Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Kempele

Katon korjaus Kempele, taidokkain ottein toimestamme. Korjaustarvetta tuovat niin ajan hampaan nakerrus kuin sään ja ympäristön kulutuksetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties tarvitaan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Aluksi voi riittää paikallinen korjaus, kuten yksittäisen kattovuodon paikkaus, mutta ajan kanssa tekeytyneet vauriot vaativat jo astetta kattavampia toimia. Toisinaan korjaustarve saattaa yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle sattuvat odottamattomat myrsky- tai lumivauriot. Ehkä katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Tyypillisesti korjaustarve on kuitenkin tulosta arkisista ympäristön rasituksista, kun katepintaa verottavat sammal, kosteus, lehtiroska, pakkanen ja jää. Tutuiksi tulevat myös uv-säteily sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut, ja tilannetta voi pahentaa kattohuollon laiminlyönti tai alkuperäisen asennuksen virheet.

Toteutamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kempeleessä, yksittäisestä katepinnan tiivistyksestä vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien kunnostukset sekä myrskyvaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Kunnostamme taidolla kaikki kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Suoritamme muun muassa omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt kaikissa saarikohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä työmenetelmin aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Pohjois-Pohjanmaa; Oulu, Muhos, Tyrnävä, Liminka ja Lumijoki. Varmista kattosi vesitiiveys sekä kokonaisvaltainen toimivuus – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kempeleessä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kempeleellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kempeleellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kempeleen alueella!

Huopakaton korjaus Kempele, paikkaus palvelee kattoasi pitkällä tähtäimellä

Huopakaton korjaus Kempele – tuntuvia kohennuksia kattosi terveyteen. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Toisaalta korjaustarve saattaa kehittyä vähin erin ympäristön kulutuksissa, sillä mekaaniset ja kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä suojaava sirote hiutuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat kattoa, halkeilun riski kasvaa. Huopaan saattaa syntyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat voivat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kempeleessä, aina katollesi turvallisin käsittelyainein sekä vaurioiden mukaisin menetelmin. Samakin ongelma saattaa eri katoilla vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on katollesi optimaalinen. Käsittelemme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Toteutamme Kempeleessä alushuovan vaihdot ja haastavat huopakaton tulityöt, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kempele, pitämässä kunnossa niin vesikatteen kuin rakenteet

Peltikaton korjaus Kempele, kunnostamme kaikenlaiset kattovauriot. Paikkaamme esimerkiksi korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton haasteisiin lukeutuvat sään ja ympäristön rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai sitten katon ovat päässeet yllättämään äkilliset myrskyvauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vaurioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kempeleessä aloitetaan tilannekartoituksella, sekä huolella hoidetuilla pohjatöillä, kuten lian- sekä ruosteenpoistolla. Tyypillisesti järkeväksi ratkaisuksi osoittautuu peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton yläpohjan kunnostukset eristeiden ja rakenteiden suhteen. Lisäksi teemme taidolla ja tyylillä peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Kempeleessä, sekä peltikaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kempele – ennakointi säästää aikaa ja rahaa

Tiilikaton korjaus Kempele, huolellinen palvelu kattosi hyödyksi. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tiilikaton ongelmat ovat useimmiten kuitenkin arkisten rasitusten tulosta, kun kattoa jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuva pakkasrapautuminen. Sammal syö katteesta ravinteita sekä upottaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka toistuvissa lämpötilanvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma paikantua yläpohjaan – ehkäpä aluskate on asennettu väärälle kireydelle tai kärsinyt mekaanisen vaurion.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kempeleessä kannattaa toteuttaa ajoissa, jotta vältetään vakavammat kattovauriot ja turhat, ennenaikaiset remontit. Useimmissa tapauksissa korjaustarve osoittautuu hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kempeleessä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, niin että kate pystyy jälleen pitämään puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kempele – luottotekijämme hoitavat homman

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kempele, varmoin ottein taitavilta osaajiltamme. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tulevaa kosteutta. Pienikin vuoto voi olla kohtalokas veden päätyessä yläpohjaan, sillä siitä seuraa ennen pitkää valumajälkiä, lahovaurioita ja kastuneita villoja. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy yleensä sään ja iän tuomasta kulumasta, joskus taas asennukseen liittyvistä virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioita. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärästä suunnasta, tai sitten myrsky on päässyt tekemään tuhojaan ja rikkonut samalla aluskatteen. Ammattilaisemme toteuttavat taitavin käsin kaikki aluskatteen korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kempeleessä.

Suoritamme yksittäisten reikien paikkaukset ja aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Toteutamme työt aina laatutuottein ja katollesi turvallisin menetelmin, ja huolehdimme kuntoon riittävät limitykset, tiivistykset sekä muut yksityiskohdat. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kempeleessä läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kempele – korjaus on katollesi suunniteltu täsmäratkaisu

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kempele – korjaus auttaa kattoasi pysymään kunnossa. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten vuotoriski on niiden kohdalla ilmeinen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kempeleessä, estä pahempien vaurioiden syntyminen teettämällä kunnostukset kauttamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattovalokuvun ja kattoikkunan kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset ja kovia kokeneet suojapellit. Asennamme myös puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kempeleessä, ja toteutamme taitavasti muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin eteen. Varmista katollesi kattava toimivuus ja rakenteille laadukas suoja – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt