Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Maalahti

Katon korjaus Maalahti, mallikkaat toteutukset kattosi turvaksi saat osaavien tekijöidemme toimesta. Katolla kuin katolla korjaustarvetta syntyy ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin saattaa tulla tarpeeseen katepinnan tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa puolestaan vaaditaan astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Astetta arkisempia korjaustarpeen syitä ovat sään ja ympäristön kulutukset; lämpötilanvaihtelut, kosteus, lehtiroska, sammal ja auringon uv-säteily. Vuosien vieriessä tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet.  Meiltä saat sujuvat ja siistit kunnostukset kohteeseen kuin kohteeseen – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan.

Suoritamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Maalahdessa, olipa kyseessä yksittäispaikkaus tai laajemmat rakennemuutokset. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukset ja tiivistykset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset. Hoidamme asiantuntevasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset muihin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti ja ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Maalahden ohessa muukin Pohjanmaa; Närpiö, Korsnäs, Laihia, Vaasa ja Mustasaari. Hoidata kattosi toimivuus kuntoon edullisesti ja laadukkaasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Maalahdessa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Maalahdessa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Maalahdessa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Maalahden alueella!

Huopakaton korjaus Maalahti – autamme kattoasi pysymään kunnossa mahdollisimman pitkään

Huopakaton korjaus Maalahti, palkintona pitävä ja tiivis korjausjälki, kun asialla ovat ammattikorjaajamme. Huopakattoon, eli bitumikattoon saattavat iskeä esimerkiksi äkilliset myrskyvahingot. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Huopakatto kohtaa vuosien saatossa myös ympäristön arkiset rasitukset, jotka vievät vääjäämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta kuluu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumoja rikkovat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Maalahdessa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin ja myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa siistin korjausjäljen sekä parhaan mahdollisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin asennamme tarpeen tullen erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Toteutamme Maalahdessa tarpeen mukaan myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, sekä taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt – katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Maalahti, paikkauksilla korjataan korroosion jäljet ja estetään isommat ongelmat

Peltikaton korjaus Maalahti – palvelemme pienissä ja suurissa paikkauksissa räätälöidysti kattosi tilanteen mukaan. Kunnostusta voivat vaatia korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostevauriot. Haasteita peltikatolle tuottavat muun muassa sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tarkistaa yläpohjan tilanne – esimerkiksi aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Maalahdessa aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian tai ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja lopputulos on pitävä sekä pitkäikäinen. Jos reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, mikäli alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Peltisepiltämme saat sujuvasti myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä yläpohjan lahovauriokorjaukset. Lisäksi hoidamme Maalahdessa peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Maalahti, tyylikäs kunnostus hoidetaan kauttamme avaimet käteen- palvelulla

Tiilikaton korjaus Maalahti – tuntuvat kohennukset kattosi tiiveyteen toteuttaa osaava kattokorjauspalvelumme. Vankkatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Muun muassa sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta aiheuttaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyessään tiilikatto huokoistuu lisää ja sitoo itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Kun tiilikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan tai aluskatteen tienoilta – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhtäkkisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Maalahdessa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että korjauksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Meiltä saat myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Maalahdessa viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, jotta kate saa jälleen asianmukaisen suojan säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Maalahti – mallikas kunnostus pitää rakenteet kaikin puolin turvassa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Maalahti, käsissämme kattosi kunnostukset hoidetaan taidolla ja turvallisin menetelmin. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan ja päässyt rikkomaan aluskatteen. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat mallikkaat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Maalahdessa.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset ja aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä katsomme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, kastuneet villat ja lahovauriot, sekä toteutamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se kattosi tapauksessa on tarpeen. Ammattilaisiltamme sujuvat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavistakin kohteista, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi saat meiltä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Maalahdessa läpivientien kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Maalahti – korjaus palauttaa katollesi parhaan suojan ja kokonaisvaltaisen toimivuuden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Maalahti – korjaus hoitaa kattosi tyylikkäästi kuntoon ja turvaa rakenteiden terveyden. Läpiviennit puhkaisevat aluskatteen ja vesikatteen, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Maalahdessa, laadukas ja luotettava korjaustulos syntyy kokeneiden ammattilaistemme käsissä. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja kolhuja kärsineet suojapellit. Samoin asennamme puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Tarjoamme avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Maalahdessa, sekä suoritamme muutkin yksittäiset korjaukset kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Palkintona on katolle pidempi käyttöikä ja kattava toimintavarmuus – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt