Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Miehikkälä

Katon korjaus Miehikkälä, tasokkaat kattotyöt varmasti ja vakuuttavasti kokeneiden kattoasiantuntijoidemme kautta. Korjaustarvetta syntyy jokaiselle katolle jossakin vaiheessa elinkaarta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin saattaa riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos ongelmien kuitenkin annetaan kehittyä pidemmän aikaa itsekseen, vauriot äityvät vakavammiksi, ja korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Kun katto vuotaa, tyypillisin syy ovat sään ja iän tuomat rasitukset; sammal, kosteus, lehtiroska ja uv-säteily sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat sujuvasti katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Miehikkälässä, tarvittiinpa paikallisia täsmätoimia tai vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin tai autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen ja kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan kiinnikkeistä suojapressuihin ja koneisiin. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Kymenlaakso; Kouvola, Hamina, Virolahti, Kotka sekä Pyhtää. Meiltä löytyy katollesi paras palvelu kokeneiden katto-osaajien toimesta – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Miehikkälässä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Miehikkälässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Miehikkälässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Miehikkälän alueella!

Huopakaton korjaus Miehikkälä – huolellinen työnjälkemme kestää katseen sekä aikaa

Huopakaton korjaus Miehikkälä, kauttamme saat edulliset ja tehokkaat tiivistykset täydellä tyylillä sekä taidolla. Huopakatto, eli bitumikatto saattaa kohdata vaikkapa myrskytuhoja. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin syntyä pikkuhiljaa vuosien saatossa, sillä mekaaniset sekä kemialliset rasitukset verottavat etenkin vanhempaa huopaa. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Kattoon saattaa muodostua reikiä, kulumia, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta. Saumat voivat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Miehikkälässä. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme aina tarkasti vaurioiden mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Miehikkälässä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Miehikkälä, mahdollistamassa pidemmän käyttökaaren

Peltikaton korjaus Miehikkälä – kattosi tiiveys sekä toimivuus kuntoon kattavasti kokeneiden ammattilaistemme kautta. Paikkaamme esimerkiksi korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohessa myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai sitten katon ovat päässeet yllättämään yhtäkkiset myrskyvahingot, joiden tuhot vaihtelevat katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Miehikkälässä aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Myös pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samoin huolella; näin massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja lopputulos on pitävä sekä pitkäikäinen. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen kohdalle, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Saat meiltä Miehikkälässä myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Toteutamme niin ikään pienet ja suuret peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Miehikkälä, tuloksena kattavampi tiiveys sekä toimivuus

Tiilikaton korjaus Miehikkälä – vahvalla taidolla kattosi parhaaksi raudanlujilta katto-osaajiltamme. Lujatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto haurastuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, täytyy tarkistaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhtäkkisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Miehikkälässä tarkoittaa tavallisesti täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että korjauksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Meiltä saat myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Miehikkälässä viimeistellään kattotiilten pintakäsittelyllä, jotta kulunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Miehikkälä – taidokas palvelu ja tyylikkäät tulokset kokeneilta ammattilaisiltamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Miehikkälä, tyylikäs ja taitava lopputulos syntyy, kun laitat asialle tehokkaat ammattilaisemme. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syyksi saattavat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on näyttänyt katolle voimaansa rikkoen samalla aluskatteen. Johtuivatpa aluskatteen haasteet mistä tahansa, meiltä saat sujuvat korjaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Miehikkälässä.

Suoritamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, aina katollesi turvallisin menetelmin sekä ensiluokkaisin tuottein. Paikkaamme katolta myös valumajäljet, kastuneet villat ja lahovauriot, sekä kohennamme eristystä ja välikaton tuuletusta, jos se kattosi tapauksessa on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot ja huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, sekä asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Miehikkälässä hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Miehikkälä – korjaus varmistaa vesitiiviin ja turvallisen katon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Miehikkälä – korjaus antaa katollesi arvokasta lisäaikaa, kun se toteutetaan laadulla ja luottamuksella kauttamme. Läpiviennit sisältävät rakenteensa puolesta kattovuodon sekä kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Miehikkälässä, pelasta katto vakavammilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Toimitamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme aikansa eläneet suojapellit ja murtuneet tai falskaavat tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman tyylillä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Miehikkälässä – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt