Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Varsinais-Suomi

Huopakattoremontti Varsinais-Suomi, kun haluat laittaa kattosi kuntoon, pääset alkuun pyytämällä meiltä tarjouksen. Muista sen lisäksi myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys.

Huopakattoremontti Varsinais-Suomessa on mahdollista toteuttaa kattoremonttipalvelumme avulla mm. omakotitaloihin ja mökkeihin eli kesämökkeihin, mummonmökkeihin ja muihin vastaaviin rakennuksiin. Remontoimme huopakatot piharakennuksista eli mm. varastoista, autotalleista ja autokatoksista sekä saunarakennuksista. Meillä voit teettää huopakattoremontin Varsinais-Suomessa kaikille kattomalleille tasakatosta harjakattoon ja palahuovasta rullahuopaan.

Varsinais-Suomessa palvelemme entisten ja nykyisten kuntien alueella kattavasti: Alastaro, Angelniemi, Askainen, Dragsfjärd, Halikko, Hiittinen, Houtskari, Iniö, Kakskerta, Kalanti, Karinainen, Karjala, Karuna, Kemiö, Kiikala, Kisko, Korppoo, Kuusisto, Kuusjoki, Lemu, Lokalahti, Maaria, Mellilä, Merimasku, Metsämaa, Mietoinen, Muurla, Nauvo, Paattinen, Parainen, Perniö, Pertteli, Piikkiö, Pyhämaa, Rymättylä, Somerniemi, Suomusjärvi, Särkisalo, Tarvasjoki, Uskela, Vahto, Velkua, Västanfjärd sekä Yläne. Nykyistä kunnista tietysti paikat kuten Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Loimaa, Uusikaupunki, Lieto, Parainen, Paimio, Somero, Masku, Laitila, Pöytyä, Mynämäki, Kemiönsaari, Rusko, Nousiainen, Sauvo, Aura, Kosti Tl, Vehmaa, Pyhäranta, Marttila, Taivassalo ja Oripää sekä Kustavi kuuluvat palvelualueeseemme. Teemme huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Varsinais-Suomi

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Varsinais-Suomessa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Varsinais-Suomen alueella!

Palahuopakattoremontti Varsinais-Suomi – uusi palahuopakate ja kaikki muukin tarvittava yhdessä urakassa

Palahuopakattoremontti Varsinais-Suomi, osaavan kattoremonttipalvelumme avulla saat upean uuden palahuopakaton. Remontoimme vanhan kattosi uutta vastaavaan kuntoon ja kattoon tulee remontissa aina uusi vesikate. Vesikatteen uusiminen on tietysti yksi oleellisimmista töistä kaikissa muissakin kattoremonteissa, sillä kulunut ja mahdollisesti vaurioitunutkin kate ei palvele kunnolla käyttötarkoitustaan. Tutustumme jokaiseen remonttikohteeseen huolellisesti, jotta kaikki katon ongelmat on otettu huomioon suunnittelussa. Kokenut kattoremonttitiimimme pystyy reagoimaan ammattitaidolla kaikkiin kattosi vauriokohtiin.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Varsinais-Suomessa tarkoittaa muitakin, kunkin katon vaatimia töitä, kuin vain vesikatteen uusimisen. Keveimmillään kattoremontti kuitenkin on pelkän vesikatteen uusiminen. Normaalisti etenevässä palahuopakateremontissa vanha kate poistetaan uuden tieltä, kaikki katon alapuoliset rakenteet varmistetaan toimiviksi ja korjataan tarvittaessa. Sitten on uuden katteen asennuksen aika. Palahuopakattoremontti on mahdollista toteuttaa lape kerrallaan, vaikka kattosaneeraus yleensä käsittää koko katon alan, ja se onkin paras keino myös varmistaa takuuvarmasti toimiva kattokokonaisuus rakennukseen. Toteuttamamme huopakattoremontti Varsinais-Suomessa palvelee tarkoitustaan ja katosta tulee kestävä, toimiva sekä hyvännäköinen.

Huopakaton uusiminen Varsinais-Suomi – kattoremonttimme auttaa kaikkiin katon vikoihin kokonaisvaltaisesti

Huopakaton uusiminen Varsinais-Suomi, kattoasioissa hyödyt osaamisestamme ja kokemuksestamme. Voit teettää huopakattoremontin meillä riippumatta siitä, miksi katto on nyt saneerausta vailla tai missä kunnossa katto tarkalleen ottaen remontin koittaessa on

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Varsinais-Suomessahan voi tulla ajankohtaiseksi ihan puhtaasti katon korkean iän ja kulumisen vuoksi. Katto on mahdollista kuitenkin uusia, ennen kuin se on heikkokuntoinen. Näin kannattakin toimia, jos haluaa päästä vähemmällä. Huopakaton uusiminen alkaa katon purulla, puramme vanhaa kattoa sen kunnon perusteella ja katteiden lisäksi katto voi kaivata myös alusrakennetöitä. Näihin lukeutuvat kaikkien katteen alta löytyvien rakenteiden korjaamisen ja uusiminen silloin, kun niissä on jotain vikaa. Tyypillisimmin katteen alta löytyvät viat liittyvät kosteuden tekemiin tuhoihin, samahan pätee myös katon eristeisiin. Toki katto voi kärsiä mm. myrskytuhoista tai vanhoista asennusvirheistä, jotka koituvat lopulta katon kohtaloksi vaatien remonttia. Huopakattoremontti Varsinais-Suomessa voi meidän puolestamme olla lähes millainen tahansa, ammattitaitoinen kattoremonttitiimimme remontoi kattosi huolellisesti alusrakenteineen ja katteineen, mitä kattosi kaipaakin tullakseen jälleen kuntoon.

Palahuopakaton uusiminen Varsinais-Suomi, parhaat laattakatot kattoremonttipalvelultamme

Palahuopakaton uusiminen Varsinais-Suomi, jos arvostat laatua ja vaivattomuutta, käänny puoleemme kattoremonttiasioissa. Meillä kattoremontteja suunnittelee tekninen kattoalaan perehtynyt asiantuntija, joka kartoittaa katon kunnon ja myös toiveitasi katon suhteen. Tarjous perustuu meillä aina sinun kattoosi, sen erityispiirteisiin, kuntoon jne.

Kun palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Varsinais-Suomessa käynnistyy, kattotyömaalla töihin ryhtyvät kattoasentajamme. Heillä on erinomainen tuntuma katon remontointiin käytännöntasolla. Purkutyö sujuu rivakasti ja uuden katon asennus ammattitaidolla riippumatta kattoremontin laajuudesta ja siitä, onko vesikate palahuopaa vai muuta huopakatetta.

Palahuopakaton uusiminen voi joissain tapauksissa vaatia myös kirvesmiehemme vierailua. Hän laittaa kuntoon kaikki katon rakenteet ja on välttämätön apu myös silloin, kun kattoon tehdään muutostöitä, joissa kattorakenteisiin täytyy puuttua. Meiltä löytyy myös kattopeltiseppä katon sekä tietysti savupiipun pellitystöiden hoitamiseen, silloin kun niitä on tehtävänä. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti huopakattoremontteihin liittyvistä työvaiheista Varsinais-Suomessa eli suunnittelu, valmistelu, purku- ja asennustyöt sekä katon viimeistely loppusiivouksineen, unohtamatta edes remonttijätteen kierrättämistä lukeutuvat palveluumme. Samoin tarvittavat työkalut ja -koneet aggregaatista vasaraan ja henkilönostimesta huopanaulaimeen.

Huopakaton asennus Varsinais-Suomi – kattoasentajamme ahertavat kattosi upeaan kuntoon!

Huopakaton asennus Varsinais-Suomi, kattoremontin vaiheisiin kuuluu purkutöiden jälkeen uuden katon asennus. Molempia työvaiheita on kaikissa remonteissa vääjäämättä, sillä koko katto laitetaan remontissa kuntoon ja sen on tarkoitus kestää seuraavat vuodet rakennuksen suojana. Kattoon ei siis jätetä mitään kosteusvaurioisia tai muuten heikkokuntoisia materiaaleja, oli kyse kattorakenteista, alusponttilaudoituksista tai eristeistä. Eli kaikki mitä katon kunnon perusteella purkuvaiheessa katolta lähtee, asennetaan seuraavaksi kattoon uusista hyvistä materiaaleista pätevien asentajiemme ja joskus kirvesmiehemmekin toimesta.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Varsinais-Suomessa voi siis sisältää erilaisten katon alusrakenteiden asennusta sen perusteella mitä katosta täytyy uusia. Eristeet tutkimme erityisesti kaikenlaisten kosteusvaurioiden varalta, toisinaan eristettä on uusittava ja asennettava myös pieneläintuhojen vuoksi.

Huopakattoremontti Varsinais-Suomessa kuten muuallakin vaatii aina huopakatteen uusimista tavalla tai toisella. Huopakaton asennus siis keskittyy aina varsinkin kattohuopien asennukseen, johon varsinaisen lappeet peittävän katteen ohessa sisältyy myös ylösnosto- ja läpivientitöitä, jotta saamme kaikki katon yksityiskohdat yhtä vesitiiviiksi kuin katepinnan. Katon asennuksen viimeistelemme kattotuotteiden sekä katon ja piipunpellitysten asennusten myötä.

Varsinais-Suomessa huopakattoremontti eli huopakattosaneeraus asiantuntevalta kattoremonttipalvelultamme

Huopakaton saneeraus Varsinais-Suomessa lähtee liikkeelle sinun aloitteestasi. Pyydä meiltä siis tarjous, kun kattosi tarvitsee remontointia niin me voimme ryhtyä toimeen sen saneeraamiseksi. Ammattitaitoinen kattoremonttipalvelumme toteuttaa huopakattoremontit Varsinais-Suomessa piharakennuksiin ja asuinrakennuksiin, palvelemme monipuolisesti kaikenlaisten kotitalouksien rakennusten ja kattojen parissa. Toteutamme uuden huopakaton piharakennukseen, kuten autokatokseen tai -talliin, varastorakennukseen tai saunarakennukseen kuten piha- tai rantasaunaan. Omakotitalot ja mökit, kuten kesämökit, huvilat ja muut asuinkäytössä olevat rakennukset lukeutuvat palveluidemme piiriin kattavasti.

Hoidamme huopakattoremontit Varsinais-Suomessa kattomalleille, kuten harjakatoille tai vaikkapa pulpettikatoille ja tasakatoille sekä kaikille muillekin kattomalleilla pitkällä työkokemuksella. Katto voi olla rullahuopaa, jolloin mikä tahansa kattomalli ja -kulma onnistuvat osaavalta kattoremonttitiiltämme. Katto voi myös yli 1:5 eli 11 asteen jyrkkyydessä olla palahuopakatto. Näillä katteilla on hieman enemmän vaatimuksia riittävälle kattokulmalle, jotta ne toimivat takuuvarmasti. Me autamme tietysti katolle sopivien katetuotteiden valinnassa sekä toteutamme laadukkaan ja oikein asennetun uuden katon rakennukseesi. Remontoimme kattoja takuutyönä, sillä luotamme täysin omaan osaamiseemme tällä työkokemuksella ja tiimillä.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt