Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Nousiainen

Katon korjaus Nousiainen – paikkauksilla parannat kattosi turvaa, kun työt hoitaa kokenut ammattitiimimme. Korjaustarpeen luonne ja laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Tyypillisesti kyse on tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, jolloin riittävät yleensä täsmätoimet, kuten yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisinaan saatetaan kuitenkin kaivata kattavampia kunnostuksia, kuten vaikkapa lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Kun katto vuotaa, yleisin syy ovat sään ja ympäristön kulutukset; sadevedet, uv-säteily, pakkanen, kosteus, lehtiroska sekä sammal. Lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan etenkin läpivientien tiivisteet, ja vuosien saatossa tiili murenee, pelti ruostuu ja huopa haurastuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen tehdä vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nousiaisissa, katepinnan yksittäisistä kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä vaativatkin rakenteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Suoritamme tasokkaat omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa laatutuottein ja ammattitaitoisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Varsinais-Suomi; Aura, Masku, Mynämäki, Pöytyä ja Rusko. Hanki siis katollesi parasta palvelua helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Nousiaisissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Nousiaisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Nousiaisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Nousiaisten alueella!

Huopakaton korjaus Nousiainen, tapauskohtainen ratkaisu kattosi ongelmiin

Huopakaton korjaus Nousiainen – ensiluokkaiset paikkaukset kattosi parhaaksi toteuttaa taidokas kattopalvelumme. Huopakatolla, eli bitumikatolla haasteet liittyvät yleensä katepinnan kulumiin. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin huovan elastiset ominaisuudet heikentyvät, ja halkeilun riski kasvaa. Katosta voi löytyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta, tai jos katto on joutunut yllättäen kärsimään tuhoisan myrskyvahingon. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nousiaisissa. Räätälöimme korjauksen alusta loppuun tarkasti kohdekaton mukaan. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme tiiveiksi kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Nousiaisissa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Nousiainen, taidokas palvelu on tavaramerkkimme

Peltikaton korjaus Nousiainen – kokeneet ammattilaisemme hoitavat korjaukset varmasti ja vakaasti viimeistä piirtoa myöten. Peltikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että peltiin tuli reikiä. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Peltikaton haasteisiin kuuluvat kuitenkin myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma löytyä yläpohjasta – ehkä kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa riipivä ruoste, ja korroosio iskee kyntensä etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Nousiaisissa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme huolella myös pohjatyöt, kuten lian ja ruosteen poiston alustasta; näin lopputuloksesta saadaan siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Kattopeltisepiltämme sujuvat Nousiaisissa myös peltikaton aluskatteen ja yläpohjan paikkaukset, sekä myrskyvaurioiden korjaukset ja katon kunnostukset saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Nousiainen – korjaus tekee katostasi entistä ehomman

Tiilikaton korjaus Nousiainen, kattosi kunnostus toteutetaan kauttamme mittatilaustyönä ja tyylikkäin ottein. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarpeen syynä ovat kuitenkin arkiset ympäristön kulutukset, kuten sammalkasvusto ja lumikuorma sekä jatkuva pakkasrapautuminen. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja upottaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka toistuvissa lämpötilanvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös aluskatteen ja yläpohjan tienoille – esimerkiksi aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Nousiaisissa ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Ajoissa tehtyinä katolle riittävät yleensä paikalliset täsmätoimet, kuten irronneiden peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nousiaisissa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, varmistaen näin katteelle pitävän suojan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nousiainen, asiantunteva kunnostus kattosi kulumiin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nousiainen – kunnostus hoitaa rakenteet turvaan, kun asialla ovat tehokkaat ja taitavat tekijämme. Aluskate on välttämätön osa toimivaa kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Moitteeton ja hyvin asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, syy saattaa löytyä sään ja ympäristön rasituksista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Olipa ongelmien aiheuttaja mikä tahansa, meiltä saat laatuvarmat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nousiaisissa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nousiaisissa läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nousiainen – korjaus hoitaa katon laatupalvelulla kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nousiainen – korjaus pitää kattosi vesitiiveyden kohdillaan, kun se suoritetaan kokeneiden korjaajiemme kautta. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen ja aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Nousiaisissa, paras ratkaisu on pyytää paikalle pätevät ammattiosaajamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja kuluneet, kärsineet suojapellit. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nousiaisissa, ja toteutamme laadulla muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Palkintona on tiivis ja toimiva katto sekä rakenteille ensiluokkainen suoja – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt