Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Humppila

Katon korjaus Humppila, meiltä taitava kunnostus viimeisen päälle. Korjausta vaativat esimerkiksi vuoto-ongelmat sekä muut epäkohdat katon toimivuudessa. Pienikin vaurio voi osoittautua kohtalokkaaksi veden päästessä yläpohjaan, joten paikkauksiin on ryhdyttävä välittömästi ongelman havaitsemisen jälkeen. Näin katto välttää kosteusvauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit, ja samalla säilyy täysi käyttövarmuus sekä asianmukainen arvo. Kun katto vuotaa, syynä ovat yleensä sään ja ympäristön rasitukset; sammal, sadevedet, uv-säteily, lehtiroska sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Korjaustarvetta edesauttaa kattohuollon laiminlyönti tai virheet katon alkuperäisessä asennuksessa, ja toisinaan voidaan kaivata isompia kunnostuksia, kuten lumi- tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Meiltä sujuu katon korjaus, paikkaus ja tiivistys kaikenlaisissa kohteissa – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatoilla tiilestä peltiin sekä palahuopaan.

Vuotaako katto vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Humppilassa laidasta laitaan, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta kattaviin rakenteiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä kattoturvatuotteiden korjaukset, kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, piharakennuksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Kattotöihin on haettavissa sivujemme kautta joustavaa, luotettavaa rahoitusta, ja kattoammattilaistemme suorittamat paikkaukset kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin. Palvelemme korjauksissa laatutuottein ja avaimet käteen- periaatteella, asiakaslähtöisin ammattiottein kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Kanta-Häme; Forssa, Jokioinen, Ypäjä, Tammela ja Hämeenlinna. Tuloksena on kaunis ja käyttövarma katto, joka suojaa talosi rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Humppilassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Humppilassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Humppilassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Humppilan alueella!

Huopakaton korjaus Humppila – huolenpito katosta säästää aikaa ja rahaa

Huopakaton korjaus Humppila, huolehdimme kattosi toimintakyvystä. Huopakatto, eli bitumikatto saattaa kärsiä muun muassa myrskyvaurioista. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli pääsi riepottelemaan huopavuotia tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Yleensä korjaustarve kehittyy kuitenkin vähin erin sään ja ajan rasituksissa, kun katepintaa syövät sammaleen juuret sekä auringon paahtava uv-säteily. Tyypillisesti huopakatto tai palahuopakatto vuotaa varsinkin vanhemmiten, kun suojaava sirotepinta on kulunut pois, ja kate joutunut vaurioille alttiiksi. Selvinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat huopakaton muutokset ja vauriot: reiät, repeämät, vekit, rypyt, kuprut, kulumat ja painumat. Lisäksi kermien välinen kosteus voi synnyttää huopaan näkyvän pullistuman, ja pahimmillaan tällainen huopakaton höyrypussi puhkoo rikki katteen pinnan.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Humppilassa, katepinnan kulumien ja vaurioiden paikkauksesta aina lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Katsastamme vaurioiden laajuuden ja luonteen ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan, mikä pitää huolen, että lopputulos on aina kattosi kannalta optimaalinen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoittamista varten. Toteutamme Humppilassa huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Humppila – parempaa turvaa kattosi rakenteille

Peltikaton korjaus Humppila, kokonaisvaltainen palvelu kattosi parhaaksi. Myös peltikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky vahingoitti kattoa. Tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, mikä rikkoi vesikatteen tai rakenteet. Arkisempiin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun vesi, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tarkistaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Peltikaton perinteisiin vihollisiin kuuluu myös kattoa syövyttävä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Humppilassa aloitetaan kattavilla pohjatöillä, kuten lian- ja ruosteenpoistolla, niin että työnjälki on siisti sekä kestävä. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Humppilassa, samoin tarpeen mukaan kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Kattopeltiseppämme hoitavat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Humppila – palveluksessasi kokeneet ja pätevät korjaajat

Tiilikaton korjaus Humppila, taloudellinen ja tehokas laaturatkaisu. Tiilikattokin joutuu käyttökaarensa aikana kohtaamaan monenlaista kulutusta. Esimerkiksi sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella huomattavaa haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto haurastuu lisää ja sitoo itseensä kosteutta, ja kun vesi katteen sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Kun tiilikatto vuotaa, haasteita voi löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta; ehkä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjaus, tiivistys tai paikkaus. Tai kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Humppilassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tärkeää on, että korjaustoimet toteutetaan riittävän hyvissä ajoin, niin että vältetään vakavammat vauriot ja sitä kautta tarpeettomat remontit. Saat meiltä myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen Humppilassa pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, niin että rapautunut kate saadaan kunnolla suojattua säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Humppila, huolehtimassa kattosi tiiveyden kuntoon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Humppila – kattosi vesitiiveys varmuudella kuntoon. Aluskate on katollesi välttämätön apulainen maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas, toimiva aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, niin ettei vesi päädy eristeisiin tai muihinkaan kattorakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, syynä voivat olla sään ja ajan tuoma kuluma, toisinaan myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Aluskatteen kaikki kunnostukset Humppilassa hoituvat näppärästi kauttamme – toteutamme niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät tai vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöitä tehtäessä tarkastamme kattavasti myös yläpohjan rakenteiden kunnon. Hoidamme valumajäljet, kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteiden puuosat, ja lisäämme tarvittaessa eristystä tai tuuletusta riittävän ilmanvaihdon takaamiseksi. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset yksityiskohtia myöten, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä samaten savupiipun kohdalta. Huolehdimme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistyksen savupiippuun. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Humppilassa niin ikään läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Humppila – korjaus tukee katon täyttä hyvinvointia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Humppila – korjaus tekee katosta taas ensiluokkaisen suojan. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen, joten niihin sisältyy merkittävä vuotoriski. Vesi saattaa päätyä läpiviennin kohdalta huonetilaan tai rakenteisiin, jolloin tilanne äityy ennen pitkää kattavaksi kosteusvaurioksi. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Humppilassa, pelasta kattosi pahemmilta tuhoilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken sekä muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Vaihdamme aikansa eläneet pellitykset sekä uusimme hapertuneet tiivisteet, ja asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet. Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Humppilassa, ja samalla suoritamme muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Meiltä saat kattotöihin parhaan palvelun sekä kauniin, kestävän toteutuksen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt