Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Marttila

Katon korjaus Marttila – tapauskohtaista palvelua taidokkain ottein kokeneiden korjaajiemme toimesta. Korjaustarve yhyttää kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin saattaa riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos ongelmien kuitenkin annetaan muhia pidemmän aikaa itsekseen, syntyy yhä vakavampia vaurioita, ja korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Kun katto vuotaa, haasteet voivat liittyä sään ja ympäristön rasituksiin; kattoa verottavat sammal, kosteus, lehtiroska, uv-säteily sekä lämpötilanvaihtelut. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Toteutamme laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Marttilassa, tarvittiinpa yksittäisiä täsmäpaikkauksia tai laajempaa rakenteiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikki kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – harja-, auma-, mansardi- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset muihin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen ja kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan harjatiivisteistä henkilönostimiin. Palvelemme korjauksissa ammattitaidolla ja avaimet käteen- periaatteella, ensiluokkaisin tuottein sekä menetelmin kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Varsinais-Suomi; Pöytyä, Lieto, Salo, Somero, Koski Tl ja Loimaa. Laadukas kunnostus säästää rahaa turvaten samalla talosi tulevaisuuden – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Marttilassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Marttilassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Marttilassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Marttilan alueella!

Huopakaton korjaus Marttila – korjaus antaa täsmäavun katon haastekohtiin

Huopakaton korjaus Marttila, tiivistykset hoidetaan osaajiemme toimesta ensiluokkaisin tuottein sekä menetelmin. Huopakaton, eli bitumikaton murheet saattavat liittyä esimerkiksi myrskytuhoihin. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vahingoitti kattotekniikkaa. Yleisimmin korjaustarvetta tuottavat kuitenkin mekaaniset ja kemialliset rasitukset, jotka vievät veronsa pikkuhiljaa vuosikymmenten varrella. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta kuluu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa muodostua kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Marttilassa. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Marttilassa huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Marttila, asiantunteva kunnostus kattosi kulumiin

Peltikaton korjaus Marttila – kokeneiden peltiseppiemme suorittamat kunnostukset tukevat kattosi hyvinvointia. Myös peltikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit tai repi mukanaan alas kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat rasitukset, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne; ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa riipivä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio valtaa hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Marttilassa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Kattopeltisepiltämme sujuvat Marttilassa myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Marttila – täsmäpaikkauksilla pelastetaan kattosi tiiveys

Tiilikaton korjaus Marttila, tehokkaat ja taitavat ammattikorjaukset saat helposti ja luotettavasti toimestamme. Lujatekoinen tiilikattokin joutuu kärsimään sään ja ympäristön kulutuksista. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi ongelmia paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai ehkä tiilikatto rikkoutui yhtäkkisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Marttilassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tärkeää on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin, ennen kuin katto pääsee syyttä suotta ränsistymään remonttikuntoon. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Marttilassa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta kate pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Marttila, vesitiivis katto edistää koko talon terveyttä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Marttila – kunnostus suojaa kattosi rakenteet, kun se toteutetaan asiantuntevan korjaustiimimme voimin. Aluskate on välttämätön osa toimivaa kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas, oikein asennettu aluskate poistaa yläpohjaan tihkuvan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin kattorakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy tavallisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Kokeneet korjaajamme hoitavat aluskatteen kunnostukset laajalla skaalalla – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Marttilassa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä suoritamme kohennukset eristykseen ja tuuletukseen, jos ilmanvaihdon toimivuus sitä edellyttää. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin saumaukset, pellitykset sekä laudoitukset viimeisen päälle, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Marttilassa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Marttila – korjaus tehdään pitävällä työnjäljellä ja tyylikkäin tuloksin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Marttila – korjaus toteutetaan taitavien ammattilaistemme kautta, jolloin tuloksena on tiivis ja käyttövarma katto. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Marttilassa, pelasta kattosi pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoikkunan kohdalta. Vaihdamme kärsineet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Marttilassa, ja toteutamme mallikkaasti muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Tuloksena saat tiiviin ja tyylikkään katon, joka kestää säätä sekä aikaa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt