Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Kaskinen

Katon korjaus Kaskinen – ammattitaitoinen katonkunnostuspalvelumme pelastaa kattosi. Korjaustarvetta syntyy katolle kuin katolle ennemmin tai myöhemmin. Aluksi haasteet voivat olla tiiveysongelmia tai muita yksittäisiä epäkohtia; ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta. Jos ongelmien kuitenkin annetaan kehittyä pidemmän aikaa itsekseen, vauriot äityvät pahemmiksi, ja korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Kattoa verottavat ajan mittaan sään ja ympäristön rasitukset, kuten sadevedet, sammal, lika, lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan etenkin läpivientien tiivisteet, ja tutuiksi tulevat myös ilmansaasteet sekä talven jää ja pakkanen. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huoltoa laiminlyödään. Tai kenties katon alkuperäisen asennuksen suhteen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Kattopalvelumme hoitaa katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kaskisissa, yksittäisen kattovuodon paikkauksesta katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukseen. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset, kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Hoidamme kuntoon kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Meillä teetetyt kattotyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Kaskisten lisäksi muukin Pohjanmaa; Vaasa, Maalahti, Korsnäs, Närpiö ja Kristiinankaupunki. Toteutamme korjaukset ensiluokkaisesti avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein ja työvälinein aina kattosi tarpeiden mukaan. Tiivis ja tyylikäs katto hoituu tehokkaasti kattopalvelumme kautta – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kaskisissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kaskisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kaskisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kaskisten alueella!

Huopakaton korjaus Kaskinen, paikkaus sujuu siististi osaajiemme kautta

Huopakaton korjaus Kaskinen – asiantunteva apu katon haastekohtiin. Tyypillisesti huopakaton, eli bitumikaton korjaustarve syntyy vähitellen ajan mittaan. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus verottavat varsinkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate altistuu vaurioille entisestään. Kermejä kuivattaa osaltaan niin ikään auringon paahtava uv-säteily, joka heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa ilmestyä monenlaisia korjaustarpeesta kertovia muutoksia; reikiä, repeämiä, vekkejä, ryppyjä, kupruja, kulumia ja painumia. Kermien väliin päässyt kosteus voi lisäksi näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen huopakaton höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa sammaleen tai lumikuorman takia, tai kun katto on joutunut yllättäen kärsimään tuhoisan myrskyvahingon. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset.

Huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kaskisissa saat meiltä, aina katollesi sopivin käsittelyainein ja vaurioiden mukaisin menetelmin. Esimerkiksi pienehköt katepinnan kulumat täsmäkunnostamme massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta. Kuprut eli höyrypussit viillämme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Toteutamme Kaskisissa myös huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kaskinen – palautamme pellit priimakuntoon

Peltikaton korjaus Kaskinen, huolehdimme kattosi laatuvarmasti kuntoon. Peltikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä lumi pudotti rännit tai repi alustasta tikkaat, niin että kattoon tuli reikiä. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat rasitukset, sillä muun muassa jatkuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Seurauksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, vaurioita voi löytyä vesikatteen ohella myös yläpohjasta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Peltikaton perinteisiin vihollisiin kuuluu myös kattoa rei’ittävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kaskisissa aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin aina huolella, niin että massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja korjausjälki on siisti sekä kestävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, ja meiltä saat myös peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Kaskisissa. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton paikkaukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kaskinen – luotettavan ja laadukkaan työnjäljen saat meiltä

Tiilikaton korjaus Kaskinen, tehostamassa kattosi täyttä toimivuutta. Tiilikatto on kyllä kiitettävän lujaa tekoa, muttei immuuni ympäristön rasituksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talven aikana omat haasteensa tuo katolle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen seuraukset, kun haurastunut tiili imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä ja paikkausta Kaskisissa. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kaskisissa räätälöidään kohteen mukaan, niin että lopputulos on siisti ja pitävä sekä kattosi kannalta optimaalinen. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta katto saa takaisin toimivan suojauksen säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kaskinen, tarpeellinen toimi katolle kuin katolle

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kaskinen – huomattavia parannuksia kattosi tiiveyteen. Etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa laadukas aluskate on välttämätön. Aluskatteen tehtävä on poistaa yläpohjasta sekä ulkoa että sisältä tulevaa kosteutta, ennen kuin se ehtii kastella eristeet tai muut kattorakenteet. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat useimmiten sään sekä iän tuomat kulumat, joskus myös asennuksessa tapahtuneet virheet tai yhtäkkiset mekaaniset vauriot. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja kunnostukset kaikentyyppisissä kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kaskisissa.

Hoidamme aluskatteen reikien paikkaukset ja reikiintyneiden vuotien vaihdot, samoin valumajälkien ja lahovaurioiden kunnostukset sekä kastuneiden villojen vaihdot. Varmistamme aina riittävät limitykset ja tiivistykset aluskatteen suhteen, sekä toteutamme kattotyöt turvallisin menetelmin yksityiskohtia myöten. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien kohdalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme aluskatteen ylösnostot ja suoritamme tiivistämisen savupiippuun, sekä huolehdimme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kaskisissa luonnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaskinen – korjaus auttaa kattoasi toimimaan paremmin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaskinen – korjaus antaa katollesi parhaan turvan. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja vesivahingon riskin. Jos huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaskisissa, järkevä ratkaisu on pyytää paikalle pätevät kattoammattilaisemme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Paikkaamme aluskatteen läpiviennin kohdalta ja asennamme puuttuvat ylösnostot, sekä vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kiinnitämme tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaskisissa, ja saat meiltä tarpeen mukaan muutkin korjaukset kattosi hyvinvointia tukemaan. Kunnostukset takaavat paremman toimivuuden ja tiiviin, tasokkaan turvan – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt