Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Nakkila

Katon korjaus Nakkila, ensiluokkaisen huolenpidon kattosi hyväksi saat taitavilta ja kokeneilta ammattikorjaajiltamme. Katolle kuin katolle syntyy korjaustarvetta ennemmin tai myöhemmin. Aluksi kyse voi olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin riittävät yleensä täsmätoimet, kuten yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos ongelmien kuitenkin annetaan muhia pidemmän aikaa itsekseen, vauriot äityvät vakavampaan suuntaan, ja korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Kun katto vuotaa, johtuu se yleensä sään ja ajan tuomista kulumista – lehtiroska, sammal, kosteus, uv-säteily sekä lämpötilanvaihtelut verottavat kattoa. Vuosien saatossa tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, mikäli siihen iskevät odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Kattopalvelultamme saat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nakkilassa, katepinnan paikkauksista aluskatteen kunnostuksiin ja myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Kunnostamme taidolla kaikki kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Toimialueeseemme kuuluu Nakkilan ohessa muukin Satakunta; Ulvila, Pori, Eurajoki, Eura ja Harjavalta. Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme osaavan työvoiman sekä ensiluokkaiset tuotteet ja tarvikkeet. Suoritamme korjaukset siististi ja sujuvasti asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Kauttamme saat kattotöihin parhaan palvelun ja loistavan lopputuloksen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Nakkilassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Nakkilassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Nakkilassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Nakkilan alueella!

Huopakaton korjaus Nakkila – panosta kattosi pitkään ikään

Huopakaton korjaus Nakkila, asiantunteva toteutuksemme varmistaa katollesi parhaan tiiveyden ja toimivuuden. Huopakatto, eli bitumikatto saattaa kärsiä esimerkiksi myrskytuhoja. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy vähitellen ajan saatossa, kun kattoa nakertavat ympäristön monenlaiset mekaaniset sekä kemialliset rasitukset. Kermin päältä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, repeämiä, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumoja syövät sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nakkilassa. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja mitoitamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin asennamme tarpeen tullen erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki huopakaton höyrypussit kuprujen tasoitusta varten. Hoidamme Nakkilassa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan tai umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Nakkila – vahvistamme katon turvaa ja toimintakykyä

Peltikaton korjaus Nakkila, kokeneilta tekijöiltämme homma luonnistuu kattosi tarpeita ja toiveita kuunnellen. Käsittelemme kuntoon esimerkiksi korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai kenties tuhoja syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Nakkilassa aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Myös pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme poikkeuksetta huolella, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja lopputulos on mahdollisimman kestävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nakkilassa. Kattopeltiseppämme hoitavat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Nakkila, palvelemme sujuvasti ja siistillä työnjäljellä

Tiilikaton korjaus Nakkila – tehokkaat ja onnistuneet korjaustyöt hoidetaan laatuvarman ja luotettavan kattotiimimme voimin. Tiilikatonkin saattavat äkisti rikkoa myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve on kuitenkin tulosta sään ja ympäristön kulutuksista, kun kattoa jäytävät sammal ja lumikuorma sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal käyttää ravinnokseen tiilen sisältämiä mineraaleja ja pureutuu juurillaan katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen ilmiön, kun tiilet imevät itseensä kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla kulunut, vaurioitunut tai jo alkujaan virheellisesti asennettu.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Nakkilassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin, niin ettei katto pääse syyttä suotta ränsistymään remonttikuntoon. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nakkilassa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet. Näin kate saa takaisin toimivan suojauksen kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nakkila, täsmäpalvelulla kattosi parhaaksi

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nakkila – tilkitsemme kattosi vuodot ja vauriokohdat ammattitaidolla sekä varmoin ottein. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten kastuneita villoja, lahovaurioita sekä vaarallisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Taitavat korjaajamme toteuttavat huolella kaikki aluskatteen paikkaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nakkilassa.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset ja aluskatteen osittaiset vaihdot, sekä pienet ja suuret kunnostukset yläpohjan rakenteiden suhteen. Tärkeässä roolissa aluskatteen kannalta on toimiva ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos tällaiset toimet ovat tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien suhteen, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä toteutamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nakkilassa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nakkila – korjaus ja kunnostus koituu katepinnan parhaaksi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nakkila – korjaus pitää kattosi tiiveyden kunnossa, kun homman hoitavat kokeneet ja tarkat ammattilaisemme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen, joten niihin liittyy selkeä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Nakkilassa, tehokkaan ja taitavan paikkauksen toimittaa pätevä katonkorjauspalvelumme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit sekä vanhuuttaan vuotavat tiivisteet. Lisäksi asennamme puuttuvat tiivistekappaleet ja puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nakkilassa, ja repertuaariimme kuuluvat laajalla skaalalla muutkin katon korjaukset. Vahvista siis katon toimintavarmuutta ja tue rakenteiden hyvinvointia – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt