Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Evijärvi

Katon korjaus Evijärvi, pätevällä palvelulla korjaajiemme kautta. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Katto voi vuotaa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties tarpeen on vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Lämpötilanvaihtelut hapertavat tehokkaasti katon ja sen läpivientien tiivisteet, ja veronsa vievät myös sadevedet, uv-säteily, lehtiroska, lika sekä sammal. Kenties katon huoltoa on laiminlyöty tai toteutettu osaamattomasti, tai jo alkuperäisen asennuksen yhteydessä on voitu tehdä kohtalokkaita virheitä. Kyseeseen voi tulla myös isompia töitä, kuten lumi- tai myrskyvaurioiden korjaus; tällaiset yllätykset saattavat rikkoa uuden ja terveenkin katon. Ehkä rakenteet kärsivät, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Kattokorjauspalvelultamme sujuvat tehokkaasti kunnostukset laidasta laitaan, alkaen yksittäisen kattovuodon korjauksista aina kattaviin rakennemuutoksiin.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Evijärvellä voi käsittää monenlaisia töitä; katon vesivahinkojen ja aluskatteen vuotovaurioiden korjauksia sekä kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihtoja. Käsissämme kunnostuvat kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta; pelti-, huopa- sekä tiilikatteet harjakatosta mansardi- ja aumakattoon. Meiltä saat taitavat omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, samoin kunnostukset pihasaunaan ja ulkovarastoon sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Toteutamme kattotyöt laadukkain tuottein ja avaimet käteen- periaatteella, ja mahdollisuus on myös joustavampaan rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Etelä-Pohjanmaa; Lapua, Kauhava, Lappajärvi, Alajärvi sekä Vimpeli. Varmistamme katollesi täyden tiiveyden ja talollesi kattavan hyvinvoinnin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Evijärvellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Evijärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Evijärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Evijärven alueella!

Huopakaton korjaus Evijärvi – kattoammattilaisiltamme kestävä ja tyylikäs toteutus

Huopakaton korjaus Evijärvi, tukemassa kattosi käyttövarmuutta. Huopakatto, eli bitumikatto kohtaa vuosien saatossa monenlaisia ulkoisia uhkia. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon päälle myrskyssä, tai sitten katto vuotaa kärsineistä saumoista, joita sammal ja lumi ovat syöneet. Kermiä kuivattavat myös ikääntyminen sekä auringon paahtava uv-säteily, ja kun suojaava sirote kuluu pinnasta pois, huopa joutuu vaurioille alttiiksi. Huopakaton korjaustarpeesta kertovat selkeästi katepinnan vauriot ja muutokset; rypyt, vekit, repeämät, reiät, kuprut, kulumat ja painumat. Kermien väliin päässyt kosteus voi lisäksi synnyttää näkyviä pullistumia, ja pahimmillaan tällaiset huopakaton höyrypussit jopa rikkovat katteen pinnan.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Evijärvellä, katollesi räätälöidyin korjausmetodein sekä huolellisesti valituilla tuotteilla. Vaikka ongelma kattojen välillä olisi samakin, paikkausaineet ja -menetelmät vaihtelevat, ja niinpä yksilöllinen palvelumme varmistaa katollesi parhaan mahdollisen tuloksen. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Hoidamme kunnialla haastavimmatkin tehtävät, kuten tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset; samoin taitoa kysyvät huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi teemme Evijärvellä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus Evijärvi – palautamme ruostuneet kattopellit kuntoon

Peltikaton korjaus Evijärvi, käsittelemme kuntoon kaikenlaiset kohteet. Paikkaamme profiilipelti-, alumiini- ja kuparikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatteet. Iän myötä peltikattoon iskevät muun muassa korroosio ja ruoste, jotka syövyttävät tehokkaasti puhki etenkin hoitamatta jääneet pellit. Myös hyvin huollettu peltikatto joutuu kohtaamaan sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää. Lopulta vesitiiveys menetetään, ja katto lisäksi rämisee tuulella. Toisinaan tarvitaan myös peltikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys, jos peltikatto vuotaa yläpohjan ongelmien, kuten vaurioiden tai virheasennusten takia. Tai kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai sitten alas tuleva lumi repi mukanaan rännit tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Evijärvellä edellyttää huolelliset pohjatyöt. Lika ja ruoste on irrotettava alustasta hyvin, jotta paikkauksesta saadaan kestävä. Useimmissa kohteissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä tarpeen mukaan myös yläpohjan vaurioiden ja peltikaton aluskatteen paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä lahonneiden rakenteiden vaihdot. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan kiinnitetty liian harvaan. Kattopeltisepiltämme sujuvat Evijärvellä myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Evijärvi, kattavalla taidolla ja turvallisin menetelmin

Tiilikaton korjaus Evijärvi – meiltä löytyy katollesi kokeneet korjaajat. Tiilikatonkin saattavat päästä yllättämään esimerkiksi äkilliset myrskyvauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy hiljalleen ympäristön kulutuksissa, kun kattoa nakertavat sammal ja lumi sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntynyt tiilikatto joutuu kohtaamaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun tiileen imeytyy kosteutta, joka sitten vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma piillä yläpohjassa. Esimerkiksi aluskate voi olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion.

Käsissämme hoituvat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Evijärvellä, tarvittiinpa rikkinäisten kattotiilien vaihtoa tai kattavampaa rakenteiden korjausta. Kiinnitämme irronneet tiilikaton pellitykset ja teemme lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt, samoin kuin myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Evijärvellä. Lisäksi saat meiltä tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet – näin palautamme katteelle toimivan suojauksen säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Evijärvi – tärkeä osa kattosi täyttä toimivuutta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Evijärvi, edistämässä kattosi turvaa ja hyvinvointia. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa, etenkin Suomen vaihtelevissa sääoloissa. Aluskate pelastaa yläpohjan rakenteet tihkuvan veden vaaroilta, niin ettei ulkoa eikä sisältä tuleva kosteus päädy tiivistymään eristeisiin tai muualle kattorakenteisiin. Jos aluskate vuotaa, voi syy löytyä yksinkertaisesti ajan sekä sään aiheuttamista kulumista, mutta joskus myös äkillisistä mekaanisista vaurioista tai alkuperäisen asennuksen virheistä. Aluskatteen epäkohtien korjaaminen on tehtävä välittömästi niiden havaitsemisen jälkeen, jotta väistetään ikävät kosteusvauriot ja turhat, ennenaikaiset remontit. Meiltä hoituu peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Evijärvellä, aina katollesi turvallisin tuottein ja menetelmin sekä kattavalla ammattitaidolla.

Etsimme kattokohtaisesti parhaan ratkaisun mihin tahansa aluskateongelmaan. Hoidamme aluskatteen yksittäispaikkaukset sekä reikiintyneiden vuotien vaihdot. Emme tee hätiköityjä hätäpaikkauksia, vaan laadukkaan sekä kestävän korjausjäljen, jossa kaikki limitykset ja tiivistykset on huolehdittu yksityiskohtia myöten kuntoon. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset jiirin, sisätaitteen ja savupiipun kohdalta; aluskatteen ylösnostot ja tiivistämisen savupiippuun, sekä kahdensuuntaiset aluskatteet jiireihin. Kunnostamme yläpohjan kastuneet villat, valumajäljet ja rakenteiden lahovauriot, sekä lisäämme eristystä ja ilmanvaihtoa kattosi tarpeiden mukaan. Lisäksi teemme Evijärvellä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Evijärvi – korjaus pienentää tuntuvasti vesivahingon riskiä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Evijärvi – korjaus on katollesi paras palvelus. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta huomattavan riskin vesivuodoille. Kattovuoto läpiviennin kohdalla voi ohjata vedet sisätiloihin tai rakenteisiin, jolloin tilanne äityy ennen pitkää kattavaksi kosteusvaurioksi. Kun siis kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Evijärvellä, teetä viipymättä tarvittavat kunnostukset isompien ongelmien estämiseksi. Kattopalvelumme hoitaa katon korjaukset vuotavan savupiipun ja kattoluukun kohdalta, samoin kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset ja uusimme kuluneet suojapellit, toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä asennamme läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä sujuu korjaus, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Evijärvellä, niin että tuloksena on tiivis suoja ja toimintakykyinen katto. Tämä taas edistää omalta osaltaan koko talon kattavaa hyvinvointia – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt