Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Laukaa

Katon korjaus Laukaa, paikkaus vaatii varmaa ja kokenutta tekijää, joten kannattaa kääntyä osaajiemme puoleen. Korjaustarve yhyttää katon kuin katon ennemmin tai myöhemmin. Aluksi voi olla kyse tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin riittää tavallisesti katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos ongelmien kuitenkin annetaan kehittyä pidemmän aikaa itsekseen, syntyy yhä vakavampia vaurioita, ja korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Kun katto vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja ympäristön kulutukset; lämpötilanvaihtelut, kosteus, lehtiroska, sammal sekä auringon uv-säteily. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta myrsky- tai lumivauriot. Ehkä katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Toimitamme taitavat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Laukaassa, yksittäisistä katepinnan kunnostuksista lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukseen. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, varaston ja mökin katon korjaukset, kunnostukset muihin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Palvelemme korjauksissa asiantuntevin ottein ja avaimet käteen- periaatteella, tuoden mukanamme kaiken tarvittavan suojapressuista henkilönostimiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Laukaan ohella muukin Keski-Suomi; Hankasalmi, Jyväskylä, Konnevesi, Toivakka, Äänekoski ja Uurainen. Meiltä saat edullisen ja tehokkaan palvelun sekä ensiluokkaisen tuloksen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Laukaassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Laukaassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Laukaassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Laukaan alueella!

Huopakaton korjaus Laukaa – tärkeitä parannuksia kattosi perusterveyteen

Huopakaton korjaus Laukaa, osaavilta tekijöiltämme homma hoituu reippaasti ja räätälöidysti kattosi mukaan. Huopakatto, eli bitumikatto kärsii muun muassa myrskyn aiheuttamia tuhoja. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tavallisimmin huopakatto kuitenkin haurastuu pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, ja mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermin päältä löytyvä suojaava sirote hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Katosta voi löytyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia koettelevat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Laukaassa. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin asennamme tarpeen tullen erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki katepinnan tasoittamista varten. Saat meiltä Laukaassa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret huopakaton paikkaukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Laukaa, osaavin ottein ja laatutyönä toimestamme

Peltikaton korjaus Laukaa – käsittelemme kuntoon kaikenlaiset kohteet tasokkaalla palvelulla ja loistavin tuloksin. Myös peltikaton haasteisiin voivat lukeutua myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa nakertava ruoste, ja korroosio iskee hampaansa etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Laukaassa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton yläpohjan ja aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Laukaassa. Kattopeltisepiltämme luonnistuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Laukaa, varustamme katostasi tiiviin ja kestävän

Tiilikaton korjaus Laukaa – kun delegoit kunnostukset ammattitekijöillemme, korjaus antaa katollesi parhaan turvan. Vankkatekoinen tiilikään ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti katteeseen, ja ne syövät tiilestä mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – esimerkiksi aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Vielä eräs valitettava vaaranpaikka ovat tiilikaton myrskyvauriot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset, tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Laukaassa estää vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Ajoissa tehtyinä katolle riittävät yleensä paikalliset toimet, kuten irronneiden peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Laukaassa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että kulunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Laukaa, kunnostus on huolenpitoa kattosi hyväksi

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Laukaa – toimimme taitavin käsin ja kattosi tiiveyden tueksi. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittaviin katto-ongelmiin, kuten valumajälkiin, kastuneisiin villoihin tai lahonneisiin rakenteiden puuosiin. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Meiltä saat tyylipuhtaat aluskatteen kunnostukset kaikenlaisissa kohteissa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Laukaassa.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset ja reikiintyneiden vuotien vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Riittävä ilmanvaihto on aluskatteen toimivuudelle ensiarvoisen tärkeää, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset ja pellitykset viimeisen päälle, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Laukaassa hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Laukaa – korjaus hoituu kattavalla tietotaidolla ja osaamisella kauttamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Laukaa – korjaus pitää kattosi hyvinvoinnista huolen, kun kutsut paikalle ammattipalvelumme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen, joten niihin liittyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Laukaassa, toimiva ratkaisu on pyytää paikalle pätevät kattoammattilaisemme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme aikansa eläneet suojapellit ja virttyneet läpivientien tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Laukaassa, ja toteutamme kattavasti muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Laadukas kunnostus säästää rahaa ja suojelee talosi rakenteet – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt