Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Eurajoki

Katon korjaus Eurajoki, palkintona ehjä ja pitkäikäinen katto. Korjaustarve yhyttää jokaisen katon jossakin vaiheessa elinkaarta. Kenties katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai ehkä tarvitaan astetta kattavampi kunnostus, kuten lumi- tai myrskyvaurioiden korjaus. Ehkä ongelmia syntyi, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Kun katto vuotaa, syynä voivat olla myös arkiset ympäristön kulutukset, muun muassa sade- ja sulamisvesien, uv-säteilyn sekä lämpötilanvaihteluiden muodossa. Lehtiroska, lika, sammal, noki sekä siitepöly muhittavat kosteutta, jolloin ajan saatossa pelti ruostuu, tiili haurastuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa osaltaan, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty kohtalokkaita virheitä. Meiltä sujuu vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus sekä tiivistys, samoin muiden katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaus sekä aluskatteen ja rakenteiden korjaus.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Eurajoella hoituu toimestamme kaikenlaisille kohteille; harja-, auma-, tasa- sekä taitekatoille tiilestä peltiin ja palahuopaan. Toteutamme omakotitalon, autotallin, -katoksen, varaston ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Suoritamme pätevästi kastuneiden yläpohjan villojen ja laudoitusten vaihdot, yksittäiset kattovuodon korjaukset sekä päivitykset kattoturvatuotteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Etenemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja laadukkain tuottein sekä menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Satakunta; Rauma, Eura, Nakkila, Ulvila ja Pori. Teetä siis katollesi tarvittavat kunnostukset turvallisesti ja tehokkaasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Eurajoella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Eurajoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Eurajoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Eurajoen alueella!

Huopakaton korjaus Eurajoki, täsmäpalvelu kattosi tilanteeseen

Huopakaton korjaus Eurajoki – käsittelemme kattosi tiiveyden kuntoon. Huopakaton, eli bitumikaton haasteet liittyvät yleensä katepinnan reikiin ja kulumiin. Varsinkin vanhemmiten huopia verottaa mekaaninen sekä kemiallinen rasitus, ja suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, jolloin kate altistuu vaurioille. Kermiä kuivattavat myös ikääntyminen sekä auringon paahtava uv-säteily, ja sammaleen juuret sekä lumikuorman paine iskevät huopien liitoksiin. Katteeseen voi syntyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa kohdattuaan äkillisen myrskyvahingon. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli irrotti kattohuopia tai repi pellityksiä irti katolta.

Huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys hoituu Eurajoella sujuvasti kauttamme, ja kunnostukset räätälöidään alusta loppuun kattosi tarpeiden mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy ehkä asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Meille voit uskoa luottavaisin mielin kokonaisvaltaisetkin kattotyöt, kuten tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset sekä tulityöt ja alushuovan vaihdot. Lisäksi teemme Eurajoella huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Eurajoki – paras ratkaisu katon kunnostamiseen

Peltikaton korjaus Eurajoki, kattoammattilaisiltamme saat timanttisen palvelun. Myös peltikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky vaurioitti kattoa. Tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, niin että vesikate tai rakenteita rikkoutui. Peltikaton haasteisiin lukeutuvat kuitenkin myös arkisemmat sääolosuhteet, kun aurinko, pakkanen, vesi sekä jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi olla syytä tarkistaa myös aluskatteen ja yläpohjan tilanne – esimerkiksi aluskatteesta saattaa löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Perinteinen peltikaton vihollinen puolestaan on kattoa riipivä ruoste, ja korroosio hapertaa tehokkaasti etenkin hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Eurajoella toteutetaan tilannekohtaisesti, joten ensiksi paikannamme ongelman sijainnin ja tutkimme syntyneet vahingot. Vaurioiden jäädessä paikallisiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan lisäksi yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Mikäli vuoto löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Toteutamme Eurajoella myös peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset, kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihdot sekä rakenteiden lahovauriokorjaukset. Lisäksi kattopeltisepiltämme sujuvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat peltikaton kunnostukset niin ikään saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Eurajoki, taitavat korjaajamme hoitavat homman

Tiilikaton korjaus Eurajoki – vahvista kattosi varmatoimisuutta. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tekemät vauriot. Ehkä tiilikatto vuotaa, koska myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Yleisimmin tiilikaton korjaustarve liittyy kuitenkin arkisiin ympäristön kulutuksiin, kun sammal, lumi sekä lämpötilanvaihtelut jäytävät ikääntyvää kattoa. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä ujuttaa juuriaan katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Vanhetessaan tiilikatto huokoistuu lisää ja sitoo itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Tarpeeseen voi tulla myös tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys, mikäli yläpohjan suhteen tavataan ongelmia, kuten vaurioita tai virheasennuksia.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Eurajoella täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta ränsistyä vaihtokuntoon. Useimmissa tapauksissa korjaustarve osoittautuu hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Asennamme paikoilleen liikkuneet tiilet ja repsottavat tiilikaton pellitykset, ja toteutamme myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Eurajoella viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, niin että kulunut kate saadaan jälleen hylkimään kosteutta, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Eurajoki – tuloksena turvallinen ja käyttövarma katto

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Eurajoki, tukemassa kattosi kokonaisvaltaista tiiveyttä. Aluskate on poikkeuksetta avainroolissa ylläpitämässä rakenteiden hyvinvointia. Laadukas, toimiva aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, niin ettei vesi päädy eristevilloihin tai muihin kattorakenteisiin. Tärkeää on tiivistää etenkin jiirit, läpiviennit sekä muut vuotoalttiit elementit, mutta toimiakseen kunnolla aluskatteen on oltava vedenpitävä koko katon laajuudelta. Kun aluskate vuotaa, syy saattaa löytyä sään ja ajan rasituksista, toisinaan myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Toteutamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Eurajoella; niin yksittäisten reikien ja repeämien paikkaukset kuin aluskatteen osittaiset vaihdotkin.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Eurajoella tehdään toimestamme taitavana palveluna, katollesi turvallisin menetelmin sekä ensiluokkaisilla tuotteilla. Huolehdimme kuntoon riittävät tiivistykset, ylösnostot ja saumojen limitykset, sekä kaikki muut katollesi olennaiset yksityiskohdat, niin että lopputulos on siisti sekä kestävä. Meiltä hoituu aluskatteen korjaus muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta, samoin osaavat paikkaukset savupiipun kohdalta, aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun. Suoritamme tunnolliset purkutyöt sekä tarkistamme rakenteiden kunnon, ja kohennamme muun muassa eristystä sekä tuuletusta, jos se kattosi tapauksessa on tarpeen. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset kaikkien läpivientien kohdalta – esimerkiksi kattovalokuvun, kattoluukun, kattoikkunan, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Eurajoki – korjaus hoitaa kattosi haastekohdat kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Eurajoki – korjaus pitää kunnossa yläpohjan rakenteet. Läpivienteihin sisältyy merkittävä vuotoriski niiden puhkaistessa vesikatteen ja aluskatteen. Jos vesi pääsee läpiviennin kohdalta etenemään huonetilaan tai rakenteisiin, tarkoittaa se käytännössä ennen pitkää kattavaa kosteusvauriota. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Eurajoella, paras ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet asiantuntijamme. Meiltä luonnistuu katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja muun läpiviennin kohdalta. Toteutamme hapertuneiden tiivisteiden vaihdot ja kuluneiden suojapeltien uusimiset, paikkaamme aluskatteen läpiviennin kohdalta ja suoritamme purkutyöt rakenteisiin. Katsomme kuntoon elintärkeät ylösnostot ja läpivientien tiivistekappaleet, sekä hoidamme turvallisesti myös mahdolliset muutostyöt, kuten kattoikkunan tai kattovalokuvun poistot.

Meiltä saat avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Eurajoella, ja samalla toteutamme muutkin korjaustyöt kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena on tiivis ja tyylikäs katto, joka kestää säätä sekä aikaa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt