Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Haapajärvi

Katon korjaus Haapajärvi, meiltä saat katollesi pätevät osaajat. Toteutamme niin katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset kuin muutkin kattosi korjaustyöt. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties tarvitaan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta ja tiivistystä. Pienikin vuoto voi osoittautua kohtalokkaaksi, jos vesi pääsee livahtamaan yläpohjaan, ja siksi paikkaukset on toteutettava ensi tilassa, kun epäkohtia katolla huomataan. Siitepöly, lehtiroska, sammal, noki ja lika kuluttavat katetta, samoin paahtava uv-säteily, sade- ja sulamisvedet sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Haastetta tuovat myös asennusvirheet sekä osaamaton tai puutteellinen kattohuolto, sekä äkilliset myrskyn tai lumen tekemät vauriot, jotka voivat tehdä tuhoisaa jälkeä. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme mallikkaasti katon korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Haapajärvellä, tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai mittavampia korjauksia katteeseen. Saat meiltä jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä vuotavan aluskatteen paikkaukset, samoin kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Osaamisemme kattaa kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Kattotöihin voi hakea joustavaa rahoitusta, ja ne kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Korjauksilla säästät lisäksi aikaa ja rahaa, kun vältät isommat remontit. Suoritamme kunnostukset sujuvin ottein ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein ja työmenetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Pohjois-Pohjanmaa; Pyhäjärvi, Kärsämäki, Nivala, Reisjärvi sekä Sievi. Hanki siis katollesi ensiluokkaista palvelua edullisesti ja helposti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Haapajärvellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Haapajärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Haapajärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Haapajärven alueella!

Huopakaton korjaus Haapajärvi – tilkitsemme vuodot ja tiiveysongelmat

Huopakaton korjaus Haapajärvi, tilannekohtaisella toteutuksella kattoasi palvellen. Huopakaton, eli bitumikaton haasteet liittyvät yleensä katepinnan vaurioihin ja muutoksiin. Vanhemmiten mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät voimalla kermeihin, ja paahtava uv-säteily kuivattaa huopaa, mikä lisää halkeilun riskiä. Kattoon saattaa muodostua kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Myös kattohuopien saumat ja liitoskohdat ovat alttiita vuotovaurioille – niitä syövät muun muassa sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Tai ehkäpä huopakatto tai palahuopakatto vuotaa johtuen myrskyvaurioista, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattoa.

Käsiimme voit uskoa huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haapajärvellä. Katsastamme vaurioiden laajuuden ja luonteen, sekä suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Pienehköihin katepinnan kulumiin voi tepsiä täsmäkunnostus massalla, kun taas isommat vauriokohdat saattavat vaatia erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme myös halkeilleet tai aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Haapajärvellä tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset, samoin kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Haapajärvi, tuloksena parempi tiiveys sekä pidempi käyttöikä

Peltikaton korjaus Haapajärvi – tiivistämme kattosi viimeisen päälle kuntoon. Peltikaton paikkaus sekä tiivistys korjaa ruosteen ja korroosion jäljet. Muihin peltikaton haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun uv-säteily, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, syy saattaa liittyä myös aluskatteen ja yläpohjan ongelmiin – esimerkiksi aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat tai pääsi vahingoittamaan kattoa, tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle ja rikkoi tuloksena vesikatteen tai rakenteet.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Haapajärvellä edellyttää kattavaa taitoa, jotta jokainen työvaihe alusta loppuun toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, suoritamme aina huolella, niin että massaukset ja tiivistykset taatusti tarttuvat, ja työnjäljestä saadaan kestävä. Useimmissa kohteissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Toteutamme Haapajärvellä myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden eristeiden uusimiset sekä rakenteiden lahovauriokorjaukset. Kattopeltisepiltämme saat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat peltikaton kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Haapajärvi – räätälöity palvelu kattoammattilaistemme kautta

Tiilikaton korjaus Haapajärvi, huolellista laatutyötä kattosi parhaaksi. Tiilikattokin tarvitsee ajan mittaan paikkauksia ympäristön kulutusten vuoksi. Muun muassa sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen katepintaan, ja ne syövät tiilestä ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella lisää haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut tiili imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Tarpeen voi samoin olla tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys, mikäli yläpohjan ja aluskatteen toimivuudessa havaitaan mainittavia epäkohtia. Tai ehkäpä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten tiilikatto rikkoutui äkillisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Haapajärvellä hoituu sujuvasti kauttamme, tarvittiinpa rikkinäisten kattotiilien vaihtoa tai painuneen rakenteen oikaisutöitä. Kun tiilikatto vuotaa, on tärkeää tarttua viipymättä korjaustoimiin, niin ettei katto pääse ennen aikojaan ränsistymään remonttikuntoon. Toteutamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja kattoturvatuotteiden vaihdot, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Haapajärvellä viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, jotta rapautunut kate saadaan taas pitämään pintansa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Haapajärvi, huolehtimassa kattosi turvan kohdilleen

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Haapajärvi – merkittäviä parannuksia kattosi tiiveyteen. Aluskate on katolle välttämätön apuri tihkuvan veden poistamisessa. Vuotovauriot aluskatteen kohdalla voivat olla sään ja iän tuomaa kulumaa, mutta joskus asiaan vaikuttavat myös asennusvirheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Yläpohjassa pienikin vuoto voi aiheuttaa kastuneita eristeitä, lahovaurioita tai muita ikäviä yllätyksiä, joten korjaustoimiin on ryhdyttävä mahdollisimman pian vaurioiden tultua ilmi. Kattokorjauspalvelumme hoitaa Haapajärvellä kaikki tarvittavat paikkaustyöt, sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Toteutamme kunnostukset turvallisin menetelmin ja osaavalla ammattiotteella, huolehtien kuntoon limitykset, tiivistykset sekä kaikki muut olennaiset yksityiskohdat.

Meiltä onnistuu aluskatteen korjaus sekä paikkaus muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta, sekä muistakin haastavista sijainneista, kuten vaikkapa savupiipun kohdalta. Huolehdimme kuntoon aluskatteen ylösnostot ja toteutamme tiivistämisen savupiippuun, sekä suoritamme jiireihin saumaukset, pellitykset ja laudoitukset viimeisen päälle. Varmistamme kattosi täyden toimivuuden myös yläpohjan rakenteiden osalta, sekä lisäämme esimerkiksi eristystä tai tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Lisäksi teemme Haapajärvellä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset läpiviennin kohdalta, kuten kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Haapajärvi – korjaus tehdään toimestamme taitavin ottein

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Haapajärvi – korjaus tuo katollesi paremman turvan. Läpivienteihin sisältyy huomattava vuotoriski, sillä ne puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Haapajärvellä, meiltä saat paikalle kokeneet korjaajat palauttamaan kattosi tiiveyden. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet suojapellit ja aikansa eläneet tiivisteet, paikkaamme aluskatteen läpiviennin kohdalta ja toteutamme rakenteiden purkutyöt. Korjaamme sekä uusimme läpiviennin höyrynsulun sekä eristeet, ja asennamme puuttuvat tiivistekappaleet sekä tekemättä jätetyt ylösnostot.

Meiltä löydät avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Haapajärvellä, ja samalla suoritamme muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Kunnostus säästää sekä rahaa että kattoa ja turvaa talosi rakenteet – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt