Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Isojoki

Katon korjaus Isojoki – ihanteellinen lopputulos osaavissa käsissämme kaikkiin katon kunnostustarpeisiin. Korjaustarvetta syntyy kohteeseen kuin kohteeseen ennemmin tai myöhemmin. Toisinaan riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon paikkaus, joskus taas ovat tarpeen kattavammatkin toimet, kuten lumi- tai myrskyvaurioiden korjaus. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Kun katto vuotaa, voivat syyksi paljastua myös arkiset ympäristön kulutukset; sadevedet, lehtiroska, sammal, lika sekä auringon paahtava uv-säteily. Lämpötilanvaihtelut hapertavat pikkuhiljaa erityisesti läpivientien tiivisteet, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti tai alkuperäisen asennuksen virheet. Vuosien varrella pelti ruostuu, tiili haurastuu ja huopa halkeilee. Ajoissa tehty katon korjaus sen sijaan ehkäisee isommat ongelmat, kuten home-, kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Meiltä saat katon korjaukset omakotitaloon, autotalliin sekä kesämökille, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Vuotaako katto vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Kattopalvelumme hoitaa katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Isojoella, kaivattiinpa pieniä täsmäpaikkauksia tai laajempaa rakenteiden korjausta. Teemme katon läpivientien tiivistykset sekä vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen ja yläpohjan korjaukset. Kunnostamme taidolla kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Palvelemme kattotöissä laadukkain tuottein ja katollesi turvallisin menetelmin, avaimet käteen- periaatteella katon tilanteen ja tarpeet huomioiden. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Etelä-Pohjanmaa; Karijoki, Kauhajoki, Kurikka, Teuva ja Ilmajoki. Hanki siis katollesi ensiluokkainen palvelu ja turvaa siten talosi hyvinvointi – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Isojoella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Isojoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Isojoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Isojoen alueella!

Huopakaton korjaus Isojoki, palvelemme taidolla kaikenlaiset kohteet

Huopakaton korjaus Isojoki – tapauskohtaista palvelua taidokkain ottein. Huopakaton, eli bitumikaton korjaustarve liittyy yleensä katepinnan kulumiin. Vanhemmiten huovasta hiutuu pois sen suojaava sirotepinta, ja ikääntyminen sekä uv-säteily saavat katteen kuivumaan ja halkeilemaan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta; saumat voivat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta. Huopakaton korjaustarpeesta kertovat etenkin katepinnan erilaiset epätasaisuudet – kulumat, painumat, rypyt, vekit, kuprut, reiät ja repeämät. Kermien väliin päässyt kosteus voi synnyttää huopaan myös näkyvän pullistuman, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Huopakattoa saattavat kohdata niin ikään äkilliset myrskyvahingot, jotka voivat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vahingoitti kattoa.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Isojoella. Paikkausaineet ja -menetelmät valitsemme kohdekaton vaurioiden mukaan. Käsittelemme esimerkiksi kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, sekä täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Toteutamme huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Isojoella. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Isojoki – pitävä kunnostus kattosi liitoksille

Peltikaton korjaus Isojoki, asiantuntevaa palvelua kaikkiin kattopulmiin. Peltikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä lumi pudotti rännit tai repi alustasta kattotikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Peltikaton laittavat niin ikään lujille arkiset sään ja ajan rasitukset, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää vuoroin pääsevät vierailemaan katolla. Toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin, jolloin kiinnikkeet höltyvät ja liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on mennyttä. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma löytyä yläpohjasta – ehkäpä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs valitettava vaaranpaikka on peltejä nuoleva ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio iskee hoitamatta jääneeseen kattoon.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Isojoella aloitetaan kattavista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta, niin että työnjäljestä saadaan kestävä. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Kattopeltisepiltämme saat taitavin ottein myös peltikaton yläpohjan korjaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi toteutamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Isojoella, sekä peltikaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Isojoki – taitava paikkaus säästää aikaa ja rahaa

Tiilikaton korjaus Isojoki, taloudellinen ja tehokas apu kattosi ongelmiin. Tiilikatostakin vievät ajan mittaan veronsa monenlaiset ympäristön kulutukset. Esimerkiksi sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella huomattavaa haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen ilmiö, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Tämä tuhoisa kierre heikentää tiiliä kerta kerralta, kunnes katepinta lopulta antaa periksi päästäen vedet lävitseen rakenteisiin. Kun tiilikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – ehkä aluskate on ajan saatossa vaurioitunut, tai jo alun perin väärin asennettu. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhtäkkisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Isojoella tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että korjauksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin, jotta vältetään ikävät lahovauriot sekä turhat, tarpeettomat remontit. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, samoin myrskyvaurioiden korjaukset ja katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen Isojoella pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, niin että rapautunut kate saa takaisin suojansa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Isojoki, huolellisella työnjäljellä ja kestävin tuloksin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Isojoki – kattavaa tiiveyttä tarvitaan rakenteiden turvaksi. Laadukas aluskate poistaa tihkuvan kosteuden, niin ettei se kastele yläpohjaa. Kun aluskate vuotaa, syynä voivat olla sään ja ajan tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kenties aluskate on joutunut kärsimään myrskyn tekemistä tuhoista, tai ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai aluskate asennettu väärästä suunnasta. Meiltä löytyy kattava kokemus ja taito kaikkiin aluskatetöihin – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjauksiin, paikkauksiin ja tiivistyksiin Isojoella.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Hoidamme kuntoon valumajäljet, kastuneet villat ja lahovauriot, sekä varmistamme, että katolle on järjestetty toimiva ilmanvaihto. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavistakin kohteista, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme Isojoella aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset läpiviennin kohdalta; kattoluukun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Isojoki – korjaus auttaa torjumaan kosteushaitat

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Isojoki – korjaus pitää rakenteet kuivina ja turvassa. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen, joten niihin liittyy myös huomattava vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Isojoella, järkevä ratkaisu on kutsua paikalle pätevät ammattilaisemme. Meiltä sujuu katon korjaus vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja muun läpiviennin kohdalta. Hoidamme tiivisteiden ja suojapeltien vaihdot sekä tarvittaessa rakenteiden purkutyöt. Asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Isojoella, ja samalla toteutamme muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Tuloksena on kaunis sekä kestävä katto, joka turvaa talosi rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt