Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Oripää

Katon korjaus Oripää, huolellinen palvelu kattosi hyödyksi toteutetaan taitavasti korjaajiemme kautta. Korjaustarpeen luonne ja laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Useimmissa kohteissa katolle riittävät pienet, paikalliset täsmätyöt, mutta joissakin kohteissa saatetaan vaatia jopa myrskyvaurioiden korjausta. Kattoa verottavat muun muassa arkiset sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vuosien saatossa tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Toimitamme tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Oripäässä, katepinnan yksittäisistä kunnostuksista aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Kunnostamme sujuvasti kohteen kuin kohteen riippumatta katon mallista tai materiaalista – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Toteutamme kattavat omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset muihin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa osaavin ottein sekä asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme sisältyy laajalti muukin Varsinais-Suomi; Loimaa, Aura, Pöytyä, Koski Tl ja Marttila. Vahvista kattosi toimintakykyä ja turvaa yläpohjan rakenteet – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Oripäässä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Oripäässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Oripäässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Oripään alueella!

Huopakaton korjaus Oripää – varmista paras tuki kattosi rakenteille

Huopakaton korjaus Oripää, hallittu toteutus laadukkain tuottein hoituu kätevästi osaajiemme kautta. Huopakatto, eli bitumikatto voi joutua kärsimään muun muassa myrskytuhoja. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vahingoitti kattotekniikkaa. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin syntyä pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, sillä mekaaninen sekä kemiallinen rasitus verottavat etenkin vanhempaa huopaa. Kermistä aluksi löytyvä suojaava sirote hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa muodostua kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Oripäässä, katepinnan tiivistyksistä huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa siistin korjausjäljen sekä tyylikkään, kestävän tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Hoidamme Oripäässä myös huopakaton alushuovan, umpilaudoituksen ja katevaneroinnin vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Oripää – turvallisin menetelmin ja kattosi tarpeiden mukaan

Peltikaton korjaus Oripää, peltiseppämme hoitavat kattosi haastekohdat mittatilaustyönä ja mallikkaasti kuntoon. Käsittelemme muun muassa ruostekohdat, reiät sekä muut korroosion jäljet. Peltikattoa vaivaavat vuosien varrella myös sään ja ympäristön rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä vesikatteen ohella myös yläpohjasta – vaikkapa aluskate saattaa olla mekaanisesti vaurioitunut tai alkujaan väärin asennettu. Tai sitten katon ovat hetkessä rikkoneet myrsky- tai lumivauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikiä. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Oripäässä aloitetaan tilannekartoituksella, sekä huolella hoidetuilla pohjatöillä, kuten lian- ja ruosteenpoistolla. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Oripäässä. Lisäksi kattopeltisepiltämme luonnistuvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Oripää, korjaus pitää vakavammat kattovauriot kaukana

Tiilikaton korjaus Oripää – paikkauksilla pidetään kattosi tiiviinä, kun asialla ovat piinkovat ammattilaisemme. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tyypillisesti korjaustarve kuitenkin kehittyy pidemmän ajanjakson kuluessa, kun kattoa jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja upottaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto joutuu kohtaamaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoinen kate imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – esimerkiksi aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Oripäässä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Useimmissa tapauksissa korjaustarve osoittautuu hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Meiltä saat myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Oripäässä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, niin että hapertunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Oripää, kattosi tiiveyden ja toimivuuden tukena

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Oripää – laadukas palvelumme tiivistää kattosi ja turvaa sitä kautta rakenteiden kunnon. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat yleensä sään ja ympäristön kulutukset, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on päässyt yllättämään katon ja rikkonut samalla aluskatteen. Meiltä saat pätevät aluskatteen kunnostukset, oli kattosi tilanne mikä tahansa. Teemme tiilikaton sekä peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Oripäässä.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä katsomme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot sekä kastuneet villat, ja kohennamme eristystä sekä välikaton tuuletusta, jos kattosi tilanne sitä vaatii. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset ja pellitykset viimeisen päälle, sekä hoidamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Oripäässä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Oripää – korjaus tilkitsee vauriot taitavasti kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Oripää – korjaus hoitaa kuntoon niin pienet kuin suuret vauriot, kun laitat asialle tehokkaan tiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten vuotoriski on niiden kohdalla ilmeinen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Oripäässä, paras ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet asiantuntijamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja uusimme kärsineet suojapellit. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Oripäässä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt