamisen. Se voi tarkoittaa huonokuntoisten aluslautojen uusimista tai esimerkiksi katevaneroinnin asentamista.

Huopakaton uusiminen Tyrnävällä sisältää lähes poikkeuksetta myös katon varustelun. Uusi huopakatto tarvitsee ainakin sadevesijärjestelmän sekä joitain kattoturvatuotteita, joiden avulla katon ja katolle asennettujen laitteiden huoltaminen on turvallista. Huopakattoremonttiin voi kuulua myös kattoikkunan, aurinkopaneelien, tuuletusventtiilien tai vaikkapa viemärintuuletusputken asentaminen. Suoritamme ylösnostot rullahuovasta leikatuilla erilliskappaleilla, jotta voimme taata läpivientien tiiviyden.

Uusi huopakatto on huoleton kumppani, jos olet tilannut huopakaton uusimisen Tyrnävälle meiltä! Se on tiivis, eikä se irtoa tuulella. Se ei romahda lumitaakan alla, eikä se tarvitse työläitä kattohuoltoja. Karheapintaisuutensa (ja kattoturvatuotteidensa) ansiosta sillä on turvallista liikkua.

Palahuopakaton uusiminen Tyrnävä – Laattakattoa uusiessa voidaan huomioida myös rakennuksen ekologisuus

Palahuopakaton uusiminen Tyrnävä – Taitavat ammattilaisemme toteuttavat katon vaihdon toiveittesi mukaisella tavalla! Kerro meille kaikista huopakattoremonttia koskevista toiveistasi, niin me otamme ne huomioon sekä suunnitellessamme että toteuttaessamme huopakattoremonttiasi.

 

Palahuopakaton uusiminen Tyrnävällä on oiva tilaisuus uudistaa katon ilmettä ja varustelutasoa. Markkinoilla on suuri määrä erivärisiä ja -muotoisia huopalaattoja. Vanha katto on voinut olla vaikka musta. Muutos on suuri, jos uusi huopakatto on punainen tai vaikkapa vihreä!

Vihreydestä puheen ollen, palahuopakaton uusiminen Tyrnävällä voi johtaa myös aiempaa ekologisempaan lopputulokseen. Voimme nimittäin yhdistää omakotitalon tai vaikkapa huvilan palahuopakaton uusimiseen Tyrnävällä esimerkiksi aurinkopaneelien asentamisen. Urakan aikana on mahdollista myös parantaa rakennuksen energiatehokkuutta lisäämällä yläpohjan eristeiden määrää.

Laattakaton uusimisen jälkeen pihallasi voi olla suuri määrä purku- ja rakennusjätteitä. Emme missään tapauksessa jätä niitä siihen! Keräämme kaiken talteen viedäksemme ne jäteasemalle, mistä ne päätyvät hyötykäyttöön. Esimerkiksi vanhat huopalaatat voidaan hyödyntää asfaltin valmistuksessa. Myös vanhoille puuosille löytyy käyttöä.

Huopakattosaneeraus Tyrnävä – Huomioimme kaiken ruuvialuslevykiinnikkeistä räystästippapeltilistoituksiin

Huopakattosaneeraus Tyrnävä – Hoidamme huopakattosaneerauksesi kunnialla alusta loppuun! Kun tilaat huopakattoremontin meiltä, voit olla huolettomin mielin, koska tiedät kaiken etenevän asianmukaisella tavalla. Ammattilaisemme eivät unohtele tai hutiloi, joten huopakattoremontin lopputulos on aina sellainen kuin sen tulee olla.

Huopakattosaneerauksesi Tyrnävällä sisältää aina useita työvaiheita ja toimenpiteitä. Niiden aikana on osattava huomioida mitä erilaisimpia asioita. Esimerkiksi loivilla katoilla on hyvä käyttää ruuvialuslevykiinnikkeitä. Niiden avulla huopaa kiinni pitävää pinta-alaa voidaan kasvattaa. Tämä saa huovat pysymään luotettavasti paikoillaan myös myrskytuulen riehuessa.

Rakennuksesi huopakattosaneeraukseen Tyrnävällä voi kuulua myös räystästippapeltilistoitusten asentaminen alushuovan päälle. Ne asennetaan katon ulkoreunoihin.

Tiedämme myös sen, milloin bitumikatto tarvitsee lumiesteet. Ne on osattava mitoittaa oikein.

Huopakattosaneeraus Tyrnävällä voi täydentyä myös yläpohjan lisälämmöneristyksellä, piipun pellityksellä tai esimerkiksi kattoikkunan asennuksella. Tarvittaessa kunnostamme savupiipun ennen sen pellitystä.

Huomioimme myös yläpohjan tuulettumisen. Se on erityisen tärkeä asia, jos kyseessä on tasakatto.

Eiköhän aloiteta, eli ota yhteyttä ammattilaisiimme ja pyydä mainio tarjous täyden palvelun huopakattosaneerauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt