Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Nivala

Katon korjaus Nivala, taitavan ja tyylipuhtaan kattokorjauspalvelun saat luotettavin ottein ammattilaistemme toimesta. Korjaustarvetta syntyy niin sään ja ajan kulutuksissa kuin mekaanisten rasitusten takia. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Kattoa verottavat vuosien varrella myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Ajan saatossa pelti ruostuu, tiili halkeilee ja huopa haurastuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Laadukas, ajoissa tehty kunnostus sitä vastoin säästää monelta murheelta. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit.

Toteutamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nivalassa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot sekä jiirien ja läpivientien paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Suoritamme siististi omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Pohjois-Pohjanmaa; Reisjärvi, Haapajärvi, Haapavesi, Sievi ja Ylivieska. Turvaa kattosi tulevat käyttövuodet teettämällä kunnostukset ajoissa – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Nivalassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Nivalassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Nivalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Nivalan alueella!

Huopakaton korjaus Nivala – tiivistykset hoituvat näppärästi ammattilaistemme kautta

Huopakaton korjaus Nivala, vahva ammattitaitomme ja pitkän linjan kokemuksemme palvelee kattosi viimeisen päälle. Huopakatolla, eli bitumikatolla haasteet liittyvät yleensä katepinnan kulumiin. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset vaivaavat etenkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Kermejä pyrkivät osaltaan kuivattamaan myös ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi syntyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia jäytävät sammaleen juuret sekä talven painava lumikuorma. Vielä eräs valitettava mahdollisuus ovat huopakaton myrskyvauriot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nivalassa, katepinnan paikkauksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Samakin ongelma voi eri katoilla vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten räätälöimme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät tarkasti kohteelle sopiviksi. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin asennamme tarpeen mukaan erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Toteutamme Nivalassa myös alushuovan, umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Nivala, pitävä kunnostus katepinnan parhaaksi ja rakenteiden suojaa ajatellen

Peltikaton korjaus Nivala – tasokkaat kunnostukset kokeneilta korjaajiltamme varmistavat kattosi vesitiiveyden. Peltikatonkin saattavat päästä yllättämään myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit tai repi mukanaan alas kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös astetta arkisemmat kulutukset, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua aluskatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate voi olla loppuunsa kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa nakertava ruoste, ja erityisen helposti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Nivalassa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian ja ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nivalassa. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Nivala – turvalliset työtavat sekä ensiluokkaiset tuotteet varmistavat loistavan tuloksen

Tiilikaton korjaus Nivala, luotettavat paikkaukset timanttisella taidolla toteuttaa tehokas ammattitiimimme. Lujatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella omat vaikeutensa tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun huokoinen kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Nivalassa kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen Nivalassa kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että kate saadaan jälleen pitämään puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nivala, paikkauksista jiiritöihin ja haastaviin ylösnostoihin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nivala – varmaotteiset kunnostukset kattosi turvaksi hoituvat kätevästi osaajiemme kautta. Aluskatteen tehtävä on suojella rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto aiheuttaa kattavia ongelmia veden päätyessä yläpohjaan, joten kunnostukset on syytä toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Aluskatteen haasteet juontavat useimmiten juurensa sään ja iän tuomiin kulumiin, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheisiin tai äkillisiin mekaanisiin vaurioihin. Pätevät tekijämme hoitavat tyylipuhtaasti kaikki aluskatteen paikkaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nivalassa.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset ja aluskatteen osittaiset vaihdot, aina laadukkain tuottein sekä turvallisin menetelmin jokaista yksityiskohtaa myöten. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä toteutamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se ilmanvaihtoa ajatellen on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nivalassa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattovalokuvun, kattoikkunan, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nivala – korjaus tukee kattosi terveyttä ja hyvinvointia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nivala – korjaus kohentaa tuntuvasti kattosi toimivuutta, kun annat työn taitavien osaajiemme tehtäväksi. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä ja leikkauksia, joten niihin liittyy selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nivalassa, pelasta kattosi pahemmilta ongelmilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja kovia kokeneet suojapellit. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nivalassa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt