Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Vimpeli

Huopakattoremontti Vimpeli – Anna ammattilaistemme näyttää kyntensä ja tilaa bitumikattoremonttisi meiltä! Asentajamme, kirvesmiehemme ja peltiseppämme panevat parastaan koko urakan ajan.

Huopakattoremonttisi Vimpelissä voi sisältää vaikkapa aluslaudoituksen kunnostuksen, märkien eristeiden vaihtamisen, piipun kunnostamisen, kattoluukun asentamisen ja otsalautojen uusimisen. Selvitämme jo etukäteen sen, mitä kaikkea omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Vimpelissä pitää sisällään. Samalla selviää kermikattoremontin kilpailukykyinen hinta. Muistathan hakea kotitalousvähennystä! Tarjolla on myös kattoremontin rahoitus, mistä kannattaa kysyä lisää yhteistyökumppaniltamme.

Kaikki huopakattoremontit Vimpelissä sisältävät esimerkiksi alku- ja lopputarkastuksen sekä loppusiivouksen, mihin kuuluu kaikkien purku- ja rakennusjätteiden vieminen jäteasemalle. Teemme huopakattoremonttimme avaimet käteen -periaatteella – myös saarikohteissa sekä esimerkiksi sellaisilla paikkakunnilla kuin Alajärvi, Lappajärvi, Perho, Veteli tai Evijärvi.

Aluettamme on näet koko Etelä-Pohjanmaa. Itse asiassa alueemme ulottuu myös sen ympärille, joten ota rohkeasti yhteyttä, vaikka kohteesi ei sijaitsisikaan Vimpelissä tai sen välittömässä läheisyydessä. Voimme tehdä huopakattoremontin myös sähköttömässä kohteessa tai kohteessa, minkä puuosat ovat erityisen huonossa kunnossa esimerkiksi katolle kaatuneen puun takia.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Vimpelissä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Vimpelissä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Vimpelin alueella!

Palahuopakattoremontti Vimpeli – Viimeisen päälle hyvin tehtyjä bitumipaanukattoremontteja 

Palahuopakattoremontti Vimpeli – Viimeisten päälle taitavat ammattilaisemme suoriutuvat kaikista bitumipaanukattoremonteista yhtä hyvin! Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous viimeisen päälle hyvin tehtävästä huopakattoremontista. Kyseessä voi olla vaikkapa omakotitalon, kesämökin, saunarakennuksen, hevostallin tai autokatoksen katto, sillä mikään kohde ei ole meille liian suuri tai pieni.

Aloitamme huopakattoremonttisi ottamalla selvää sekä sinun että kattosi tarpeista. Sitten suunnittelemme ja toteutamme palahuopakattoremonttisi Vimpelissä. Jos kattorakenteet olivat vielä ihan hyvässä kunnossa, urakka voi koostua lähinnä vanhan katon purkamisesta ja uuden laattakaton asentamisesta. Muussa tapauksessa yhdistämme palahuopakattoremonttiisi Vimpelissä esimerkiksi kastuneiden aluslautojen uusimisen, katevaneroinnin asentamisen ja märkien eristeiden vaihtamisen. Tarvittaessa vaihdamme myös kastuneet eristevillat.

Viimeistelemme palahuopakattoremonttisi Vimpelissä asentamalla uudelle katolle kaikki asianmukaiset kattovarusteet. Uusi katto tarvinnee ainakin sadevesijärjestelmän, jotta sade- ja sulamisvedet saadaan ohjattua tarpeeksi kauas rakennuksesta. Uusi palahuopakatto tarvitsee todennäköisesti myös kattoturvatuotteet. Jos kyseessä on yli 9 metriä korkea rakennus, tarvetta on myös turvaköyden kiinnityspisteille, eli ankkureille, pollareille ja vaijereille.

Huopakaton uusiminen Vimpeli – Kattohuopaa on ilo työstää

Huopakaton uusiminen Vimpeli – Virheittä onnistuvista kattoremonteista voi kiittää meidän kattotiimiämme! Huopakattoremonttimme tehdään kokeneiden ja koulutettujen asentajien, peltiseppien ja kirvesmiesten voimin. Ensin suunnittelemme huopakattoremontin. Sitten toteutamme urakan suunnitelmien mukaisesti. Koska emme ala hosua tai hutiloida, huopakaton uusiminen Vimpelissä onnistuu aina takuuvarmasti.

Huopakaton uusiminen Vimpelissä on mukavaa puuhaa, koska elastista kattohuopaa on ilo työstää. Huopakatto on poikkeuksellisen monikäyttöinen, sillä se sopii kaikille kattotyypeille (kuten satulakatoille, pulpettikatoille, tasakatoille tai mansardikatoille). Elastinen kattohuopa sopii myös monimuotoisille katoille, joten voit tilata huopakaton uusimisen Vimpeliin, vaikka katolla olisi useita sisätaitteita, kattolyhtyjä, seinäliittymiä ja muita muotoja.

Huopakaton alla on aina kateponttilevytys tai umpiponttilaudoitus. Se tekee katosta tiiviin, tukevan ja vakaan. Huopakatoilla on kosolti muitakin hyviä puolia – kuten se, että karheapintaisella katolla liikkuminen on turvallisempaa kuin liukaspintaisella katolla kulkeminen. Kaikista loivimmille bitumikatoille ei välttämättä tarvita kattoturvatuotteita, mutta selvitämme asian tapauskohtaisesti (kuten kaikki muutkin huopakaton uusimiseen liittyvät seikat).

Palahuopakaton uusiminen Vimpeli – Vanhassa vara parempi, mutta laattakattoa ei kannata päästää liian vanhaksi

Palahuopakaton uusiminen Vimpeli – Kattoremonttipalvelumme uusii laattakattosi siten kuin alan parhailta ammattilaisilta sopii odottaakin! Luvassa on siis erittäin sujuva huopakattoremontti, kun otat yhteyttä ja tilaat palahuopakaton uusimisen Vimpeliin.

Vaikka teemme huopakattoremonttisi rautaisella ammattitaidolla ja laadukkaita materiaaleja käyttäen, katon vaihdon hinta ei nouse kynnyskysymyksesi. Hinnoittelemme palahuopakaton uusimisen Vimpelissä varsin vertailukelpoisella tavalla. Tarjous lasketaan pian alkutarkastuksen jälkeen, joten ota ensimmäinen askel (lue: ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme) vaikka saman tien!

Lienet kuullut sanottavan, että vanhassa vara parempi. Se ei kuitenkaan päde palahuopakattoihin. Mitä vanhempi laattakatto, sitä vähemmän siihen voi luottaa. Se voi esimerkiksi alkaa vuotaa, ja huopakattovuoto voi johtaa home- ja lahovaurioihin. Laattakattoa ei siis kannata päästää liian vanhaksi, joten tilaa palahuopakaton uusiminen Vimpeliin mieluummin vähän liian aikaisin kuin hieman liian myöhään.

Palvelemme sinua toki silloinkin, jos katon alta löytyy kosteusvaurioita. Laitamme kaiken kuntoon pitkällä kokemuksella ja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tarvittaessa uusimme myös kastuneet sisäkattomateriaalit.

Huopakattosaneeraus Vimpeli – Uusi huopakatto tarjoilee silmänruokaa ja mielenrauhaa

Huopakattosaneeraus Vimpeli – Viiveettömästi etenevä huopakattosaneeraus tilataan tästä osoitteesta! Ammattilaisemme aloittavat tasakaton, aumakaton, mansardikaton, pulpettikaton tai esimerkiksi satulakaton uusimisen mahdollisimman pian yhteydenottosi jälkeen. Tätä ennen olemme toki toteuttaneet alkutarkastuksen, materiaalihankinnat ja muut esivalmistelut. Alkutarkastuksen jälkeen pystymme kertomaan sen, kauanko huopakattosaneerauksesi Vimpelissä kestää. Tässä vaiheessa selvitetään myös huopakattoremontin hinta. Huopakattoremontin hintaan vaikuttavia asioita ovat esimerkiksi kattorakenteiden kunto, katon koko ja kaltevuus, rakennuksen korkeus, kohteen sijainti ja kattoläpivientien määrä.

Kun huopakattosaneeraus Vimpelissä on ohi, sinulla on todella tiivis huopakatto, mikä näyttää kerrassaan upealta. Uusi huopakatto tuo siis tullessaan sekä mielenrauhaa että silmänruokaa. Jos sinäkin haluat päästä kerralla eroon kaikista kattoosi liittyvistä ongelmista, ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous huopakattosaneerauksesta Vimpelissä! Olemme nappivalinta silloinkin, kun katon ongelmat johtuvat seudulla riehuneesta myrskystä. Saamme kaiken kuntoon, vaikka tuuli olisi irrottanut koko katon. Voit luottaa asentajiemme ja kirvesmiestemme ammattitaitoon silloinkin, jos myrskytuuli on kaatanut jonkin talon lähellä sijainneen puun huopakattosi päälle.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt