Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Koski Tl

Katon korjaus Koski Tl, ammattilaistemme toteuttama taitava korjaus tukee kattosi täyttä hyvinvointia. Katto joutuu kohtaamaan monenlaista kulutusta käyttökaarensa aikana. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties katolla kaivataan kattavampia töitä, kuten muutoksia rakenteiden suhteen. Ajoissa tehty katon korjaus ja kunnostus säästää monelta murheelta, kun yksittäiset epäkohdat eivät pääse äitymään kosteus- tai lahovaurioiksi. Katon haasteisiin kuuluvat muun muassa sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lumikuorma sekä lehtiroska ja uv-säteily. Tilannetta pahentaa edelleen, jos katon huolto on heikoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäisen asennuksen kohdalla on tehty mittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve saattaa yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme taidokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tl. Koskella, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukset ja tiivistykset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta mansardi- ja tasakattoon. Toteutamme tyylillä niin omakotitalon, autotallin, varaston kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Kattotyöt kuuluvat henkilöasiakkaan verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta on kuluihin saatavilla joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toiminta-alueeseemme sisältyy laajalti muukin Varsinais-Suomi; Salo, Somero, Pöytyä, Marttila sekä Loimaa. Meiltä saat korjaukset avaimet käteen- periaatteella turvallisin ammattiottein, ensiluokkaisilla tuotteilla sekä kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Takaa siis katolle laatupalvelu sekä täysi tiiveys ja toimivuus – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Tl. Koskella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Tl. Koskella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Tl. Koskella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Tl. Kosken alueella!

Huopakaton korjaus Koski Tl – paikkaus toteutetaan asiantuntevasti toimestamme

Huopakaton korjaus Koski Tl, huolehtimassa kattosi tiiveyden kuntoon, kun paikkaus hoituu huippulaadulla kokeneilta korjaajiltamme. Huopakaton, eli bitumikaton korjaustarve paikantuu yleensä katepinnan kulumiin. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus vaivaavat etenkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote häipyy pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermiä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, niin että huovan elastisuus heikentyy, ja riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, kupruja, repeämiä ja painumia, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta; saumoja nakertavat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Poissuljettu vaihtoehto eivät ole myöskään huopakaton myrskyvauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tl. Koskella, katepinnan paikkauksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Kaikki paikkausaineet ja -menetelmät valitsemme tarkasti vaurioiden mukaan, niin että korjauksen tulos on siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Suoritamme Tl. Koskella tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin myös huopakaton umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Koski Tl, kuluneen katepinnan pelastus

Peltikaton korjaus Koski Tl – taitava ja tuloksekas paikkaus syntyy vaivatta osaajiemme käsissä, ensiluokkaisin paikkausainein ja materiaalin mukaisin metodein. Peltikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikatto kohtaa omat haasteensa myös arkisissa ympäristön rasituksissa, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelmia löytyä yläpohjasta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa reikiinnyttävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Tl. Koskella vaatii ensin onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että korjauksesta saadaan kestävä. Tavallisimmin järkeväksi ratkaisuksi osoittautuu nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tl. Koskella. Kattopeltisepiltämme onnistuvat mainiosti myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Koski Tl, täsmäpalvelulla kattosi parhaaksi

Tiilikaton korjaus Koski Tl – kattosi tilanteeseen suunniteltu palvelu, jonka toteuttavat tyylipuhtaasti pätevät ammattilaisemme. Tiilikatto on kyllä kiitettävän lujaa tekoa, muttei immuuni sään ja ajan kulutuksille. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan napakasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella huomattavaa haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto myös haurastuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Kun tiilikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös aluskatteen ja yläpohjan tienoille – esimerkiksi aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Tl. Koskella kunnostaa yksittäiset epäkohdat, ennen kuin ne kehittyvät kosteusvaurioiksi ja laho- sekä homehaitoiksi. Ajoissa tehtyinä riittävät yleensä yksittäiset täsmätoimenpiteet, kuten irronneiden peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tl. Koskella, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus sekä paikkaus viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, jotta rapautunut katto saadaan pidettyä turvassa kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Koski Tl – järkevä panostus kattosi terveyteen

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Koski Tl, kattotaitureidemme suorittamat kunnostukset turvaavat kattosi toimintakykyä. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Jos vesi löytää tiensä eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin, on seurauksena ennen pitkää valumajälkiä, lahovaurioita ja kastuneita villoja. Kun aluskate vuotaa, saattaa se johtua sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Meiltä saat tyylipuhtaat aluskatteen paikkaukset kaikenlaisissa kohteissa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tl. Koskella.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset ja aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä katsomme kuntoon myös välikaton rakenteiden tilanteen. Toimiakseen kunnolla aluskate tarvitsee moitteettoman ilmanvaihdon yläpohjaan, joten kohennamme eristystä tai tuuletusta, jos se kattosi kohdalla on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset vaativienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä toteutamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tl. Koskella läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Koski Tl – korjaus selvittää kattosi huolet ja haastekohdat

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Koski Tl – korjaus pitää toimivuuden parhaassa vireessä, kun laadukas kattotiimimme tiivistää kattosi. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä ja leikkauksia, joten niihin liittyy selkeä vuotoriski. Pahimmillaan falskaava läpivienti voi ohjata vedet huonetilaan tai rakenteisiin, jolloin tilanteesta pääsee nopeasti kehittymään kattava kosteusvaurio. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tl. Koskella, kutsu paikalle kokeneet tekijämme palauttamaan tiiveys kohdilleen. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme väsyneet tiivistykset ja kolhuja kokeneet suojapellit. Lisäksi asennamme läpivientien tiivistekappaleet ja puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tl. Koskella, ja hoidamme taitavasti muutkin korjaukset kattosi parasta ajatellen. Vesitiivis katto suojaa rakenteet ja turvaa talosi hyvinvoinnin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt