Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Harjavalta

Katon korjaus Harjavalta, kokeneet ammattilaisemme edistämässä talosi hyvinvointia ja turvaa. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties kaivataan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta ja tiivistystä. Uudemmassa kohteessa voi riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus, kun taas vanhemmalla katolla tarpeen saattaa olla jo astetta kattavampi kunnostus. Kun katto vuotaa, syynä ovat useimmiten iän myötä kasaantuneet rasitukset, kuten sadevedet, sammal, lehtiroska ja uv-säteily sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi kärsiä tuntuvaa vahinkoa, mikäli siihen iskevät odottamattomat myrsky- tai lumivauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Katonkorjauspalvelumme hoitaa katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Harjavallassa, kaikissa kohteissa tasakatosta taitekattoon sekä pellistä tiileen ja palahuopaan. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin lumi- ja myrskyvaurioiden korjaukset. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset pihasaunaan ja ulkovarastoon sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset taitavin käsin ja ensiluokkaisilla tuotteilla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Satakunta; Eura, Nakkila, Ulvila, Kokemäki sekä Säkylä. Laadukkaasti tehdyillä korjauksilla säästät aikaa, rahaa sekä kattoa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Harjavallassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Harjavallassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Harjavallassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Harjavallan alueella!

Huopakaton korjaus Harjavalta – meiltä saat tiiviin ja tyylikkään tuloksen

Huopakaton korjaus Harjavalta, tiivistämässä kärsineen katepinnan. Huopakaton, eli bitumikaton vauriot syntyvät yleensä iän myötä. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät varsinkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Kermiä kuivattavat ikääntyminen sekä auringon paahtava uv-säteily, jolloin huovan elastiset ominaisuudet heikentyvät, ja halkeilun riski kasvaa. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös sammaleen tai lumikuorman takia; tällöin tulilinjalla ovat etenkin katteen saumakohdat ja liitokset. Tai ehkäpä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai aiheutti muuta tuhoa katolle.

Saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Harjavallassa, katollesi sopivilla käsittelyaineilla ja materiaalin mukaisin menetelmin. Samakin ongelma voi eri kohteissa edellyttää tyystin erityyppisiä ratkaisuja, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on optimaalinen katolle. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin asennamme tarpeen mukaan erityiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Taitavat tekijämme hoitavat Harjavallassa haastavimmatkin huopakaton korjaustyöt, kuten alushuovan vaihdot sekä tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Saat meiltä niin ikään huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset, samoin kattavat huopakaton kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Harjavalta – vedenpitävä katto suojaa rakenteet

Peltikaton korjaus Harjavalta, varmoin ottein ja vahvalla kokemuksella. Peltikattoa saattavat kolhia muun muassa myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi pudotessaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton laittavat lujille myös arkiset sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun vesi, pakkanen, aurinko ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on mennyttä. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – tarvitaanko peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä tai paikkausta? Tyypillisiin peltikaton uhkiin lukeutuu myös kattoa reikiinnyttävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Harjavallassa huolehtii kuntoon epäkohdat, tarvittiinpa yksittäisiä kunnostuksia tai vaikka myrskyvaurioiden korjausta. Kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi, riittää peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme aina huolella – näin massauksista saadaan takuulla tarttuvat ja työnjäljestä pitävä sekä pitkäikäinen. Mikäli vuoto löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset, jos pellit on alun alkaen asennettu liian harvaan. Kattopeltiseppämme toteuttavat Harjavallassa myös peltikaton yläpohjan paikkaukset, huonokuntoisten laudoitusten uusimiset sekä kastuneiden villojen vaihdot. Lisäksi teemme peltikaton korjaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma luonnistuu!

Tiilikaton korjaus Harjavalta, pelastamassa kattosi turhilta remonteilta

Tiilikaton korjaus Harjavalta – laadukkaita täsmäpaikkauksia kattosi tarpeisiin. Tiilikattoonkin iskevät kosteus ja lumikuorma sekä sammaleen ja jäkälän juuret. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun huokoinen tiili imee itseensä kosteutta, joka vuorotellen jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, haasteet voivat paikantua myös aluskatteen ja yläpohjan tienoille – ehkä kysymykseen tuleekin tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus tai tiivistys. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhtäkkisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Harjavallassa kannattaa teettää ajoissa, niin ettei katto pääse syyttä suotta vaipumaan vaihtokuntoon. Tyypillistä on, että korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen Harjavallassa kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että kulunut tiili saadaan pitämään puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Harjavalta, kunnostus on välttämätön osa katon ylläpitoa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Harjavalta – paikkauksilla turvataan kattosi tiiveys. Aluskatetta tarvitaan katolla huolehtimaan sekä ulkoa että sisältä tulevasta kosteudesta. Jos aluskate toimii puutteellisesti, vesi päätyy eristeisiin tai muihin kattorakenteisiin, ja tällöin on tuloksena ennen pitkää kattava kosteusvaurio. Aluskatteen epäkohdat syntyvät yleensä sään ja ajan rasitusten myötä, mutta joskus niihin liittyvät myös asennusvirheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Suoritamme Harjavallassa osaavin ottein kaikki aluskatteen korjaustyöt; sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Meiltä löytyy katollesi ensiluokkaiset tuotteet sekä turvalliset työkalut ja -menetelmät, niin että katosta saadaan taas viimeisen päälle toimiva, tiivis ja kestävä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset vauriot sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä tarkistamme kattavasti myös yläpohjan rakenteiden kunnon. Korjaamme katolta valumajäljet, huonokuntoiset villat ja lahovauriot, sekä katsomme, että välikaton ilmanvaihto on varmasti riittävällä tasolla. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, kuten muun muassa jiirin ja sisätaitteen sekä samaten savupiipun kohdalta. Meiltä sujuvat aluskatteen ylösnostot sekä huolellinen tiivistäminen savupiippuun, ja jiireihin teemme saumaukset, pellitykset sekä laudoitukset viimeistä piirtoa myöten. Hoidamme Harjavallassa aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Harjavalta – korjaus tehdään räätälöidysti kattosi mukaan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Harjavalta – korjaus pitää kattosi vesitiiveydestä huolta. Läpiviennit ovat katolla varsin tyypillinen vuotokohta, sillä ne puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen. Pienikin vuoto läpiviennin kohdalla voi koitua katon kohtaloksi, jos vesi pääsee sitä kautta pujahtamaan huonetilaan tai yläpohjan rakenteisiin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Harjavallassa, järkevä ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet asiantuntijamme. Meiltä sujuu katon korjaus vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, samoin savupiipun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kärsineet suojapellit sekä kuivuneet ja hapertuneet tiivisteet, ja tarpeen vaatiessa hoidamme niin ikään yläpohjan purku- ja korjaustyöt. Asennamme puuttuvat tiivistekappaleet ja elintärkeät aluskatteen ylösnostot, sekä kohennamme eristystä ja tuuletusta, jos se kattosi kohdalla on tarpeen.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Harjavallassa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt