Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Merijärvi

Katon korjaus Merijärvi – vahva ja toimintakykyinen katto syntyy kokeneiden ammattilaistemme käsissä. Korjaustarvetta ilmestyy ajan mittaan katolle kohteen mallista tai materiaalista riippumatta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin saattaa riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan jo astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Kattoa kuin kattoa verottavat lisäksi sään- ja lämpötilanvaihtelut, kuten kosteus, lumi, pakkanen ja jää sekä auringon paahtava uv-säteily. Sammal, siitepöly, lehtiroska, noki sekä tuhka likaavat katetta, niin että vuosien varrella pelti ruostuu, tiili haurastuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä.

Kattopalvelumme hoitaa katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Merijärvellä, tarvitsitpa pieniä täsmäpaikkauksia tai vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun paikkaukset sekä tiivistykset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikki katot kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Pohjois-Pohjanmaa; Alavieska, Kalajoki, Oulainen, Sievi ja Ylivieska. Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen ja kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet sekä kokeneen, osaavan työvoiman. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja kohteelle turvallisin menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Pidä siis katto parhaassa iskussa ensiluokkaisen kattopalvelumme kautta – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Merijärvellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Merijärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Merijärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Merijärven alueella!

Huopakaton korjaus Merijärvi, huolenpito katosta on edullinen ja toimiva ratkaisu

Huopakaton korjaus Merijärvi – tyylikäs ja taitava työnjälki järjestyy ammattitaitoisten tekijöidemme toimesta. Huopakaton, eli bitumikaton haasteena voivat olla vaikkapa myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tavallisesti korjaustarve kuitenkin syntyy vähitellen vuosien varrella, sillä mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta kuluu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Katteeseen voi muodostua reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia syövät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä luonnistuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Merijärvellä. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Toteutamme Merijärvellä huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Merijärvi, parantamassa kolhut ja katepinnan kulumat

Peltikaton korjaus Merijärvi – paikkaukset pitävät kattosi tiiviinä, kun ne suoritetaan kattavalla asiantuntemuksella kauttamme. Käsittelemme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Hyvin huollettu peltikattokin joutuu myös kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä vesikatteen ohella myös yläpohjasta – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Lisäksi peltikatto saattaa kohdata äkillisiä myrskytuhoja, jotka voivat tehdä mittavaa vahinkoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Merijärvellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Myös pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme aina huolella, niin että massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja korjaustulos on mahdollisimman kestävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Merijärvellä. Lisäksi saat meiltä pienet ja suuret peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Merijärvi – taitava kädenjälkemme viimeistelee kattosi

Tiilikaton korjaus Merijärvi, varmatoiminen ja vesitiivis lopputulos toteutetaan kokeneen kattotiimimme voimin. Tiilikatonkin saattavat hetkessä rikkoa myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Huomattavasti arkisemmatkin kulutukset voivat koitua tiilikaton kohtaloksi, kun kattoa nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja upottaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää ja sitoo itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskate voi olla loppuunsa kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Merijärvellä on viisasta toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Merijärvellä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaustöiden viimeistelynä pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta kulunut kate saadaan jälleen suojaan kosteuden ja sammaleen uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Merijärvi – pidämme kosteuden rakenteista kaukana

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Merijärvi, vahvistamassa kattosi turvaa ja tiiveyttä, kun asialle laitetaan parhaat ammattilaisemme. Aluskatetta tarvitaan poistamaan katolta kosteus, joka pyrkii asettumaan yläpohjaan. Pienikin vuoto saattaa rakenteissa aiheuttaa mittavia kattovaurioita; kastuneita villoja, lahohaittoja sekä haastavia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, tavallisin syy ovat arkiset sään ja ajan rasitukset. Joskus epäkohtia luovat myös asennusvirheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Olipa syy aluskatteen ongelmiin mikä tahansa, meiltä saat sujuvat korjaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Merijärvellä.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta kastuneet villat, lahovauriot ja valumajäljet, sekä toteutamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos kohdekaton ilmanvaihto sitä vaatii. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset ja pellitykset viimeisen päälle, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Merijärvellä läpiviennin kohdalta, kuten kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Merijärvi – korjaus hoitaa tiivisteet ja yläpohjan kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Merijärvi – korjaus tehdään pätevien kattotaituriemme toimesta, joten tuloksena on tiivis ja turvallinen katto. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen ja aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Merijärvellä, edullinen ja tehokas ratkaisu on kutsua kokeneet ammattilaisemme paikalle. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja kuluneet, kärsineet suojapellit. Asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä tekemättä jääneet ylösnostot.

Meiltä saat asiantuntevan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Merijärvellä, ja samalla toteutamme muutkin kunnostukset kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena saat ehjän ja energiatehokkaan katon, joka pitää turvassa rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt