Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Eura

Katon korjaus Eura – palvelemme taidokkaasti kaikki kohteet. Olipa kyseessä omakotitalo, mökki, varasto tai autotalli, voit empimättä kääntyä puoleemme. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai jiirin kohdalta, tai ehkä tarvitaan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Korjaustarpeen luonne ja laajuus vaihtelevat kuten kohteena olevat katotkin, ja syyksi voivat paljastua niin ulkoiset rasitukset kuin asennus- tai rakennusvirheet. Sammal, sadevedet, lehtiroska, pakkanen ja uv-säteily kuluttavat kattoa, ja lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin katon ja sen läpivientien tiivistyksiin. Tarpeeseen voi tulla tilanteesta riippuen myös lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaus, sillä tällaiset yllätykset voivat tehdä vahinkoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Myös ikääntyminen aiheuttaa haurastumista sekä halkeilua, ja lopulta katto vuotaa. Kattohuollon laiminlyönti tai huolimaton toteutus voi entistään pahentaa asiaa.

Meiltä saat ensiluokkaiset katon korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Eurassa, oli kyseessä sitten yksittäisen kattovuodon paikkaus tai laajempi vesivahinkojen korjaus. Kunnostamme tyylillä peltikatot, tiilikatot, huopa- ja palahuopakatot, kaikki kattomallit harjakatosta pulpettiin ja tasakatosta auma- sekä taitekattoon. Voit tilata toimestamme läpiviennin tiivistykset ja muiden vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen ja kattovarustelujen korjaukset. Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat niin ikään kotitalousvähennyksen piiriin verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Satakunta, Rauma, Eurajoki, Kokemäki ja Säkylä, ja toteutamme osaavasti katon korjaukset myös kaikissa saarikohteissa. Suoritamme kattotyöt sujuvin ottein ja edullisena avaimet käteen- palveluna – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Eurassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Eurassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Eurassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Euran alueella!

Huopakaton korjaus Eura – laadukasta palvelua luotettavin ottein

Huopakaton korjaus Eura, kauttamme hoituvat kaikenlaiset kattotyöt. Huopakattoa kuluttavat sammal ja ikääntyminen sekä auringon paahtava uv-säteily. Kun huopa vähitellen kuivuu, heikkenevät samalla sen elastiset ominaisuudet, ja yhdessä mekaanisten rasitusten kanssa tämä kasvattaa halkeilun riskiä. Katosta voi löytyä auenneita saumoja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai ehkäpä huopakatto tai palahuopakatto vuotaa kohdattuaan myrskyvahingon, jolloin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin kattorakenteisiin. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli irrotti kattovarusteluja tai myrsky muilta osin riepotteli kattoa.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Eurassa – sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt että katepinnan kulumien paikkaukset. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllisesti valitut käsittelyaineet ja korjaustavat varmistavat onnistuneen tuloksen. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme tiiveiksi kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Eurassa huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin haastavat tasakaton tiivistykset, korjaukset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Eura – uudistamme korroosion kuluttamat pellit

Peltikaton korjaus Eura, pidentämässä kattosi elinkaarta. Korroosio valtaa vähitellen alaa ja reikiinnyttää pellit puhki. Ruosteen lisäksi kattoa vaivaavat arkiset ympäristön kulutukset, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää vuoroin pääsevät asuttamaan kattoa. Toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin, jolloin kiinnikkeet löystyvät ja liitokset alkavat irvistää, ja lopulta vesitiiveys on tiessään. Myös peltikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys voi tulla kysymykseen, sillä toisinaan peltikatto vuotaa yläpohjan ja aluskatteen ongelmista johtuen. Tai sitten katon ovat päässeet yllättämään äkilliset myrskyvauriot, jotka eivät katso kohteen ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle ja rikkoi näin vesikatteen tai rakenteet. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky aiheutti muita tuhoja katolle.

Taitavilta kattopeltisepiltämme saat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Eurassa; liitosten tiivistykset, kattopeltien vaihdot sekä peltikaton reikien paikkaukset. Toteutamme tunnollisesti pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on pitävä sekä pitkäikäinen. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen kohdalle, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarpeen mukaan kattopeltien lisäkiinnitykset, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Suoritamme sujuvasti yläpohjan paikkaukset ja peltikaton aluskatteen korjaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Hoidamme Eurassa myös pienet ja suuret peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Eura, edistämässä kattosi käyttövarmuutta

Tiilikaton korjaus Eura – toteutamme kunnostukset kattosi parhaaksi. Tiilikattokin kohtaa monenlaisia haasteita mittavan käyttökaarensa aikana. Esimerkiksi sammal ja jäkälä pyrkivät juurillaan pureutumaan tiileen, syömään siitä mineraaleja sekä kuljettamaan katteeseen kosteutta. Talvella omat vaikeutensa aiheuttaa katon päälle kasaantuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Kun tiilikatto vuotaa, myös yläpohjasta saattaa löytyä epäkohtia tai asennusvirheitä – joskus tarvitaan tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta tai tiivistystä Eurassa. Ikääntyvä katto joutuu kärsimään nahoissaan niin ikään pakkasrapautumisen ilmiön, kun huokoinen tiili imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Tai kenties tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Eurassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tärkeää on, että korjaustyöt toteutetaan riittävän hyvissä ajoin, niin ettei katto pääse syyttä suotta ränsistymään remonttikuntoon. Saat meiltä tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta haurastunut kate saadaan jälleen suojattua sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Eura, kokeneilta tekijöiltämme onnistunein tuloksin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Eura – ehdoton korjaustoimi kattosi tiiveyden kannalta. Aluskatteella on elintärkeä tehtävä varjella rakenteet kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syynä saattaa olla iän tuoma kuluminen ja ulkoiset rasitukset, mutta toisinaan lisäksi asennusvirheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto voi olla kohtalokas, mikäli vesi pääsee pujahtamaan yläpohjaan, ja siksi korjaustoimet on aloitettava ensi tilassa vakavampien vaurioiden välttämiseksi. Kattokorjauspalvelumme toteuttaa tyylipuhtaasti kaikki tarvittavat paikkaukset – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Eurassa.

Asiantuntevat tekijämme huolehtivat kuntoon kaikki olennaiset yksityiskohdat: riittävät limitykset ja tiivistykset, ylösnostot sekä piipunpellitykset. Purkutöitä tehtäessä huomioimme kattavasti myös kattosi rakenteiden kunnon – löytyykö valumajälkiä, kastuneita villoja, lahovaurioita tai muita epäkohtia? Meiltä sujuu aluskatteen korjaus ja paikkaus haastavimmistakin kohteista, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Katsomme viimeisen päälle kuntoon jiirien kahdensuuntaiset aluskatteet, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen kannalta tärkeää on lisäksi ilmanvaihdon kattava toimivuus, joten tarpeen tullen lisäämme eristystä sekä parannamme välikaton tuuletusta. Hoidamme Eurassa myös aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Eura – korjaus auttaa varjelemaan talosi rakenteet

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Eura – korjaus hoitaa katollesi parhaan turvan. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin liittyy luonnollisesti myös vuotoriski. Pahimmillaan falskaava läpivienti voi ohjata vedet sisätiloihin tai rakenteisiin, jolloin tilanteesta saattaa päästä kehittymään mittava kosteusvaurio. Kun siis kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Eurassa, kutsu meidät viipymättä paikalle isompien ongelmien estämiseksi. Meiltä sujuvat läpiviennin tiivisteiden vaihdot, purkutyöt ja pellitysten uusimiset, tiivistekappaleiden asennukset sekä jo mainitut aluskatteen ylösnostot. Kohennamme eristystä ja tuuletusta tarpeen mukaan ja tiivistämme aluskatteen vuotokohdat, ja korjaamme sekä uusimme läpiviennin höyrynsulun tai eristeet. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken sekä muun läpiviennin kohdalta.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Eurassa, meiltä saat katollesi parhaan palvelun sekä tiiviin, tyylikkään korjauksen. Näin takaat talolle kattavan suojan ja katolle laadukkaan elinkaaren – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjaustöistä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt